Sygeplejerske Olivia

969 18 0
                                    

(I dette kapitel vil der forekommer scener, som kan være stødende for nogen!)

Olivia's synsvinkel:

"Vi må nok hellere få gjort dig ren?" spurgte jeg Shawn. Vi havde siddet i omklædningsrummet i et stykke tid, bare os to og slappede af. Han nikkede kort, og rejste sig, men ikke uden besvær. Jeg lagde hurtigt en arm om ham, for at støtte ham og hjalp ham ind i kabinen igen. "Kan du..." han kiggede ned af sig selv, og stoppede sit blik på sine shorts. Jeg smilede kort, men lod så et grin slippe ud fra mine læber, man skulle tro han var invalid. Han smilede skævt. Jeg rystede kort på hovedet, men hjalp ham alligevel af med dem. Han tændte for vandet og trak os begge ind under det.

"Shawn... vent, håndklædet bliver..." han grinnede bare og forsatte ind under, flot hvad skulle jeg nu tørre mig i? Jeg kastede der hurtigt fra mig, så det ikke blev mere vådt end det var blevet. Mine hænder gned forsigtigt hen over, de steder hvor der var efterladt blod. På hans mave, hans hals, læber og lige over dem, der var generelt bare blod over alt. En tanke og følelse ramte mig, som virkede alt for forkert i det her øjeblik, men jeg kunne ikke styre det eller holde det tilbage.

Shawn's synsvinkel:

Da jeg ikke troede vi kunne komme meget tættere, tog Olivia et skridt ind til mig og lod hendes fingerspidser udforsker min mave. Hendes hænder havde været alle steder på min krop, men det var anderledes denne gang. Hendes vejrtrækning var blevet tungere og hendes blik anderledes. "Shawn jeg..." jeg pressede mine læber imod hendes og afbrød hende samtidig. Hun lagde hendes hænder om min nakke, og jeg lagde mine under hendes røv og løftede hende op og ind mod væggen. Min mund kørte ned til hendes nakke, videre ned til hendes bryst og til sidste landede den på hendes nippel, et svagt støn undslap fra hendes mund, og et selvtilfreds smil udfoldede sig på mine læber, hvorefter jeg lod dem ramme hendes mund igen. Vores kys var blevet langt mere heftigt og lidenskabeligt end før. "Olivia, er du... er du sikker?" brød jeg kysset for at spørge, og lod mit blik flakke fra øje til øje. "Jeg er sikker" hviskede hun.

"Jeg havde ingen ide om at det kunne føles sådan" sagde hun med hendes ansigt begravet i min hud, mens mine fingre agede hendes ryk, mens min hånd hvilede der og mine arme holdte hende tæt ind til mig, og sikrede at hun ikke gik nogen steder - hun hørte til her, hos mig. 

On the road - Shawn Mendes Fan FictionKde žijí příběhy. Začni objevovat