Moji 'zachránci'

35.8K 2.1K 94
                                    

,,Padej do skříně Fredericku, růžový tornádo je na páté hodině!" zakřičel Leo s dalekohledem přitisknutým na to špinavý okýnko v chatce. Potom, co mě jistá rudovláska dokonale ztrapnila a zfackovala před téměř celým táborem, plus k tomu na mě poslala příšeru horší než megalodona. Zalezl jsem do plesnivějící skříně a snažil se být co nejdál od Blakeova špinavýho prádla. 

,,Aho- Kde je Fred?" Á smrt si pro mě přišla. 

,,Není tu je... Jinde" neurčitě odpověděl Leo a já ho chtěl praštit, nemohl si vymyslet něco lepšího?!

,,No a kde jinde?" otráveně se zeptala Mandy. Dírou, kterou způsobila plíseň jsem se podíval co se tam děje. Mandy stála se založenýma rukama uprostřed pokoje, Blake jí zíral na kozy a Leo se drbal ve vlasech. Moji zachránci.

,,Na záchodě" vyhrkl Leo ve stejnou chvíli jako Blake ,,S Marcusem" Panebože, co jsem tak strašného komu kdy provedl?!

,,Šel s Marcusem na záchod, Marcusovi bylo špatně" rychle to zamluvil Blake a já si oddechl, třeba možná ještě přežiju.

,,Marcusem jsem viděla cestou sem a bavil se s Thomasem o nějaký stránce, která má prý super Hd a nový videa" pozvedla obočí Mandy. Jsem mrtvej, loučím se se světem.

,,To je super, že se mu udělalo líp, Fred měl o něj totiž hroznou starost" oddechl si Leo a Blake horlivě přikyvoval. Pro příště bych jim měl zaplatit kurzy herectví. 

,,Ihned si ze mě přestaňte dělat prdel a řekněte mi, kde je Fred nebo si ani jeden z vás tady už nikdy nevrzne" sykla Mandy a já viděl, jak hlavně Blake ztuhl. Kurva, ne jen to ne, Blake teď určitě řekne že jsem ve skříni, protože myslí pérem a ne mozkem. 

,,Dobře, dobře vzdávám se, šel za Brittany ne kvůli tomu co si myslíš, ale nechtěl jsem ti to říkat, protože je to tvoje kamarádka a Fred pro tebe má už dlouho slabost, nechtěl nic uspěchat, ale potom co Bianca ztropila tu scénu tak to už nemohl tajit a šel za Brittany, aby se jí jako tvojí nejlepší kamarádky zeptal, co máš ráda. Nechtěl aby jsi to věděla, protože to mělo být překvapení" vyhrkl na jeden nádech Leo. Beru zpátky, možná by bylo lepší kdyby jí prostě Blake řekl, že jsem ve skříni. 

,,Opravdu? To mě mělo napadnout, to je celý Fred, tak pozorný a milý" rozplývala se Mandy. Pozorný?! Jak je možné, že mě ta holka už tři roky sleduje jako loveckej pes a myslí si, že jsem pozornej a milej?!

,,Jojo, úplně ho v tom vidím. Ale nesmíš mu říct, že jsme ti to řekli" zapojil se do toho Blake a i já viděl jeho úšklebek přes celou tvář. To těm dvoum nedaruju. A hlavně Biance, kvůli ní mám teď na krku Mandy, ta si to ještě odskáče a já si to vychutnám. 

,,Tak dobře, já teď odejdu a budu dělat, že jste mi nic neřekli" mrkla Mandy a odešla ven. 

,,Zbláznili jste se?! To jste kurva nemohli vymyslet něco méně pitomýho?!" vylítl jsem ze skříně hned, co byla v bezpečné vzdálenosti. 

,,Zpanikařil jsem a Blake by určitě řekl, kde jsi" obhajoval se Leo, ale stejně se šklebil jako blb. 

,,Neřekl bych to" namítl Blake ne moc přesvědčivým hlasem a tvářil se stejně pitomě jako Leo.

,,Ale jo, jsi nadržený hovado který by ho prásklo, já jsem se ho snažil zachránit místo zírání do jejího výstřihu" uchechtl se Leo a schytal jednu ode mě i od Blakea. 

,,To jsi mě tedy úžasně zachránil, teď si myslí, že ji miluju a s její kamarádkou plánuju nějaký velký překvapení" sykl jsem a nakopl skříň. 

,,Jo, nechápu jak jí to nemohlo dojít. Každý kdo tě zná ví, že jsou nemožné jen tři věci. Aby jsi přestal hulit, naučil se mluvit slušně a někoho opravdu miloval" suše se zasmál Blake a já se ušklíbl, krutá pravda. 

,,Co ale teď mám sakra dělat? Rovnou říkám, že nepůjdu za Brittany a nebudu plánovat nějaký překvapení pro moji noční můru" řekl jsem a založil si ruce na hrudi. 

,,Nebudeš muset, já za ní dojdu a zjistím všechno potřebný" rychle navrhl Blake a já protočil oči. Ještě štěstí že mám tak ochotné a nadržené kamarády. Blake zmizel během chvíle a já si lehl na postel a četl chabá vyznání lásky napsaná na prknech, pár z nich bylo adresováno dokonce mě. 

,,Změnilo se něco ohledně Biancy? Ráno jsem vás tu viděl" promluvil Leo a já ztuhl. On se v tom bude dál vrtat. 

,,Ne, jen se na mě nasrala" povzdechl jsem a sevřel ruku v pěst. Štvalo mě to, ne sralo mě, že je na mě nasraná, chtěl jsem aby byla stejně povolná jako všechny holky. 

,,Netrap se s tím, pomůžu ti vím že je to pro tebe důležité, i když nechápu proč. Co ji dělá jinou?" položil Leo otázku, na kterou jsem se taky snažil najít odpověď. 

,,Nevím, prostě je jiná. Žádná jiná holka mi nenadávala tolik jako ona, nesnažila se mě ponížit, zničit mě. A i vypadá jinak, nikdo koho znám nemá tak osobitý styl. Nosí skoro jen černou a odvážné oblečení, které by na jiné holce vypadalo levně, ale na ní... A taky ty vlasy, zářivější rudou jsem viděl, jen když jsem se omylem pořezal a málem vykrvácel. Ty oči... Vypadají jako oči kočky, jsou stejně pronikavé" zasnil jsem se a přímo jsem před očima vyděl její obličej, jak se usmívala tu noc u jezírka. 

,,Slyším špatně, nebo Frederick Stark konečně něco cítí?" nevěřícně se zasmál Leo a já po něm hodil první věc, která mi přišla pod ruku, balíček cigaret. 

,,Ne, to v žádným případě. Jen ji chci jasný?" ušklíbl jsem se a myšlenkami byl mimo, furt se mi vracely vzpomínky z té noci, každý její úsměv, dotek...

,,Mám to. Její nejoblíbenější čokoláda je bez tuku s mandlemi a natrháš  tomu nějaký kytky, necháš to před jejich chatkou a Mandy bude na vrcholu blaha" oznámil Blake, který se vřítil do chatky a měl triko naruby, rozcuchaný vlasy a na krku otisky rtěnky. Akce byla očividně pro nás oba úspěšná. 

,,To bylo rychlý, většinou to trvá aspoň dvacet minut" uchechtl se Leo a Blake se zašklebil, teď dá snad aspoň na chvíli pokoj. 

,,A protože byla Britt hodně ochotná, tak tu čokoládu sežene společně s kytkama a dá to tam, takže nemusíš nic dělat o všechno je postaráno" zazubil se Blake a já byl poprvé a snad naposledy rád za to, že Blake je nenapravitelnej Casanova. 

,,Pojďte mi prosím pomoc, složila se!" vběhla najednou nějaká zrzka se zoufalým obličejem do chatky.

,,Kdo se složil?" zmateně se zeptal Leo a zvedl se z postele. 

,,Moje kamarádka, sakra zvedněte ty líný prdele a pojďte mi pomoc ji vzít na marodku!" vysoptila zrzka. Zvedl jsem se z postele a společně vyšel ven, kde už byl Leo a klečel nad dívčím tělem.

Odsunul jsem ho dál a spatřil ležící dívku s ještě bledší pletí než obvykle a její vlasy měly stejnou barvu, jako krev, která jí tekla z rány na čele.

Vsadíš se?Where stories live. Discover now