Někdo to rád horké...

29.1K 2.2K 62
                                    

,,Vstávej ty idiote!" Taky přeji dobré ráno Leo.

,,Co se kurva děje, že tak ječíš, hoří snad?!" otráveně jsem křikl a přetočil se na druhý bok.

,,Jo hoří takže zvedni tu línou prdel a pojď pomoct hasit!" To mě probralo, shodil jsem ze sebe peřinu. Pohotově jsem se rozhlédl po chatce, ale nebyly tu žádné známky ohně.

,,Hovno a ne hoří ty idiote!" nasraně jsem řekl a šel si zase lehnout, nechápu jak jsem mu mohl na ten vtip skočit.

,,Panebože ne tady, ale na chatce číslo čtrnáct!" plácl se do čela jako by to bylo naprosto zřejmé a jen v trenkách vyběhl ven. S povzdechem jsem vstal a děkoval bohu, že jsem se včera večer nepřevlíkal. Se zívnutím jsem otevřel dveře a pro dobro Lea se modlil, aby to nebyl vtip.

Nebyl to vtip.
Celá chatka byla v plamenech, polovina lidí co tu byla z ní vynášela věci, ten zbytek se ji pokusil uhasit. Mezi vynesenými věcmi, úplně nahoře ležela mikina. Moje mikina, kterou jsem už delší dobu postrádal protože... tu noc kdy jsme spadli do té jámy jsem jí tu mikinu půjčil.

Ihned jsem se začal rozhlížet po rudé barvě, ale takový odstín měly jen plameny, co hladově olizovaly spálené dřevo.

,,Nestůj tady jako solnej sloup a pojď pomoct!" okřikl mě někdo a vrazil mi do ruky kbelík s vodou. Vzpamatoval jsem se a rychle běžel hasit.

Oheň postupně ustupoval, z chatky zbyla jen hromada spáleného dřeva a nikde jsem nezahlédl ani kousek její sněhové pleti.

,,A kde jsou ty holky, co tam bydlely?" zoufale jsem zavolal.

,,Myslím, že je odvedli na marodku, dvě jsou lehce popálený a tři v bezvědomí" houkl po mě někdo a cákl na mě vodu. Hodil jsem kýbl na zem a nechal spálenou chatku za sebou. Když jsem se prodíral lesem u marodky, tak jsem se cítil jako ten princ z pohádky o Šípkový Růžence.
Jo, na něj ale čekala hezká princezna, na mě nádherná devítihlavá saň.

,,Au, nemohl by jsi doprdele dávat pozor na cestu!" zařval na mě dívčí hlas, když jsem otevřel dveře od marodky a do někoho vrazil.
Sněhově bílá pleť, rudé vlasy, zelené oči jako barva petlahve, maximálně nasraný výraz.

Na zemi přede mnou ležela Bianca.
Natáhl jsem k ní ruku, abych jí pomohl vstát, ale ona ji odstrčila a sama se zvedla.

,,Jsi v pořádku?" vypadlo ze mě, ani jsem nepřemýšlel nad tím, co jsem říkal.

,,Ne to fakt ne, protože do mě jeden nejmenovanej idiot vrazil, chatka je v prdeli, dvě moje kamarádky jsou popálený a všechny jsou v bezvědomí" prskla po mě jako nasraná kočka a oprášila se. Kurva, proč na sobě musí pořád mít to pyžamo, v to těsným tílku jde jasné vidět, že nemá podprsenku a šortky jí obepínají napůl odhalený zadek.

,,Ale jinak ti nic není?" zeptal jsem se jí a ona kývla. Mlčky jsme tam stáli a já se jí snažil dívat do očí.

,,Měla bych jít, mám tak věci" ozvala se a než jsem stihl cokoliv namítnout, tak zmizela a při běhu se jí ty šortky vysunuly ještě o kousek výš.
Sakra.

S povzdechnutím a ranní erekcí vystupňovanou jejím pyžamem jsem si sedl na schody před marodkou a přemýšlel, pokud to ještě vůbec má cenu, když ani jeden z mých pokusů nevyšel, odmítá se mnou mluvit když je střízlivá. Jako opilá se mnou sice víc než mluví, ale nepamatuje si to. Možná jsem se na to měl prostě vykašlat a najít nějakou holku, která by se se mnou vyspala, konec šmitec.
Ale né, já jako idiot jsem chtěl tu nejméně dostupnou, nejvíce zabijáckou, arogantní, komplikovanou mrchu, co mě očividně nesnášela a jako bonus to byla chodící sexbomba. Větší šanci jsem měl i u dánskýho krále.

,,Ta dívka je relativně v pořádku, je jen v šoku, ani se nespálila a nezadusila jako ty zbylé. Je tu ale jeden problém, ty dívky nemají jde spát, zá chatka nepůjde spravit takže je nějak budete muset rozházet" oznámil hlas vycházející z marodky a já se pečlivě zaposlouchal.

,,Ale na většině chatek je už tak pět lidí, volná místa pro ty dívky jsou už jen tři" namítl druhý hlas.

,,Jsou tři volná místa na dívčích chatkách. Jedna holt bude na chatce s chlapci" ukončil rozhovor ten první hlas a já musel uskočit, jinak by mě otevírající se dveře smetly. Vyšel z nich Pat a chvíli se na mě upřeně díval, pak ale jen mávl rukou a šel dál. Než jsem si stihl uvědomit, co ta zpráva pro mě může znamenat a vzhledem k počtu lidí na naší chatce i znamená, přiběhl ke mě Blake.

,,Frede mám dobrou a špatnou zprávu. Ta dobrá je, že budeme na chatce s holkou. A ta špatná, že je to ta, která tě nenávidí a ty ji očividně taky"

,,Ale to vůbec není špatná zpráva, vlastně mi to přesně hraje do karet"

Vsadíš se?Kde žijí příběhy. Začni objevovat