Příběh

17.7K 606 106
                                    

Dlouho jsem sledovala, jak popularita příběhu roste a s radostí četla vaše komentáře. Snažila jsem se pracovat na opravě Vsadíš se?, ale nejde to tak rychle, jak jsem doufala, naopak. Je strašně ošemetné to opravovat. Opravit chyby je bez problému, ale opravovat děj a někdy prakticky přepisovat celé kapitoly...
Tenhle příběh jsem psala už před dvěma lety a když ho opravuji teď... Mám už úplně jiný styl psaní a celkově jsem se dost změnila a jde to vidět. A bojím se, pokud by to můj nový styl psaní ten příběh nezničil, pokud bych z toho neudělala něco úplně jiného.
Proto bych vás chtěla poprosit, abyste se podívali na můj snad první nový příběh, který jsem za rok a půl napsala. Jde tam vidět změna stylu ve psaní a ráda bych věděla, pokud je to styl, který by vás bavil a pokud má cenu s ním opravovat Vsadíš se?

A tím novým příběhem bych taky chtěla říct, že se už plně znovu vracím na Wattpad. Pokusím se odpovědět na zprávy, které jsem během nepřítomnosti nepřečetla a klidně mi napište, odpovím, ale může to trvat. Ráda bych odpověděla i na všechny, ale to bych nedělala nic jiného, je jich strašně moc. Takže, pokud mi chcete něco napsat, tak do zpráv a tam vám odpovím, přísahám na řeku Styx.
S trochou štěstí brzy začnu pracovat i na dalším příběhu a budu jen doufat, že se vám moje nynější tvorba bude taktéž zamlouvat. 

Cath

Vsadíš se?Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ