Home sweet home

841 15 0
                                    

Olivia's synsvinkel:

Et slag med hans knyttetnæve mod mit bryst vækkede mig, "du regnede ikke med jeg bar dig ind i bilen vel, få fingeren ud!" han kastede mine bukser og trusser på mig, og satte sig ind. Jeg fik endelige mit tøj på, efter noget tid. Jeg satte mig lydløst ind, og vi kørte hjem. Mit blik landede på det digitale ur i bilen, nej nej nej nej... klokken var 04:01 og jeg vidste der var 30 minutters kørsel her fra! Havde han også overhørt min mor sige at jeg skulle være hjemme kl.04? Jeg kiggede op fra uret, og kort på ham. Han fnøs kort og grinede for sig selv, han vidste alt. "Hvaa... det var vidst ikke så godt var? Du nåede det ikke til kl.04 det bliver mor, og især far ikke glad for, dumt!" jeg bed mig hårdt i underlæben og kiggede væk.

På vej hjem kørte han ikke for hurtigt, tvært imod! Han vidste jeg ville få større problemer jo senere hjem jeg kom. Det pinede mig at jeg ikke kunne sige noget til ham, han havde mindst lige så meget magt over mig, som mine forældre. Vi kørte endelig ind ad vores gade, jeg lukkede øjne og forberedte mig på det værste. Et blik landede på mig. "Slap af, jeg skal nok fortælle dem sandheden!"sagde han, jeg kiggede overrasket op.

"Hun sad bare og sov i lufthavnen da jeg kørte forbi! Klokken var vel omkring 03:54 der..." jeg vidste at han havde tænkt sig at sige noget, men et kort øjeblik troede jeg på at han ville sige sandheden. Min far kiggede op fra sin avis, rejste sig og gik over imod mig. "er det sandt?" jeg sank en klump, og svarede lavt, "nej" jeg kiggede hurtigt ned i jorden. En stor hånd tog hårdt fat i min underkæbe og tvang mig til at kigge op.

"Så du siger din bror lyver? Var!!" råbte han højt. Jeg bed hårdt sammen, og tog mod til mig. "Han holdte og ventede på mig, jeg sad ikke og sov" sagde jeg lavt, og var bange for hvad der nu ville ske. Han slap min under kæbe, og svang mig efterfølgende en lussing. Han troede ikke på hvad jeg sagde, det gjorde han aldrig, så hvorfor blev jeg overhovede ved med at prøve? "Og hvad så? Så kørte han ud i en skov, og voldtog dig?!" råbte han ironisk. Jeg nikkede. Endnu et slag, bare med en knyttet næve denne gang. Min mor rejste sig hurtigt, fra hendes stol og stod nu og ruskede mig i min venstre arm. Kim så hånligt på, mens jeg fik skæld ud. "Hvor er din respekt pige barn?! Der blev sagt kl.04 også sidder du og sover i en lufthavn!" råbt min mor af mig, mens hun forsat ruskede mig. Min far tog igen fat i min under kæbe. "Hver du glad for at din storebror ikke kom forbi senere end han gjorde, ellers havde din straf været meget værre!! Gå op i seng, også kan du sove til kl.06:30 er det forstået?" jeg nikkede og gik oven på. Klokken var 04:50 så lidt søvn ville jeg da nå at få.

Jeg skulle bare have i morgen overstået, så ville jeg se Shawn igen!

On the road - Shawn Mendes Fan FictionOnde histórias criam vida. Descubra agora