Capitolul 2

4.6K 264 18
                                    

Syreena's POV

"Si tu cine mai esti ? " Ma intreaba blondul .

"Ahh... " Incep eu nestiind ce sa spun .

"E una din fetele lui Harry " Il aud pe Zayn

Una din fetele lui Harry ? Poftim ?

"Da , tocmai venise sa-mi dea ceva ." Il aud pe Harry aparandu-l pe Zayn.

Ma uit la cei 3 baieti care blocau iesirea . Unul era blond , celalalt avea mici unduleuri castanii , iar cel de-al treilea avea parul drept si ochii albastrii .

" Pai , buna atunci " Imi spune cel cu parul drept .

Aprob rapid din cap iesind indreptandu-ma spre lift . Aps butonul liftului , simteam privirile baietilor atintite spre fundul meu . M-am bucurat ca Zayn a inventat rapid o poveste pentru ca altfel as fi fost moarta . Singurul motiv pentru care Zayn nu vroia ca membrii trupei sa stie despre mine , era faptul ca nu era foarte mandru de asta . Asa-i Zayn , nu era mandru de mine deloc . Inafara de azi , cand l-am intalnit pe unul din colegii sai , Harry . Baiatul care mi-a mangaiat sangii si s-a bucurat de prezenta mea acolo . Usile liftului se deschid si intru inauntru. Usile se inchid , relaxandu-ma privind la imaginea mea in oglinda liftului . Eram draguta , trebuia sa fiu . Aveam trasaturi bine definite si sexy . Nas lung , buze carnoase , ochii mari si eram si inalta . Toate calitatile pe care trebuia sa le aiba un stripper inafara de un corp lucrat si tonifiat . Imi simt telefonul vibrand , era seful meu , Blaze . Raspund ducandu-mi telefonul la ureche .

"Blaze , voi fi acolo curand ."Ii spun in telefon .

"Grabete-te , Angel . Incep sa o iau razna ."

Imi inchid telefonul grabindu-ma spre iesire . Chem un taxi si ii spun sa ma duca pe Mullberry Street . Masina opreste in fata unei cladiri cu patru etaje . Platesc drumul si intru in cladire . De afara , nimeni nu-si putea da seama ca asta este un club de streaptease .Arata ca o cladire obisnuita dimineata , dar se transforma in cel mai fierbinte loc din Londra , noaptea . Am intrat inauntru si am fost intampinata de Rose , una dintre faimoasele stripteuse din cladire . O iau spre dreapta intrand intr-o camera ce avea pe o placuta , numele meu .

"Angel , esti aici ! In sfarsit , hai sa te schimbam . Tu urmezi ."

Sunt grabita in baie si mi se da un costum de scena . Imi dau repede hainele jos si imbrac rochia . Ies din baie si seful meu , Blaze , imi mai arunca o ultima privire .

"Arati absolut delicios " Ma complimenta Blaze ciupindu-ma usor de fund . "Omoara-i , Angel ! "

Blaze iese din camera , iar eu imi pun pantofii cu toc de sticla . Arata destul de bine . Merg spre oglinda aruncand o privire asupra reflexiei mele . Aveam o constructie perfecta , sanii mari si rotunzi , un fund perfect , picioare lungi si o fata draguta .Transpiram din cauza machiajului asa c mi-am pus o pereche de gene false si putin fard pe pleoape . As fi transpirat oricum deci nici nu se punea problema sa folosesc fond de ten . Mi-am aplicat un ruj rosu pe buze strandandu-le pentru a intinde mai bine rujul . Mi-am uns cu ulei fiecare particica vizibila a corpului meu pentru a avea un look salbatic si umed . Mi-am aplicat putin si pe fata si dand din cap fiind multumita de aspectul meu . Am iesit pe usa mergand tantos auzind multimea strigandu-mi numele , Angel . Zambesc si urc pe platforma . Barbatii innebunesc incepand sa tipe . Merg spre bara pozitionandu-mi mainile in sold si apoi spre marginea scenei pentru a le oferii barbatilor o priveliste buna . M-am aplecat spre ei asigurandu-ma ca mi se vede slitul . Barbatul din fata mea a inceput sa tipe si sa-mi indese bani in bluza . Ii suflu un sarut si ma ridic intorcandu-ma la bara . Am inceput sa alunec in sus si in jos pe bara primind cateva urale si bani . M-am aplecat pentru a strange banii de pe jos lasandu-mi usor capul pe spate pentru a indeparta suvitele ce-mi alunecasera pe fata .

Malik's Stripper (Completa) - Romanian [18+] |Pauza- Noiembrie|Where stories live. Discover now