Nos jako Brumby

30.2K 2.2K 52
                                    

Opatrně jsem ji vzal do náruče, byla malátná jako hadrová panenka, zlomená ale přesto nádherná. 

,,Co se jí stalo?" zeptal se Leo a měl co dělat, aby se nesložil kvůli krvi, která ji tekla z rozšklebené rány na čele.

,,Já nevím, šly jsme se projít, Bianca plánovala nějakou odplatu či co. Pak se ale jen tak složila a spadla na kámen" vysvětlila ta holka, Charlie a stejně jako já se vyděšeně dívala na dívku, která bezvládně ležela na mých rukou. 

,,Vezměte ji na marodku, jinak se složím i já" řekl lehce zelený Leo a opravdu vypadal, že se během chvíle složí. Kývl jsem na Charlie a rychle se i s Biancou v mé náruči a Charlie v patách vydal na marodku.

....

,,Ahoj Char- Panebože co se jí stalo?!" vyděsila se Susan, když jsme se objevili na marodce a hned mi pokynula ať ji položím na lůžko. 

,,Běž to namočit a rychle" řekla Charlie a podala jí žínku. Já jsem klečel u jejího lůžka a držel ji za ruku, uklidňovalo mě to. 

,,Neužívá nějaké prášky na spaní? Nebo jakékoliv jiné prášky? Co drogy, nemluvila o nich? Cigarety?" zajímala se Susan, ale Charlie zavrtěla hlavou. Ale byl tu ten bílý prášek, který měla včera večer v pití.

,,Někdo jí dal včera večer do pití takový bílý prášek, potom odpadla" zašeptal jsem a sledoval, jak jí potůček krve teče po tváři. 

,,Takže neznámý bílý prášek, mohly to být drogy?" zeptala se Susan a vatou namočenou v dezinfekci jí čistila ránu. Kývl jsem, drogy to v klidu mohly být, ale neznám tu žádného člověka, který by jel v takovým svinstvu. Všechno probíhalo v tichu, Susan jí čistila ránu, Charlie nosila potřebné věci a já tam jen seděl a držel ji za ruku, jako bych se bál že někam odejde. 

,,Je to dobré, ránu jí nebudu muset ani šít, ale hlavní problém je ten prášek který údajně měla. A můžu se zeptat, nevíte o někom, kdo by ji neměl vyloženě rád a chtěl jí ublížit?" zeptala se Susan a Charlie se s pohledem profesionálního zabijáka podívala na mě. 

,,Fred byl ten, který na ni poštval ty vosy a ti dva se nesnášejí" odpověděla a nasraně se na mě dívala. A kurva. 

,,Hej, to s těma vosama je pravda, uznávám ale tohle bych neudělal. Zapomínáš na to, že se ji někdo před asi dvěma dny pokusil utopit a já to nebyl, pak jsem ji ještě oživoval. A taky jsem byl ten, kterej ji potom co večer odpadla vzal do chatky" bránil jsem se, nedovolím aby Bianca měla další důvod mě nesnášet. 

,,Ale v naší chatce ráno nebyla" prohodila Charlie a s pozvednutým obočím se na mě dívala. 

,,Neřekl jsem, že jsem ji vzal do její chatky" pokrčil jsem rameny a vysloužil si tak od Charlie facku, sice nebyla tak silná jako od Biancy, ale stejně do pálilo. 

,,Uznávám, že Fred ji opravdu oživoval. A taky je tu ještě jeden člověk, který ji nemá rád, Mandy" přiznala Charlie a ani se za tu facku neomluvila. Ale měla pravdu, Mandy by to mohla v klidu udělat, nebo někomu říct, ať to udělá. Pokud to udělala, tak jí tou čokoládou bez tuku udusím a bude mi naprosto u prdele, co jí Leo nebo Bianca řekli. 

,,Nechte ji tady dokud se neprobudí, pokud bude vzhůru do hodiny, tak ji pustím večer na celotáborovou hru, protože vím, jak je to pro děti ve vašem věku důležité" pousmála se Susan a odběhla ke stolu, asi aby sepsala zápis. 

Najednou sebou začala cukat a házet sebou, bylo to jako z hororu, hlavně když začala křičet.Byl to hrozný zvuk, trhalo mi to ušní bubínky i srdce, horší jekot jsem nikdy neslyšel. Susan k ní rychle přiběhla, ale hned co se jí jen letmo dotkla začala křičet ještě hlasitěji a házela sebou jako pominutá. Charlie se jí taky snažila uklidnit, ale nic nepomáhalo, pořád jen křičela. 

,,Všechno je v pořádku ano? Nic se neděje, jsi v bezpečí" řekl jsem jí uklidňujícím hlasem, tohle mi vždycky říkala Angie když jsem měl noční můry. Uvědomil jsem si, že ji pořád držím za ruku, zpevnil jsem svůj stisk a dál mumlal uklidňující slova, která mi už tolikrát pomohla.

,,Nero, ne prosím ne" zavzlykala a přestala křičet a házet sebou. Zase to jméno, Nero. To mi řekla i těsně předtím, než včera omdlela, všechno se vracelo zpátky k němu. Říkala, že byl stejný jako já a byl její největší chyba. 

,,To není dobré, Charlie ty jsi s ní na chatce, neměla i jiné noční můry?" zeptala se Susan a vyděšeně se dívala na Biancu, která teď schoulená do klubíčka ležela na posteli. 

,,Vyloženě noční můry ne, ale mluvila ze spaní, probouzela se uprostřed noci a jednou brečela, měla přitom v ruce fotku, kterou pak zase schovala" neochotně odpověděla Charlie a já strnul. Ona brečela? V tom případě je to vážnější, než jsem si myslel, i když ji znám jen pár dní tak jsem poznal, že ona není člověk, který brečí kvůli pitomostem. 

Chtěl jsem jít k ní do chatky na najít tu fotku, o které Charlie mluvila, ale když jsem pustil její ruku, tak otevřela oči. 

Probudit se na tvrdým lůžku s bolavou hlavou a třemi lidma, kteří se nad vámi sklánějí asi není nejlepší probuzení, protože jako první praštila osobu, která byla nejblíže.

,,Kurva, proč jsi mě praštila tentokrát?" zmateně jsem se jí zeptal a držel si bolavej nos. Super, ještě ho budu mít jako Brumbál nebo jako Voldemort nebudu mít žádnej. Úžasné. 

,,A co tady kurva dělám?!" odsekla mi a vstala, ale zase se položila, protože jí bolela hlava. 

,,Omdlela jsi a praštila se hlavou o kámen, ale všechno už je v pořádku, pokud chceš odejít tak můžeš, ale musíš se tady stavit po večeři" vysvětlila jí to Susan a ona kývla. S pomocí Charlie vstala z lůžka a co nejrychleji odešla pryč. Já tam jen tak klečel a díval se za ní jak odchází pryč. 

,,Frede, mám prosbu. Dávej na ní pozor" vážným hlasem řekla Susan a já kývl, aspoň jedno si zahraju na prince na bílým koni místo arogantního hajzla.

Vsadíš se?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora