Frivillig arbejde

1.2K 17 1
                                    

Olivia's synsvinkel:

Efter at endelig være færdig med at slæbe den ene kasse efter den anden, havde jeg gjort mit og jeg kunne sætte mig ned for at slappe af. Jeg fandt en klap stol, slog den ud og satte mig for enden af salen, som Shawn skulle spille i, i aften. James og alle andre var i fuld gang med soundcheck! Af en eller anden grund fandt jeg det utroligt afslappende at sidde midt i alt det kaos her, det var fedt at få et indblik i hvor hårdt de egenligt arbejdede, dem bag kulissen. Min mobil lyste op, men jeg tjekkede den ikke, ærligt det var for fascinerende det her! Det var som at se en familie gøre klar til en stor familiefest!

De eneste jeg ikke havde set meget til i løbet af dagen var, John, Shawn, Tom og Geoff. På den ene side ville det have været meget rart at se nogle ansigter jeg kendte bare en lille smule, i løbet af dagen, men på den anden side var det faktisk rart nok at de ikke var her, i hver fald at Shawn ikke var. Jeg kunne slappe meget bedre af, og ikke tænke over hvad jeg gjorde og hvad han tænkte, hvis han da overhovedet tænkte på mig?

Min mobil lyste op for anden gang, hvilket fangede min opmærksomhed. Det var et tweet fra Camila, men Shawn havde slået noget op inden.

"Can't get you out of my head."

"I miss u soooo much muffin!!x"

Normalt var jeg ligeglad med deres tweets til hinanden, men noget havde ændret sig. Det var for plat, jeg havde kun været i hans selskab sammenlagt 30 minutter, men alligevel følte jeg... ej tag dig sammen Olivia!! Jeg rystede det af mig, likede hver deres tweet og fulgte igen med i soundchecket, jeg var 100 procent fan af James, uff han var hjernedød god!

Shawn's synsvinkel:

Amsterdam var utrolig smuk! Jeg var glad for at Geoff, John, Tom og jeg var taget ud for at se byen, på den anden side havde jeg det lidt skidt med at efterlade hende... Orh, det irriterede mig stadig grænse løst at jeg ikke ved noget, om hende - ikke engang hendes navn!

Der var noget over hende som skreg alt for højt, om at blive lukket ud! Det var alt for tydeligt, eller var det kun mig der havde bidt mærke i det? Det var som om hun havde lånt Harry Potter's usynlighedkappe til at gemme hendes rigtige personlighed væk med! Eller var det bare fordi hun var nervøs for at være væk hjemme fra, hos en flok fremmede?

Det kunne umuligt være hjemve hun gik med, hun havde kun sendt signaler om at hun ikke kunne lide daglig dagen! Men hvad var det så, der var et eller andet, var det 'bare' daglig dagen der plagede hende? Var hun blot en doven teenager som ikke ville hjem og tomme opvaskemaskinen, eller lå der meget mere i det?

Lige siden hun slap håndtaget på hendes kuffert for at løbe efter turistbussen var det som, om hun slap mig... Ej det var simpelhen for plat det her, hvad var det jeg fablede løs om? Hvad er det der sker... Jeg... hun har fyldt alle kroge af mit hovede lige siden jeg mødte hende!

En ide strejfede mig... hun sagde noget, om at jeg havde tweet et eller andet i nat? Får hun nofikationer hver gang jeg slår noget op? Uden at tænke videre over hvad folk ville tænke, havde jeg allerede slået mit tweet op.

"Can't get u out of my head."

Min startside blev kimet ned, mange sagde "aww" andre havde tagget Camila og skrevet de groveste ting, om at hun skulle holde sig fra mig. Shit! Camila!! Jeg havde ikke skænket hende en eneste tank i den tid hun havde været tilstede. Med hun mener jeg hende der har fyldt hele min tanke gang det seneste døgn.

Jeg skulle tilbage, det gjorde mig skør at være så betaget af hende uden at vide noget som helst om hende!

"I miss u soooo much muffin!!x"

Damn it! Jeg måtte vide hvad hun havde som formået at fange mig, og glemme alt om hende jeg havde været helt vild med i flere måneder nu! Vent hvad, jeg skulle ikke til at vælge mellem Camila og hende nu?! Skulle jeg? Orrh det her gjorde mig sindssyg!!!

On the road - Shawn Mendes Fan FictionWhere stories live. Discover now