Twitter

820 14 0
                                    

Olivia's synsvinkel:

Heldigvis for mig vågnede jeg lidt før tid, og behøvede derfor ikke at stresse rundt. Jeg åbnede min mobil, for at tjekke om der var sket et eller andet - hvilket der i den grad var. Jeg havde fået beskeder fra min veninder, der spurgte hvorfor Shawn prøvede at finde mig på Twitter. Andre spurgte hvorfor jeg havde været til m&g i Amsterdam. Flere jeg havde tweet'et lidt med på Twitter før, havde tagget mig flere gang og sagt at jeg skulle tweete Shawn, at det var mig han ledte efter. Til at starte med var jeg utrolig forvirret, og forstod ikke hvor alt det her kom fra, jo slf Shawn, men stadig - havde han bare... Jeg var godt forvirret.

"I'm looking for this girl! Her name is Olivia, she lives in Denmark and that's all I know, she's the one in the picture😉"

Jeg smed mobilen fra mig, hvorfor havde han postet vores billede? Hvorfor ville han finde mig, han vidste vi ville se hinanden om en dag! Jeg samlede den hurtigt op igen, og tweeted.

"Just woke up, and my Twitter, SnapChat and iMessage is going crazy🙆🏼🌚✨"

Jeg tweetede det, men tænkte jeg ville takke Shawn, så jeg tweetede igen.

"So thx @ShawnMendes 😏😂"

Jeg regnede ikke med han ville svare, og hvis han endelig gjorde ville det ikke være lige foreløbig. Jeg smed min mobil fra mig igen, og gik over til mit spejl, for at se hvad de slag jeg fik i går var blevet til. Mit venstre kraveben gjorde utroligt ondt, og jeg var begyndt at blive bange for den måske var brækket. Jeg havde fået et blåt øje hvilket betød jeg ikke kunne tage nogen steder hen i dag. Nogle blodkar på min højre kind var sprunget, og kunne nu ses tidligt. Jeg trak ned i min hvide oversize t-shirt og fik øje på et frisk blåt mærke på mit bryst.

Jeg tog hurtigt et par cowboy shorts på som var revet i stykker på overfladen.

Shawn's synsvinkel:

Jeg var utroligt udmattet efter en times hård træning, og så mest af alt bare frem til et langt bad nu. Det første jeg gjorde da jeg kom ind på mit hotelværelse var at gribe ud efter min mobil, for at se om nogen havde fundet hende. Flere sagde bare daddy eller ily men en fangede min opmærksomhed, heldigvis.

"Just woke up, and my Twitter, SnapChat and iMessage is going crazy🙆🏼🌚✨" jeg smilede kort for mig selv, og klikkede så videre ind på hendes profil for at sikre mig at det nu var hende. Hun havde ikke mange billeder af sig selv, men jeg var så til gengæld hellere ikke i tvivle, om at det var hende når der kom et billede frem. Hun havde tweetet igen.

"So thx @ShawnMendes 😏😂" et svagt grin undslap mine læber. Jeg fulgte hende uden tøven, hvorefter jeg slog hendes tweet nofikationer til. Mit blik landede på noget ved siden af hendes brugernavn, hun fulgte mig allerede? Havde jeg forelsket mig i en fan?! 

On the road - Shawn Mendes Fan FictionWhere stories live. Discover now