Capitolul 6

2.7K 183 33
                                    

Syreena's POV

La dracu' ! Zayn era terminat acum , dracu , eu eram terminata acum .

"Ce vom face ? " Ma panichez

Zayn nu-mi raspunde , dar in schimb da patura ce-l acoperea intr-o parte si se ridica din pat .

"Am de gand sa mergem si sa vorbim cu ei ."

Ce ? Zayn era nebun ? Era o ambuscata pregatita pentru el in camera cealalta. Si de ce trebuie sa ma duc ? Sunt doar stripteuza lui .

"Bun , eu o sa plec ." Am spus .

"Ce? " A intrebat Zayn intorcandu-se la mine .

"O sa plec " Am repetat.

"Cine dracu' te crezi ? Tipa Zayn la mine ." Nu o sa pleci , ai inteles ? " Arata cu degetul in directia mea si se apropie pana ajungem ochi la ochi . " Vei sta aici pana iti voi cere sa pleci , intelegi ? "

"NU" Ii raspund . " Eu nu sunt nimic , sunt doar stripteuza ta .Asta." Am luat aer pentru a face o linie imaginara intre mine si Zayn . "Asta-i diferenta . Nu sunt iubita ta , prietena , sau orice rahat de genul ast a. Eu sunt stripteuza si asta e tot . Tu ma suni si eu vin . Nu am intrat in asta pentru a-ti acoperii fundul atunci cand altii afla. Deci ,eu vreau sa plec si voi pleca ." Atunci am mai adaugat ." Inteles ? "

Expresia lui Zayn era furioasa , stiam ca a fost o greseala din partea mea sa vorbesc din nou cu el .

" C*rva mica " Zayn mi-a apucat bratul si l-a rasucit .

Oww. Am tresarit de durere si mi-am scrasnit dintii.

"Acum asculta de mine " Zayn mi-a soptit . " Eu sunt cel care te plateste , aici si cred ca ai nevoie de bani ca sa-ti platesti meditatorul , nu ? " Zayn isi infige unghiile in bratul meu facandu-ma sa scot un strigat . " Deci , sugerez sa stai si sa iti pui niste haine . Te avertizez ! "

Mi-a dat drumul si a sarit din pat . Zayn apleaca pentru a-mi arunca blugii , care au aterizat chiar in fata mea . Ma uit la blugii mei si apoi la bratul meu lovit de Zayn . Am avut 4 semne cu jumatati de semiluna , formate pe bratul meu si o lacrima mi-a cazut pe vanataie. Bratul meu ma durea rau . Ce am facut pentru a se purta asa cu mine ? Cine se crede ? Cine dracu' se crede ? Cine e el ca sa-i ascult eu ordinele , ca un caine ? Nimeni , am fost un nimic pentru el . Doar o c*rva , o c*rva mica fata de el .Nu mi-a ranit sentimentele in sine , sincer vorbind , dar ceea ce m-a speriat a fost temperamentul lui . De fapt el m-a ranit , a lasat vanatai pe pielea mea . Fata mea era uda de la lacrimile suparate si eu le-am sters in graba .Zayn era in baie si cred ca era intelept sa-l ascult , asa puteam sa evit sa fiu ranita , iar , de el . Stau pe pat si incerc sa ma misc un pic . M-am echilibrat si clatinandu-ma , m-am aplecat luand pe mine blugii si dandu-ma jos. Zayn avea o oglinda de lungime completa in camera lui , in fata careia am mers . Eram un dezastru . Parul meu iesea din unghiuri diferite , ochii imi erau umflati si buzele imi erau uscate . Camasa mea avea maneci 3 sferturi , atat de lungi incat sa-mi ascunda marcajele . Am luat peria lui Zayn si mi-am pieptanat parul . Am tresarit cand mi-am periat buclele incalcite si eliminam parul lipit de perie . Am pus peria inapoi pe masa de toaleta ,rulandu-mi parul in sus si aruncand-l in cosul de gunoi.Usa de la baie se deschide si il vad pe Zayn holbandu-se la mine cu ochii reci . El tinea pe umeri un prosop pe care-l presara pe fata umeda.

"Grabeste-te ! " Mi-a zis Zayn cu o voce plina de venin .

N-ar trebui sa-l ascult , dar sunt destul de surprinsa de faptul ca acum chiar imi e frica de el . Am mers pana la baie ,sa-mi fac treburile , apoi am luat o periuta din dulapior. De cand am venit aici , practic , in fiecare zi , Zayn mi-a dat o periuta de dinti . Ma spal pe dinti lafel de repede si scuip in ciuveta . Imi clatesc gura si arunc stropi pe fata mea inchizand robinetul . Ies din baie si Zayn arunca un prosop in mine, care imi loveste fata . I-am aruncat o privire rapida si mi-am sters fata cu un prosop care mirosea bine . Zayn purta tricoul lui cu Bob Marley de noaptea trecuta si isi trecea mana prin par .

"Gata ? " Ma intreaba Zayn.

Aveam de ales ? Zayn m-ar putea ucide chiar aici , in camera lui . O sa am o intalnire cu patu de spital , apoi , daca spuneam "Nu " .

"Da "

Zayn se indreapta spre usa si-o deschide . Eram in spatele lui , mergand in camera de zi . Capul lui Harry fixeaza directia noastra . Harry avea o expresie ingrijorata in timp ce pe fata celuilalt scria orbit de furie . Ei bine , era evident ca era suparat , eram femeia care l-a infuriat , deoarece Zayn isi arunca banii pe mine . El in mod clar a avut un motiv bun ,intrucat cel mai bun prieten al lui era un nenorocit care se ocupa cu o stripteuza .

"Cum ai putut ,Zayn ? "

Imi intorc capul si vad o blonda lacrimand . Dracu' , sunt sigura ca ea e prietena lui Zayn despre care nu m-a informat .

"Cum ai putut ! " Fata merge pana la Zayn si-l loveste peste fata.

Mama dracu'. Sfantu dracu' . Ce s-a intamplat ? Am clipit de mai mult ori si capul lui Zayn s-a mutat intr-o parte din cauza fortei palmei . Harry si baiatul stau si privesc socati .

"Tu " Ea murmuta cu un deget spre Zayn " Esti un nenorocit afurisit Cum mi-ai putut face una ca asta ? Sa ma inseli c-o prostituata ,dracu' ! "

Stai blondie , nu sunt prostituata . Sunnt stripteuza , inntelege asta . Dar cred ca nu ar fii foarte intelept din partea mea sa vorbesc chiar acum . apoi , ochii blondei s-au intors spre mine , umpluti de sila . Rahat . am fost atat de sigura ca vrea s ama loveaaca . Wow , am despartit un cuplu ; cat de dragut .

"Tu c*rva afurisita " . Ea statea in fata mea si soptea " C*rva dracu ! "

Blonda ridica mana si eu imi inchid ochii cu rigidizare pentru palma pe care , in mod clar , nu o meritam .Dupa cateva secunde , am deschis ochii . Nu ar trebui sa simt palma pana acum , asa ca , de ce n-o simt ?

_________________________________

A/N:Un nou capitol toata lumea , va multumesc mult . Malik's Stripper a atins pragul de 1000 de citiri , sunteti genialeee

Malik's Stripper (Completa) - Romanian [18+] |Pauza- Noiembrie|Where stories live. Discover now