Shawn's hættetrøje

1.2K 21 0
                                    

Olivia's synsvinkel:

Jeg vågnede for tredje gang på under 20 minutter, mest fordi jeg ikke havde fået svar fra min mor endnu og samtidig fordi jeg stadig frøs utrolig meget! Jeg kravlede ud fra min køje og satte kursen ud imod køkkenet. Kunne jeg finde noget? Ej det kunne jeg ikke... Det tog mig i hver fald to minutter før jeg havde fundet skabet med krus i, og yderliger to minutter før jeg fandt ud af at tænde for kogekedlen. Noget der til gengæld ikke tog lang tid, var at få slukke for kedlen igen, for larme det kunne den! Det sidste jeg ville var at vække hele bussen, eller bare nogen i bussen for den sags skyld. Det mislykkedes dsv. Før jeg vidste af det stod John i køkkenet.

"Et lille tip, hvis du lukker døren her kan resten af bussen ikke hører dig. Den er lyd tæt..." Han smilede kort til mig, lukkede døren bag sig og gik tilbage i sin køje. Jeg tændte for kogekedlen igen, og satte mig ved fælles bordet mens jeg ventede. Min mobil lyste op, endelig svarede hun tænkte jeg, men det var ikke fra min mor, men et tweet fra Shawn.

"Man, I need sleep🌒💤"

Shit. Var det pga. mig?! Døren, var den slet ikke lydtæt?! Jeg rejste mig hurtigt for at slå kedlen fra igen, men det passede med at den havde kogt vandet færdig, og døren gik op igen...

"John, døren den er slet ikke lydtæt er den? Shawn har lige twee..." Jeg stoppede mig selv da jeg opdagede det slet ikke var John, men Shawn. Han gned sig i øjnene, og satte sig ned.

"Den er lydtæt, men jeg hørte dig første gang, også kan man hellere ikke rigtig undgå at hører John når han går gennem bussen, har du set ham? Han er jo en klippe!" Et lydløst grin forlod mine læber, efter fulgt af et gab.

"Hvorfor er du overhovedet oppe, jeg kan gætte mig til at du ikke har fået for meget søvn i forvejen?" Han smilede svagt.

"Jeg kunne ikke sove, jeg fryser stadig..." smilede jeg forsigtig til ham og tog en slurk af min te.

Han sad og studerede mig lidt, hvor efter han svarede kort, "mh, forståeligt... Kom" jeg så overraskende op fra koppen, men fulgte med ham ind i hans værelse.

"Jeg har den her hættetrøje, hvis du vil låne den? Den er lidt større end..." Vi grinede begge, da vi godt kunne se hvor stor den ville være på mig. Jeg tog imod den og var på vej tilbage til min køje, da Shawn lagde en hånd på min skuldre og stoppede mig. Hans berøring sendte stød gennem hele min krop, hvorfor? Fordi jeg ikke var vant til den slags rolige berøringer? Eller fordi det 'bare' var Shawn som rørte mig?

"Bare sov herinde, så tager jeg din køje..." Han sendt mig et hurtigt smil, og før jeg vidste af det stod selv tilbage i hans værelse.

On the road - Shawn Mendes Fan Fictionحيث تعيش القصص. اكتشف الآن