Newtonovy koule

29.3K 2.2K 142
                                    

Z pohledu Biancy

Už opravdu nebudu nikdy chlastat. Ráno jsem se cítila, jako by mě někdo praštil pálkou na softball a kladivem zároveň.

To pitomý slunce svítilo přes špinavý okýnko vedle mojí postele a pokoušelo se mi vypálit oči. Zoufale jsem zakvílela a poslepu nahmatala mobil a mrkla se, kolik je hodin.

„Kurva!" znovu jsem zakvílela, protože hodiny ukazovaly po dvanácté. Hodila jsem mobil zpátky na stoleček a otočila se na druhý bok.

„Kolik je?" ozval se z postele nade mnou hlas Lea, kterej zněl jako devadesátník umírající na rakovinu plic.

„Skoro jedna" nakřáple jsem na něj zavolala a slyšela jsem jeho tichý kurva. Všimla jsem si, že z druhý horní postele visí ruka s umělými červenými nehty a na malý lampě visely růžový tanga.

S otevřenou pusou jsem zírala na tu šňůrku látky na lampě a dávala si dohromady, co se tu muselo stát, když jsem spala. Mátoživě jsem si sedla a rozhlédla se dál po chatce, jedinej Fred byl obráceně zalezlej ve spacáku, byly vidět jen jeho chlupatý nohy, za který by se nestyděl, ani orangutan. Z horní postele se ozvalo hlasitý zívnutí a pak se objevila holčičí tvář s blond vlasy. Ta holka na mě chvíli koukala, pak se oslnivě usmála. Zaraženě jsem si jí měřila, očividně neznala slovo stud, protože naprosto v pohodě slezla nahá z postele, vzala si tanga z lampy, který si natáhla společně s podprsenkou, která visela na klice a naprosto v klidu odešla. Krásný začátek nového odpoledne.

„To byla kost" poznamenal ze shora Leo, kterej byl očividně vzhůru a celou dobu to představení sledoval. Protočila jsem nad tím oči, vždyť ani nebyla moc hezká.

„Spíš Yetti" ušklíbla jsem se a on se zasmál.

„Jakej sakra Yetti?" zeptal se rozespale Blake, kterýho naše konverzace probudila.

„Tvoje noční společnice" zavolala jsem na něj.

„Hele, jediný co o ní vím je, že má trojky a skvěle kouří, zbytek mi byl ukradenej" trpce se zasmál a já znovu protočila oči. Prasata.

„O tom prvním jsme se mi přesvědčili taky. A jen tak mimochodem, Fredíček nám pořád hajá?" řekl Leo. Fred opravdu pořád spal a poměrně hlasitě chrápal, ani spacák kde mě hlavu to úplně neutlumil.

„Myslíš na to, na co myslím já?" zákeřně se zeptal Blake a sedl si.

„Přesně" odpověděl Leo a během chvíli už oba stáli dole jen v trenkách a hrabali se v kufrech. Leo z toho svýho bordelu vyhrabal dvě lihovky, barvu na vlasy a Blakeovi se podařilo najít lak na nehty.

„Co sakra chcete udělat?" zmateně jsem se jich zeptala a vyhrabala se ze spacáku, abych líp viděla.

„Malá proměna, pojď nám pomoct" zakřenil se Leo a hodil po mě barevnej sprej. Obratně jsem ho chytila a vylezla z postele, jejich myšlenka se mi začala zamlouvat, sice se posledních pár dní choval jako vyměněnej, ale pořád toho bylo dost, co mi provedl.
Blake už vyhrabal Freda ze spacáku a kreslil mu na tvář penis směřující k puse a slimáčí obočí, každý jednou rukou, šlo mu to dobře, asi praxe. Leo mu lakoval nehty na nohou tak křiklavě růžovou, že by se před ní i Barbie s princeznou poníků radši schovala a já zákeřně popadla sprej na vlasy a začala mu stejným odstínem růžový barvit chlupy v podpaží a na zádech.

„Hej Bí, nemáš depilační pásky?" podle se zašklebil Leo a ukázal na Fredovi nohy. Přikývla jsem a z tašky vytáhla krabičku s pásky, kterou jsem mu hodila. Ten je začal zahřívat a pak rychle lepil po celých jeho nohou, až je pokryl celý. Blake mu mezitím dokončil slimáky nad očima, péru dodělal koule a pracoval na linkách, mě se povedlo celý jeho podpaží a část zad obarvit na tu nejzářivější růžovou, která snad existovala a Leo dodělal i poslední nehet na jeho rukou. A Freda se najednou stal mutant kouřící Barbie, růžovýho orangutana a mumie. Lea pak očividně něco napadlo, protože začal něco hledat ve svojí kabelce, vyházel z ní poukaz na dvacetiprocentní slevu do sexshopu, kterej Blake nenápadně zabavil, japonský manga komiks, ovladač na herní konzoli, než z ní vytáhl píšťalku, jakou mají tělocvikáři. Nafoukl tváře, stihli jsme si s Blakem jen tak tak zacpat uši, než Leo těsně u Fredovi hlavy pískl. Fred se okamžitě vymrštil do sedu, takže se praštil o palandu a zakvičel při tom, jako prase na porážce.

„DOPRDELE! TY JSI KOKOT!" zakřičel tak, že to muselo vzbudit i klokany v Austrálii a nasraně si měřil Lea.

„Říká se dobré ráno Frede, vlastně už odpoledne" uculil se Leo a mrkl na něj. Fred rudl ve tváři, což vypadalo s tím pérem na tváři mimořádně vtipně, Blakeovi se opravdu povedly i detaily a slimáky místo obočí měl vytažený tak vysoko, jako je Sibiř.

„To jsi mě kurva nemohl vzbudit nějak normálně?!" snažil se uklidnit Fred, zhluboka dýchal jako ženská, která už pátou hodinu rodí trojčata.

„No samozřejmě, že mohl, ale kde by pak byla ta zábava?" zakřenil se a já s Blakem jsme se snažili nevyprsknout smíchy při výrazu, který měl teď Fred na tváři. A když si všiml toho, že má celý nohy pokrytý depilačními pásky, tak jsem jen čekala na okamžik, kdy vybuchne jako bomby v Sýrii.

A v tu chvíli Fredovi došlo, že depilačními pásky to nemuselo skončit. Vyběhl jako postřelená gazela z chatky, bylo mu u prdele, že na sobě má jen trenky s dírou, takže když běžel, tak mu vypadly koule a vlály za ním jako vlajka na prezidentském autě. Další věc na seznamu věcí, který jsem nikdy nechtěla vidět.

„PRESCOTTE!!!" zaječel pravděpodobně z koupelen Fred, zněl jako rodící hyena. Leo naprázdno polk, vzal si kabelku, kalhoty a rychle vyběhl ven z chatky.

„Kde je ten kokot?!" sípal nasraně Fred, když vtrhl do naší chatky, slunce měl v zádech, depilační pásky na nohou, růžový podpaží a varlata se mu houpala jako Newtonovy koule.

„Někam běžel" odpověděla jsem mu a rukou si zastínila výhled na pytlíky. On si asi ani neuvědomoval, že má průvan na koulích, protože hned s válečným pokřikem vyběhl z chatky. Chvíli bylo v chatce hrobové ticho, než se ozval další Fredův řev, praskací kuličky, Leovi omluvy a jekot Cass. To jsme oba s Blakem vyprskli smíchy a chechtali se tak, jako ještě nikdy, bolelo mě od smíchu břicho, Blakeovi vytryskly slzy a ani jeden z nás nemohl přestat. A když už jsme se konečně přestal tlemit, tak se ozval zvuk trhání doprovázený Fredovým zvířecím řevem a Leovým smíchem.

Vrátili se asi o půl hodinu později, Blake mi mezitím stihl vylíčit všechny podobný trapnosti, jako když Leo usnul a spadla mu hlava do polívky a tak dále. Fred měl naprosto holý nohy, podpaží i záda, trenky mě zalepený izolepu, aby mu nevypadávala varlata, po obličeji měl rozmazanou lihovku a nehty měl příšerně odlakovaný. Leo i přes to, že byla vidět stopa chodidla na jeho prdeli a ve vlasech měl hlínu, tak se šklebil jako šotek, který zrovna zničil jednomu dítěti den.

„Tak, jak se máš, Frede?"

Vsadíš se?Место, где живут истории. Откройте их для себя