Mrtvý spermie

36.3K 2.1K 203
                                    

Z pohledu Freda

Šklebil jsem se, jako ten největší debil. Já měl tak velkou škodolibou radost z toho, že ta kráva zrovna teď přede mnou sedí, celá politá od bahna a dalších věcí, který ležely na dně jezera. 

,,Já tě zabiju ty labilní, dementní, zkurvenej idiote!" vřískla na mě přes bláto, který měla na obličeji a tím ještě zvětšila úšklebek na mé tváři.

,,Ale copak, tady dámě se nelíbí bahenní koupel? Většina žen za to samé platí a navíc, s tím blátem na hlavě vypadáš o moc líp, když ti už nejde vidět ten obličej" Bože, jak moc mě bavilo jí srát, asi mám novýho koníčka. 

,,Už jsem vyřídila horší kretény než jsi ty, ti aspoň měli koule a nenabízeli jim práci v gay klubu" štěkla po mě a já zrudl vztekem, ano ten majitel mi pořád posílal zprávy, pokud to teda beru nebo ne.

,,A jak ty víš, pokud měli koule, s tebou by žádný stejně nic neměl, to by musel být slepej, hluchej, naprosto pitomej a určitě zdrogovanej" odfrkl jsem si a tentokrát zrudla ona, bylo to vidět i přes vsrtvu bahna na jejím obličeji, kterou si snažila utřít.

,,O tebe stojí jen chlapi nad čtyřicítkou tak drž hubu" vyštěkla na svou obranu a s čvachtavým zvukem vstala ze země.

,,Aspoň nevypadám jako přerostlý hovno, i bez toho bahna" odfrkl jsem si a ušklíbl se. Tvrdě se na mě dívala a já jí pohled opětoval, se stejnou mírou nenávisti a opovržení v očí, jaké měla ona. Pak se ale na chvíli její tvář změnila v úšklebek a během tří vteřin jsem ležel na zemi s bolavejma koulema a hlavou. Ty vole, ta kráva má ránu. Klekla si ke mě a sladce se usmála.

,,Teď by jsi mi měl poděkovat, většina chlapů za předělání na ženskou platí, ty to máš zdarma a myslím, že kdyby jsi Lott poprosil o něco na sebe, tak ona by možná obětovala nějakou tu svoji růžovou sukínku, ale spodní prádlo si asi budeš muset sehnat sám" řekla rádoby lítostivým hlasem a pak s vítězným úšklebkem, hrdě vztyčenou hlavou a bahnem po celém těle zamířila směrem do sprch.

,,Ta holka právě zabila moje děti!" zaslechl jsem kvílení Lea, který se válel opodál a držel si na kalhotách pytlík s ledem. Sprostě jsem zaklel a s bolestným výrazem na tváři vstal. Kurva, to tak bolelo. 

,,Pojď Leo, za chvíli je oběd" sykl jsem přes zaťaté zuby na Leo, který se pořád válel na zemi a oplakával všechny spermie, které mu ta kráva zabila. Moc jsem se mu nedivil, mě kopla míň a stejně to kurevsky bolelo.

,,Freeedeee já umírááám! To tak bolí! Jau! Doprdele! Kurva!" nadával a skučel Leo, když se pomalu stavěl na nohy hned se o mě zapřel. Zavrávoral jsem, ale pak jsme se oba s bolavejma koulema rozešli a opírali se o sebe, jako dvě starý babky.

.....

Nevím jak, ale nějak jsem se s Leem a našima mrtvejma spermiema dostal na oběd. Kurva, ono bolelo i sedět.

,,Ty vole, co se vám stalo, vypadáte jako když jdete na smrt" ozval se Blake hned, co jsme si sedli ke stolu.

,,Ta malá zkurvená mrcha nás kopla do koulí" sykl jsem a hodil jsem zabijáckej pohled ke stolu, kde seděla, už ne od bahna a něco si povídala s dvěma holkama od jejího stolu. 

,,Myslíš Biancu? Tu, která je jediná, která na tebe kdy ječela, nazvala tě idiotem a v těch plavkách vypadala zatraceně dobře?" řekl Blake a já protočil oči.

,,Zaprvé, není jediná, která mě nazvala idiotem, to jsi mi říkal i ty, Leo, Eric a Jason. A zadruhé, přestaň doprdele myslet jen na to, jak nějakou holku dostaneš do postele, hlavně nemůžeš bejt tak blbej, aby se ti líbila tahle svině" odfrkl jsem si a znechuceně se podíval na dnešní oběd. Ty vole, neměla by být polívka tekutá?

,,To ty jsi jen proti ní vysazený, náhodou celkem ujde a zajímalo by mě, pokud umí dělat s koulema něco jiného, než jen do nich kopat" řekl Blake a Leo se společně s ním rozesmál. Proč se doprdele kamarádím a těma prasaty?!

,,Ale aspoň ty by jsi mě mohl podpořit Leo, ty sám víš, jaká je to mrcha" 

,,Sorry kámo, ale Blake má pravdu. Ta holka je fakt libová a měl by jsi s ní možná zkusit i něco jiného kromě hádání, ale naječíte se při tom stejně" mrkl na mě Leo a zase se s Blakem rozesmál. Bože, jak já ty dva nesnáším.

,,Jej, ahoj Frede, mohly bychom si přisednout? Díky" ozval se za mnou pisklavý hlas a hned na to, vedle mě sedělo něco, co buď bylo růžový dort s flitry, hlasem animované postavičky a plastikou, nebo Mandy Greyová. A já jsem doufal, že to byl ten dort. No a ten dort to prostě bejt nemohl, muselo to být Mandy společně se svým hejnem. 

,,Nazdar Mandy" pozdravil ji Blake a mrkl na ní. Jak někdo může mít tak špatnej vkus jako Blake?! Před chvílí to byla tamta mrcha a teď něco, co vypadá ještě uměleji než Barbie. 

,,Jak pak se máš Frede?" ignorovala Blakův pozdrav a zamrkala na mě umělýma řasama.

,,Než jsi se objevila, tak jsem se měl skvěle" zabrblal jsem a radši jsme věnoval pozornost netekuté polívce, ve které mělo být rozšlehané vejce, ale vypadalo to jako sperma a o masových kuličkách ani nemluvím.

,,Ježiš ty jsi tak vtipný" řekla na to Mandy, jako bych jí právě vůbec neposlal doprdele a zasmála se falešným smíchem, který hned její smečka kopírovala. Jak já ty svině nesnášel. Pamatuju si, jak před třemi lety přijela na tábor poprvé Mandy. Předtím to bylo fajn, a i lidi byli lepší, i když jsem se s většinou nebavil. Ale hned po příjezdu Mandy, která k sobě přetáhla čtyři dřív celkem fajn holky a s nima pak začala šikanovat zbytek a dostávala kluky do postele, čímž ničila vztahy se to zničilo. Během prvního roku, co tady byla, zničila dva vztahy, které už nějakou dobu trvaly a způsobila trauma čtyřma holkám. Prostě chodící zlo.

Radši jsem její pokusy o konverzaci ignoroval a míchal lžící polívku, mezitím, co jsem přemýšlel o pomstě.

Vsadíš se?Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang