Du er en tøs

1K 21 0
                                    

Olivia's synsvinkel:

Vi havde snakket lidt om det, meget lidt, men nok til at jeg kunne slap af igen. Det var ved at gå stille og roligt op for mig, at jeg ikke behøvede at være bange for Shawn's reaktion. For at være ærlig var det Shawn der havde snakket, og sagt en masse - men jeg bed mærke i hvert og et ord. Han sagde, var der noget han ville, var det at lytte til mig og respektere mig. Han havde ikke yderliger spurgt ind til hvem jeg havde snakket med, hvilket jeg var glad for, han skulle ikke gå og tænke på, at jeg ville kom hjem til det samme som jeg kom fra, han skulle fokusere på sit show.

Vi var gået ud i bussen for at finde noget Shawn kunne have på til m&g. Han ville gerne have sorte jeans og en sort t-shirt på, ej det ville han så ikke alligevel. Så ville han have læderjakke på fordi han viste han så rigtig cool ud i den, men så på den anden side, ville han hellere ikke se for cool ud... Jeg sværger han lignede en total tøs, mens han kiggede alle sine trøjer igennem. Det sjoveste var at han rent faktisk sagde alle de ting her højt.

"Ej, jeg skal hellere ikke se alt for cool ud, det bliver for meget - eller skal jeg?" han vænnede sig om og fangede mig i at sidde og smile vildt stort, for ikke at bryde ud i latter. Da jeg kunne se på ham, at han var fuldstændig lost, gav jeg mig til at forklare.

"Mhh... du ligner virkelig en tøs... Ej jeg ser virkelig cool ud i den her læderjakke, men er jeg for cool til det her, hvad synes du, snuske?" han kiggede forundrende på mig, da jeg lod som om jeg var ham, på den mest feminine måde jeg overhovedet kunne. Han gik tættere og tættere på mig, hvor han til sidst satte en arm på hver sin side af mig, på sengen.

"Siger du jeg er en tøs?" han skullede til mig, hvilket gjorde mig utrolig nervøs. Jeg stivnede. "Nej nej... det bare... æhm..." han så utrolig forvirret ud nu. Han fjernede sine hænder fra sengen, fik overbalance og faldt lige ned i mig, så vi begge lå ned på sengen nu.

"Du er godt klar over det bare var for sjovt ikke?" jeg så lidt overrasket på ham, men nikkede bare. Han sagde ikke mere, men stirrede bare på mig. Han fjernede en tot hår fra mit ansigt, og stirrede så videre - til tider skræmte det mig lidt at han studerede mig, som om jeg var en bog han skulle analysere til eksamen.

"Du er så forbandet smuk..." hvad?! Hans ord var ikke særlig høje, men høje nok til jeg hørte hver og et af dem. Hvad fabler han om? Jeg vidste han var 'betaget' af mig, men... hvad?

"Hvad?" jeg snakkede ikke meget højere end ham, men lidt.

"Æhm... så find du noget jeg kan have på" han blinkede kækt til mig, og skulle til fjerne sig. Jeg satte mine hænder imod hans brystkasse og skubbede ham, så han landede ved siden af mig på sengen, rejste mig og begyndte at gå hans klædeskab igennem.

"Tag denne her på... Den er langærmet, ligesom din læderjakke, den sidder tæt ligesom din t-shirt, men er ikke sort så det hele ikke falder sammen i en ting." jeg kastede trøjen over i han ansigt, og fjernede samtidig hans smørret smil.

"Hvorfra ved du den sidder tæt?" han løftede sit ene øjenbryn udfordrende.

Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle svare ham, jeg ville ikke sige at jeg havde set ham i den før, ville jeg?

"Jeg ville svømme rundt i den, også har jeg set dig med den på før" jeg smilede som om det ikke betød noget. Han rystede bare på hovedet, men han kunne alligevel ikke holde et smil tilbage.

"meet and greet time baby" han lavede et rock and roll tegn, løb hen til mig som et lille barn, hvorefter han smed mig op på hans ene skulder og løb videre ned gennem bussen, noget et lille barn ikke kan gøre.

On the road - Shawn Mendes Fan FictionWhere stories live. Discover now