Politi tjek

795 13 0
                                    

Shawn's synsvinkel:

Soundcheck var gået godt, og pigerne havde været utrolig god til at synge med - bedre end forventet! Nogen var endda begyndt at synge min Cameron Dallas sang, men så lavet det om til Shawn Mendes. Jeg havde fået indtrykket af at over halvdelen inde til soundcheck havde været der siden dag et. Det var vildt at tænke på, at da jeg startede havde jeg allerede støtte fra hele verden af, bare i en mindre end nu. Jeg skulle være kommet til Danmark noget før.

Da de alle var blevet lukket ud, og der var kommet mere ro på, var det endelig tid til at politiet skulle snakke med Olivia. Jeg havde ærligt forventet at hun ville komme glad hen til mig, eller bare i det hele taget komme hen til mig, men det eneste jeg fik var en kold skuldre.

En besked bibbede ind samtid med Olivia gik forbi.

"How is Denmark so far? xx"

"It's nice here, a lot of the fans have been here since day one!"

"Wow, that's... wow! But I've to go... ily"

"Ok see u!"

Det var en kort samtale med Camila, det var det efterhånden bare. De andre gange jeg havde været væk, havde vi snakket eller skrevet sammen hele dagen nærmest, men ikke mere.

Olivia's synsvinkel:

Politiet kom ind af døren, fra nu af ville det hele kun gå ned af bakke. Jeg kiggede op på Geoff, der nikkede som tegn til at det nok skulle gå. Shawn havde holdt sig på afstand lige siden han kom af scenen, hvilket jeg var godt tilfreds med, jeg havde intet til overs for ham.

"Så Olivia, nu skal du hører, vi spørger dig om nogle forskellige ting, og det er meget vigtigt du svarer os 100% ærligt, okay?" jeg nikkede blot og satte mig ned, sammen med John, Andrew, Geoff, Tom og Shawn. Shawn satte sig ved siden af mig mod min vilje, men jeg havde intet valg, ligesom jeg hellere ikke havde haft noget valg, om at blive. Jeg havde troet at de var anderledes end mine forældre, men de var nærmeste værre! De var 100% sikre på de vidste hvad der var bedst for mig, og jeg havde ingen ting at skulle have sagt, Shawn havde virkelig skuffet mig, først ude i bussen og nu det her - jeg ville hjem end at være her samme med ham! "Dine forældre, storebror og onkel de slår de til dagligt, er det rigtigt?" spurgte politimanden. "Altså nogen gange banker de mig også, det kommer lidt an på om de er fulde eller ej" hvis Shawn ville have sandheden, skulle han også nok få den, jeg kunne ikke være mere ligeglad med ham. Fik han mareridt om alt det jeg ville fortælle, var det hans problem, ikke mit.

Politimanden nikkede, og damen ved siden af tog notater.

"Shawn her har fortalt os at de også bruger dig til at stille deres lyster, passer det?" spurgte han. Jeg kiggede kort på Shawn, som kiggede alle andre steder hen i salen end på mig.

"Ja det passer..." jeg kiggede ned i jorden. Jeg havde været overbevist om at jeg ville kunne klare det her og være iskold, men at dem der sad her, Andrew, Geoff, John, Tom og ikke mindst Shawn, skulle side og hører på det, var ubehageligt. Jeg blev igen usikker på mig selv. "Kan du uddybe det..." spurgte manden igen.

"Altså... det startede da jeg... jeg var vel... æhm..." en velkendt hånd landede på min og gav den et klem. Jeg kiggede lige op på Shawn, godt nok var jeg vred på ham det var jeg, men hans støtte havde jeg helt sikkert brug for lige nu. Jeg tog en dyb indåndning og fortalte.

"Overgrebne startede da jeg var 12 eller 13 vil jeg tror. Jeg kan huske at det var min storebror der startede det hele. Han er ikke typen pigerne lige frem render efter, så det var vel derfor det gik ud over mig? Han kom hjem fra byen og var rigtig fuld. Jeg husker det alt for tydeligt..."

Endelig gik han live, jeg havde ventet oppe i evigheder. Han havde sin ven Matthew med, var der noget jeg elskede var det at se Shawn live over YouNow, bare tanken om at han rent faktisk sad i Canada og snakkede, og jeg så samtidig kunne se det var vildt!

On the road - Shawn Mendes Fan FictionTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang