Capitolul 9

2.4K 164 12
                                    

*** Intrebarea este :" Credeti ca Syreena simte ceva pentru Zayn ? " + Lasa-ti raspunsurile , mai jos in comentariu

Syreena's POV

Am trecut glont prin usile de la clubul de streapteas, pentru a ajunge in cabina mea , la usa statea Blaze cu seful meu John , si el arata furios .

"Angel ! " Tipa dupa mine . Nimeni din club nu ma striga ' Syreena ' , pentru ca ne-am angajat cu numele noastre de stripteuze . " Misca-ti fundul , inteles ? Acum du-te acolo ! " Arata spre cabina mea si am alergat spre interior .

Blaze era seful meu , dar John era seful cel mare . El detine clubul . Omul a facut ceva bani , o multime de bani . Eram mirata pentru ca el nu avea sotie , familie , sau copii , deci ce facea cu atatia bani ? Blaze vine in cabinamea si ma impinge usor in baie si imi intinde o rochie .

"Grabeste-te ! " Blaze tipa si apoi tranteste usa .

Am aruncat o privire la costum si cred ca am de gad sa consult medicul azi . Pantalonni scurti si camasa cu maneci jumatate , mi-am pus costumul si am iesit din baie . Tinuta era scurta si sfarcurile mele erau vizibile . Eram obosita de a incepe sa conduc , iar , acest tip de viata . Am aruncat o privire in oflinda si se vedeau semnele in forma de luna de la Zayn . Nu puteam lasa ca toata lumea sa vada acest lucru sa ca mi-am frecat mainile . Mi-am aplicat sclipici la ochii , asigurandu-ma ca , culoarea ochilor mei s-a remarcat de la contrastul cu pielea . M-am frecat cu ulei , asigurandu-ma ca pielea mea arata frumos si grasa . Ma scanam in oglinda si am auzit usa deschizandu-se .

"Angel ? " O fata blonda palida a intrat .

"Aici " . Am raspunns .

Fata merge prin cabina mea si imi arata un zambet . Numele ei era Desire si da , ea era foarte dorita .

"Dansam in sectiunea VIP in seara asta " Desire ma informeaza " Fericire , am putea inclina spre mai mult " Se uita Desire la unghiile ei si icepe sa sape sub ele .

"Dulceata " Spun eu . " Nu ai nicio idee cat de dorita esti , deci numai fi nesigura ."

"Uite cine vorbeste " Spune Desire dispretuitor .

Am impuscat-o cu privirea si e doar mi-a zambit aratadu-si dintii albi si iese din camera . Imi placea Desire , dar la un momet dat doream sa-i lovesc fata si sa-i rad parul ala auriu . Eram gata sa ies din camera mea . John era acolo si a rostit un vaicarit , schimbarile sale de dispozitie erau asa enervante , dar el avea defapt , doar perioade . Eu incerc sa trec pe langa el, dar desigur , gresesc .

"Angel ! " Latra .

Iau o gura de aer si ma intorc cu fata spre el ." Da domnule ? "

"O sa fi prezeta in zona VIP in seara asta . Deci misca-ti fundul ! "

"Da domnule "

Am trecut pe langa el , catre barul unde Jamie servea .

"Sup ,Jamie ? " Il salut .

"Salut " Mi-a raspuns.

Era vineri seara si barul era ocupat . Jamie avea de gand sa faca cascadoria sa celebra cu focul , mai tarziu , asa ca azi pe Jamie , era atat de multa presiune.

"Whisky cu gheata " I-am spus .

Da din cap si pune whiskey in mai multe pahare de pe o tava. L-am ridicat si l-am balansat cu mana dreapta , mergand pe jos spre zona VIP . Zona VIP era in partea de sus , eu eram mai mult in zona de ' clasic ' , iar clientii de aici , erau foarte bogati . Am mers in salon si un ton moale era pe fundal pe o piesa electroica sau tehno . In salonul VIP erau mese si camere mici , cu draperii de catifea rosie care le acoperea . Am mers pana la prima camera , si am tras draperia intr-o parte , apoi inchizand-o repede . Ei finalizau o afacere si i-am intrerupt . Merg spre urmatoarea . Am tras draperia la o parte si am rostit o suflare . Zayn era acolo , cu un pahar de whiskey in maiile sale , si langa el , geanta mea Gucci neagra . La naiba ,cred ca am lasat-o la el si a venit sa mi-o dea inapoi . Zayn se holbeaza la mine si un ranjet ii apare pe fata . De ce naiba zambea ? Nu mi-a ruinat viata deja ?

"Syreena" Zayn ridica paharul in semn de salut .

Eram pe cale sa ies , dar erau camere pe aici si nu puteam lasa clientii nesupravegheati singuri . Rahat . Incercam sa-l evit , dar el apare peste tot . Am mers pe jos in sala mica si m-am asezat langa Zayn , asigurand o anumita distanta . Eu inca nu l-am iertat pentru ca m-a ranit si pentru multe alte lucruri care conteaza . Zayn doar se uita la fata mea si am constatat ca i s-a golit paharul .

"Nu vrei sa dansezi pentru mine ? " Zayn ma intreaba cu ochii pierduti .

El era in mod clar , beat si expresia lui arata ca un catelus pierdut .

"Nu " Am raspus .

"Daca nu vrei , as putea sa-i spun sefului tau si vei fi intra in iadul problemelor " Zayn se uita la mine amuzat . " Ia in considerare obtiunile ."

El era o javra si stia asta . Ma ridic si merg in directii balasandu-mi soldurile pe muzica . Imi atingeam corpul cu mainile si mi-am dat parul pe spate . Zayn nu a spus nimic si nici nu a facut nimic. El doar se uita , cu ochii lui caprui . Chiar daca el era la inceput , mi-au venit sentimentele fierbinti . Nu la fel de fierbinte , dar excitant . Am mers seducator spre el punandu-si mainile in jurul corpului meu . Zayn bea whisky-ul sau , dintro singura miscare , luand un altul din tava . M-am uitat la el , cum imi dadea costumul de asistenta medicala fara bretele jos , jucandu-se cu sanii mei si eram incantata . Ce naiba , de ce eram dintr-o data entuziasmata ?

M-am intors aratandu-i fundul si mica mea curea , Zayn ramane nemiscat . El nu avea nicio expresie pe fata . Imi tineam sanii mei in fata si ii scutur , indreptandu-ma spre mijlocul camerei . Sa mutat seducator si a atins fiecare parte din mine . Ma simteam excitata , foarte entuziasmata . Ma asez pe genunchii lui , miscandu-mi soldurile . Cand faceam asta , multi oameni profitau de mine si ma atigeau . Dar Zayn , el nu punea nicio mana pe mine . Era prea rece sa ma conduca nebuneste . Ma ridic si ma asez jos , intre picioarele lui si imi bag degetul aratator in gura . Il sug tandru , scotand gemete false si lingandu-l incet . Ochii lui caprui alunii se uitau la mine intens si m-au facut sa ma simt mai fierbinte .M-am ridicat alunecandu-mi mainile in jos ,pe lenjeria mea ... atingandu-ma . Asta era spectacolul din zona privata VIP . Zayn m-a facut sa ma excit si simteam o presiune intre picioarele mele . Cand mi-am atins 'zona ' nu m-am putut abtine si am gemut , de data asta a fost pe bune . Era pentru prima oara cand asa ceva s-a intamplat in zona privata . Am inghetat brusc , surprinzator , Zayn observand si zambind rautacios . Mi-am luat top-ul de pe jos si am iesit din zona VIP . Ma grabesc in cabina mea trantind usa in urma mea .

Respiram greu si aveam calduri , eram excitata . Am facut dragoste cu Zayn de cel putin 11 ori si nu am simtit niciodata asta . Cand am facut dragoste ,nu a fost suculent , a fost lucru de mantuiala . Dar azi , azi a fost ceva ; altfel . Stau in fata oglinzii complete si vad obrajii rosii arzandu-mi . Asta nu-i normal . Doar pentru a fi sigur , mi-au alunecat mainile sub apa si eram foarte uda . Ce dracu'? Acest lucru nu este normal ! Poate sunt o stripteuza si am dat spectacole in privat de multe ori , dar niciodata nu am simtit o data lafel pentru clienti . Si Zayn nu vine de obicei la club , nu . Am fost incantata ca si cum n-am fost in viata mea si el nu a spus nimic urat sau chiar m-a atins , dar eram pornita .

" A fost doar dansul " Eu spun reflectiei mele .

Pe cine pacalesc , nu era doar dansul . A fost Zayn , totul a fost Zayn , totul a fost din cauza lui Zayn . Iau aer , profund incearcand sa calmez gafaiara mea .

Cineva batea la usa .

"Intra " Am spus clatinandu-ma

Usa se deschide , era Zayn. Zayn? Zayn! Ce naiba cauta aici ?

A/N: Incep prin a-mi cere , milioane de scuze celor care au asteptat capitolul , am avut cateva probleme + scoala si s-au adunat , am timp sa traduc decat dimineata . Deci complicat ...

Nu uitati , comentati , cititi , votati

Malik's Stripper (Completa) - Romanian [18+] |Pauza- Noiembrie|Where stories live. Discover now