Tři prasátka pro mě postavila bunkr

32.1K 2.2K 99
                                    

Z pohledu Biancy
Když mi Pat oznámil, že kvůli požáru budu muset být na jiné chatce, tak jsem doufala, že osud není tak krutý, abych skončila zrovna na chatce číslo osmnáct, te které neustále vycházel hluk a neskutečný zápach.
Osud není krutý, je to vychcaná svině, která mě chce pod psychickým nátlakem donutit k sebevraždě.

Spolu s věcmi co přežily oheň jsem stála před tou prokletou chatkou a s opovržením se na ni dívala. Nakonec jsem s povzdechem otevřela dveře a hned zase dostala chuť je zavřít, protože na mě spadla špinavá fusekle. Zadržela jsem dech, vzala do ruky očividně nepoužité koště a smetla špinavý hadry z dolní postele, která měla být moje. Sedla jsem si na minimum plochy a přemýšlela, kam si narvu věci.

Po pečlivějším rozhlédnutím jsem ale uznala za nejlepší nejhygieničtější nápad nápad nechat si oblečení v kufru a vyndala jsem si jen ty nejnutnější věci. Popadla jsem tašku s hygienou a čisté oblečení, chtěla jsem se jít osprchovat kvůli pachu kouře. Cestou do koupelen jsem nikoho nepotkala, stejně jako uvnitř, pravděpodobně ještě dospávali.

Pod horkou vodou jsem strávila víc jak hodinu, pach kouře nechtěl pustit. V zrdcadlu jsem taky byla bezmála půl hodiny, popadl mě holčičí pud vypadat dobře. Ve výsledku jsem měla vlasy svázané do drdolu, oči zvyrazněné řasenkou, rty lehkou vrstvou červené rťenky, na sobě jsem měla černé triko s dlouhým rukávem a odhalenými rameny, kratší koženou sukni.

Ani po cestě u koupelny jsem nikoho neviděla, ale kvůli tomu že bylo teprve sedm ráno to byla pochopitelné.
Bohužel nebylo stejně mrtvo i na mojí nové chatce.

,,Nazdárek nová spolubydlící, jak se ti tu líbí? Podívej, kvůli tobě jsme uklidili a donutili Blakea schovat jeho časopisy, aby tě nepohoršovaly. Taky jsme ti vyklidili pár poliček a vybalili za tebe. A navíc jsme se domluvili, že péčko budeme pouštět v tvé nepřítomnosti, ale kdyby jsi se chtěla mrknout, tak nic nenamítáme. A Blake si sem nebude vodit holky. Jo a aby jsi se mohla převlíkat a měla aspoň trochu soukromí, tak jsem ti udělal tenhle naprosto bombastický bunkr" vychrlil na mě Leo, hned co jsem otevřela dveře od chatky. Opravdu tady bylo uklizeněji než předtím, moje oblečení bylo v křivých komíncích naskladané v poličkách a z horní postele na tu mojí visela modrá plachta, která vypadala jako víceméně funkční bunkr. V duchu jsem musela uznat, že se opravdu snažili a že mě to nějakým zvláštním způsobem zahřálo u srdce.

,,To s těma holkama úplně neslibuju, ale budu se snažit" vložil se do toho Blake, který pod postel odkopl tu samou pokožku, která na mě předtím spadla.

,,Kde je ten id- Fred?" opravila jsem se a rozhlížela se po sťísněném prostoru, jako by mohl odněkud vyskočit.

,,Někam zmizel, potom co v tvém kufru našel tu fialovou tašku rychle odběhl nevím kam" pokrčil rameny a ukázal na zmiňovanou tašku. Zrudla jsem, v té tašce jsem měla spodní prádlo, které si koupila matce na truc, protože podle jejích slov i rybářská síť zahalovala víc. A taky je to pravda.

,,Tak jo, ehm... díky?" zmateně jsem jim poděkovala a rozpačitě si sedla na postel. Probíhalo to v naprosté tichosti, Blake projížděl facebook, Leo si něco škrábal do bloku a čas od času si lokl z placatky, co ležela vedle mě. Já ležela a přemýšlela, jak moc hrozné tohle bude, jak se mají holky, proč to začalo hořet a hlavně co je v tý placatce.

,,Jdu pryč, Frankie mi napsala že čeká" najednou oznámil Blake a 'nenápadně' mrkl na Lea.

,,Pokud ti to nebude vadit, tak já se taky vytratím, mám nedostatek ranní dávky porna" zašklebil se Leo, vzal mobil, kapesníky a nějakou tubu a pak zmizel. Aspoň že měl tolik slušnosti a zmizel.

Vsadíš se?Where stories live. Discover now