Du skal ingen steder

833 13 0
                                    

Olivia's synsvinkel:

Jeg tror ærligt aldrig jeg har haft så god en arbejdsdag før, selvom jeg havde været i gang siden kl.06:30 og klokken nu var 22:43 - var jeg glad! Jeg havde været nød til at arbejde hele dagen, for at få lov til, at tage over og se Shawn i morgen. Min far var blevet gal, men min mor så en mulighed og gave mig en uoverskuelig lang liste, som jeg i øvrigt ikke var færdig med endnu... Jeg manglede stadig at vaske min brors bil og gøre alle listerne i huset rene.

Klokken var blevet 23:37 og jeg var kun halvvejs med listerne, jeg var begyndt at opgive håbet om at nå listen ind i morgen, men knoklede videre, jeg skulle se ham, koste hvad det ville!

Jeg kiggede skeptisk på klokken, den havde lige rundet midnat, fuck!! Jeg manglede dem inde i stuen også min brors bil, kunne det her blive meget slemmere? En ide kom til mig, og jeg forsatte. De lå sikkert alle sammen og sov, hvis jeg nu bare forsatte og bildte dem ind i morgen, at jeg lige præcis nåde det, ville de ikke kunne modbevise det!

Jeg blev endelig færdig med listerne, og begav mig ud til min brors bil, da min far kom ned. "Hvor tror du, du skal hen min skat?" når han snakkede sådan til mig, havde han enden haft gang i min mor, eller også skulle han til at... at voldtage mig. Jeg sank en klump, lad det være det første!

"Ud for at vaske Kim's bil" sagde jeg stille, tog mig til min venstre arm og kiggede ned i jorden. "Ikke nu, klokken er blevet 12 og du har haft hele dagen til at orden de forskellige ting!" fuck! "men... jeg... Shawn?" jeg begyndte at ryste, men holdte stadig mit blik i jorden.

"Du kan stadig tage afsted" sagde han, og tog fat i min venstre arm, det samme sted min mor altid ruskede mig. Han trak mig med op til mig værelse, og smed mig på min seng. Han havde ikke været sammen med min mor, og det havde han hellere ikke tænkt sig. Jeg rystede.

Efter hvad der føltes som en evighed i helvede, gik min far endelig ind til min mor og hans soveværelse. Jeg tørrede noget blod væk fra min underlæbe og kiggede så på klokken, den var 02:39. Jeg kunne sagtens nå at sove i lidt tiden inden jeg skulle med et tog til København kl.10:15, heldigvis. Jeg lå af helveds til og var øm i hele kroppen, måske skulle jeg bare tage afsted nu?

Jeg vågnede med et sæt, hvad var klokken? Den var 09:42 - shit. Jeg løb rundt, for at få tøj på og pakket en taske, med billetter osv. Da jeg endelig blev færdig og klar til at gå ud af døren var den omkring 09:59. Hvis jeg løb hen til station kunne jeg godt nå det! Jeg smed tasken over skulderen og tog i døren. Den var låst?!!! Havde min far låst mig ind på mit værelse?!! Hvorfor, han sagde jo?! Jeg begyndte at sparke på døren, og råbt at han skulle lukke mig ud. "Du skal ingen steder!" råbte han på den anden side af døren.

"Du sagde jeg kunne..." han afbrød mig inden jeg blev færdig

"Jeg løj, du skal ikke afsted!" han slog hårdt på døren og gik grinede sin vej.

Jeg smed mig grædende ned på gulvet, jeg kom aldrig til at se Shawn igen, aldrig!

On the road - Shawn Mendes Fan FictionWhere stories live. Discover now