Tilbage holdt

849 14 0
                                    

Olivia's synsvinkel:

Vi var gået i tavshed over til soundcheck. Jeg havde ikke noget at sige til ham, på kort tid havde jeg opbygget en stærk tillid til ham, men på endnu kortere tid mistet den igen. Hvad kunne han finde på næste gang? Jeg havde hørt ham sige undskyld en million gange, men jeg havde ikke været modtagelig overfor det.

"Olivia...?" han lagde en hånd på min underarm, og så bedende på mig. Jeg kiggede ned i jorden, trak min arm til mig og ønskede ham held og lykke, uden rigtig at mene det. Han skulle til at sige noget igen, men Andrew skyndte på ham, "Shawn scenen, nu!" Inden han gik ind på scenen grab Geoff fat i ham, og sagde et eller andet til ham, som fik ham til at lyse op i et smil. Jeg kiggede undrende, på ham mens han gik ud på scenen og skrig fyldte salen. Geoff fangede mig i at stirre på ham, og konfronterede mig.

"Jeg har aldrig mødt en fan som dig Olivia, ingen af os har!" sagde han roligt. Men jeg hørte ikke rigtig efter, jeg underede mig stadig over hvad han havde sagt til Shawn, der fik ham til at smile uden videre. Et kort øjeblik skulle man tro han havde forhekset ham til at smile. "Hvad sagde du til Shawn?" sagde jeg. Geoff så overrasket op, men så ud til at forstå mig.

"At han ikke skal hænge sådan med mullen, han laver det han elsker." han holdte en pause. "Også fortalte jeg at du bliver, og tager med os videre!" med de ord gik han, og lod mig stå tilbage fuldstændig forvirret. Jeg bliver ikke?!

"Vent hvad?! Geoff vente!" jeg løb efter ham for at få svar.

"Jo Olivia, vi har snakket med politiet og forklaret ved hvad de har gjort ved dig. De har forbud mod at se dig!" jeg tog et skridt tilbage og kiggede forvirret på ham. Han fortalte videre.

"Olivia der er ikke nogen her der handler for at gøre dig ondt eller ked af det! Shawn om morgenen i Sverige og var meget fraværende, han ville ikke sige noget til at starte med, men efter noget tid fortalte han om dine forældre, storebror og onkel. Jeg har aldrig set ham så nervøs før, han var bange for hvad vi ville gøre. Vi snakkede i meget lang tid om det, og blev enig om at vi havde resurserne og pengende til at holde dem på afstand. Olivia politiet kommer når soundcheck er færdig, og salen er tom igen - det eneste du skal gøre for at vi kan hjælpe dig, og du kan hjælpe dig selv er at fortælle hvordan det står på og dine blå mærker." Jeg så målløst på ham, det eneste jeg skulle gøre for at hjælpe mig selv... Nærmere, det eneste jeg skulle gøre for at få endnu flere problem, han ville finde mig før eller siden, hvad end det skulle tag ham - det var bare et spørgsmål om tid. 

On the road - Shawn Mendes Fan FictionWhere stories live. Discover now