Capitolul 13

2.2K 129 6
                                    

Syreena's POV

Am stat cu gura cascata la baiatul care era fericit rontaind un morcov si zambea la noi . Ma intorc spre Zayn , care nu avea un ' soc' pe fata , ci mai de graba , intelegere .

Zayn il intreba pe Harry in soapta . " Adica ceilalti baieti stiu ? "

"Da , stiu " Harry da din cap .

Ma uit la Harry si imi musc buza . Sper ca ei nu stiau ca lucrez ca stripteuza , vreau doar sa spun ca totul mi-ar strica planul . Harry imi trimite un zambet , si imi face cu ochiul , adica in semn de 'voi pastra secretul tau murdar' . Nu am putut spune nimic , dar am zambit inapoi la el .

"De ce zambiti voi doi ? " Louis intreaba . "Vreau sa zambesc si eu ! "

Louis isi misca picioarele , razand inabusit . Louis doar se uita la mine si se opreste din ras , apoi Harry si Zayn incep sa rada .

"Ce-i asa de amuzant ? " Intreaba.

"Nimic " Spune Zayn . " Ar trebui sa mergem , la revedere baieti . Ne vedem maine la studio . "

"Pa ," Harry ne zambeste si spune .

"Pa Syreena ! " Louis urla la mine si zambeste .

Am mers usor si moale spre usa . A fost ciudat faptul ca Louis a fost dragut cu mine dintr-o data si eram sigura ca a tras ceva . In mod bun , desigur . Zayn apasa butonul liftului si ma intorc sa-l vad pe Louis fluturandu-si mana la noi . Am asteptat si usa aluneca deschisa . Zayn a apasat butonul " Deschis " , asa ca am putut intra in interios .

"Vrei sa te iau in brate iar ? " Ma intreaba Zayn . " E un drum lung . "

Mi se agita capul si tresare de durere . Genunchiul meu trepida si cand Harry mi-a curatat rana , am vazut , de fapt , carne si ... carne . Mi-am clatinat capul incercand sa scap de imaginea aceea . Am studiat ca sa devin un doctor , dar lucrurile astea ma speriau . Ma uit sa vad la ce etaj am ajuns , era etajul 15 si m-am trezit privita insistent de Zayn .

"Ce ? " m spus fara sa gandesc .

"Nimic. " Zayn isi agita capul presandu-si buzele impreuna .

Bine . Asteptam ca liftul sa se deschida si atunci cand o face , Zayn isi plaseaza mainile pe marginile usii , astfel incat usa sa nu se inchida pe mine . Am pasit moale pe hol si piciorul meu pulsa la fiecare pas . Mi-am strans dintii impotriva durerii si apoi dintr-o data , simt ca ma ridic in sus leganata , stil mireasa . Ma uit surprinsa la Zayn , care , doar , zambeste la mine .

"Eu nu am de gand sa o las pe prietena mea sa moara de durere , n-as fi eu , nu ? " Intreaba Zayn si imi face cu ochiul .

Nu-i raspund , dar isi muta fata de pe mine si zambeste . Nu stiu de ce , dar a zambit , nu avea dreptate complet . A mers cu mine in brate ,iesind din cladire , oamenii se uitau la noi in mod ciudat . Mi-am pus gluga si mi-am incrucisat bratele asa incat sa nu fiu observata , cel putin nu de catre paparazzi . Zayn si-a pastrat stilul personal de mers . Eram de fapt bucuroasa ca puteam sa merg si am inchis ochii .

"Syreena ? "

"Sunt treaza, " Am spus fara sa gandesc si am deschis ochii .

Eram in fata usii mele cand Zayn m-a trezit .

"Cheile ? " Ma intreaba .

Dau din cap si ma lasa usor jos , am cautat prin buzunar in incercarea de a-mi recupera cheile . Am bagat-o in broasca deblocand usa . Am pasit in interior si am auzit pasii lui Zayn in spatele meu . Am aruncat cheile intr-un carlig si m-am asezat confortabila pe canapea . Zayn sta langa mine si ranjeste .

Malik's Stripper (Completa) - Romanian [18+] |Pauza- Noiembrie|Where stories live. Discover now