1.Kapitola -> First meeting

285 11 0
                                    

Teď je něco málo po 10 večer a já si dobaluji poslední věci...Letadlo mi odlétá v 00.30.

Právě sedím v letadle, zatím probíhalo vše bez problémů. Už mě čeká jen sakra dlouhý let. Vytáhnu svůj Ipod a rozhodnu se, že si pustím playlist Slow a písně od Bobbyho Andonova(jsou v tom trochu zmatky War is love je jeho píseň a je jako kopie Someday maybe od Harryho a Megan, stejně jako broken) u kterých se dokážu skvěle ponořit do svých myšlenek a nemyslet na nic jiného.Zajímalo by mě zda se Liam změnil, voláme si to ano, ale myslím vzhledem, také jak mě asi budou brát moji nový spolužáci, když se do školy přicpu v půlce školního roku. Ani nevím jak a už se dostávám do ráje spánku.Z mého spánku mě vyruší sametový hlásek jedné z letušek, která mi oznamuje přistání ...Dobře tedy, nový život čeká.

,,Ahoj Liame, už jsem přistála,mohl by jsi pro mě přijet ?"

,,Sem rád, že si dorazila v pořádku, ale já ted nemužu přijet, ale pošlu pro tebe kamaráda"

,,Sakra Li jakýho kamaráda, nechci být ve společnosti někoho koho neznám"

,,Bud v klidu ségra, není sice zrovna nejmilejší, ale až se poznáte určitě budete přátelé,hlavně ho poslouchej a nedělej žádný scény"

Bože za co mě trestáš, jedu do Země kde prakticky nikoho neznám a mám jet domů s nějaký pochybným kámošem, který podle všeho nebude nejmilejší..no taxíkem se mi vážně nechci a jinou možnost nevidím.

,,Okey, ale bude mít blbý kecy a říkám ti, že za sebe neručím, něco si zkusí a odneseš si to jasný ?"

,, Jasný, ale moc prosím, kroť se trochu ať se hned první den nechytnete"

,,No jo furt, vynasnažím se !!"

Tak a teď tady budu nejmíň 2 hodiny sedět a čekat na nějakýho blba, který je Liamuv kámoš tudíž nebude muj. Jen co si sednu uslyším troubení...Sakra to važně přijel takhle brzo ? Fajn, třeba nebude tak špatnej.

,, No čau ty jsi Jessie ?"Takovej dokonalej chraplák, ty smaragdově zelené oči, kaštanové vlasy a tělo jaký mi mu mohl model závidět, které je navíc pokryto tetováním......Dokonalost !!!

,,Jo to jsem, ale říkej mi jen Jess :)"

,,Fajn, Jessie" Na způsobu jakým to řekne je vidět značné pobavení, jak chceš

,,Okey, říkej mi jak chces ...Ty máš taky jméno pokud se nepletu ?!"

,,Jasně kočko a mám,jsem Harry Styles" i jméno má boží, to mi snad děláš naschvál

Dobře, takže Harolde už by jsme měli vyrazit, první co chci udělat je svalit se na pohodlnou postel a tu tady jaksi nevidím"Doufám,že nejsem mimo a Harry je zkráceně Harold

Neříkej mi tak!!! A vyrazíme až se mi bude chtít"Takže jméno jsem hádala dobře...

Až mi začneš říkat Jess a to že se ti nechce mě absolutně nesere, prostě chci spát tak jet" Zvýšila jsem hlas

Fajn...ke mě nebo k tobě ? Moje postel aspoň pod náporem přírazů nevrže,což se od tý, co na tebe čeká jak ty říkáš doma, říct nedá..."Polknu naprázdno a koukám se na jeho tvář na které se rýsuje úšklebek.

Nech si ty řeči a jet ke mně jak já říkám domů a nech mě spadnout do mé rozvrzané postele"

Okey jžš, třeba až se vyspíš budeš příjemnější"To byli jeho poslední slova, poté jsme se rozjeli...před vchodem do domu jsme se rozloučili typickým zatím a já otevřela dveře od pokoje...jak už jsem řekla ulehla jsem do své postele, která byla vážně nepohodlná a tudíž se stala první položkou na seznamu koupit. S hlavou na polštáři a tělem pod tenkou hedvábnou přikrývkou jsem se odebrala do říše spánku ....Tak tenhle novej život bude ještě zajímavej, pomyslela jsem si ...

Tak tenhle novej život bude ještě zajímavej, pomyslela jsem si

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Love and Other problems <3 h.s.Where stories live. Discover now