16.Kapiotla->It's not good

105 7 3
                                    

Ve dveřích stál Harry a Liam. Jejich úsměv jim okamžitě opadl. Liam se ke mě rozeběhl a zakryl mě dekou, která byla na gauči a obejmul mě. Harry se na mě koukal, ale ani se nepohnul. Kroutil hlavou a po tváři mu tekla slza.

"Panebože Jessie, co se to stalo ????,, Mluvil ke mě Liam, ale já se místo  odpovědi ještě víc rozbrečela.

"ŠŠŠŠŠŠŠ.... Bude to dobré,, Šeptal Liam, ale já se koukala na Harryho. Koukal se mi do očí a oboum nám tekly slzy po tvařích.

"Liame, dej nám chvilku...prosím,, Řekl najednou Harry a šel ke mě.

"Je to moje sestra Harry, nejdu pryč ,, Zařval Liam

"Jo a moje přítelkyně, jenom na minutku, prosím,, Zvýšil hlas Harry 

Liam se na mě podíval a já souhlasně přikývla. Otočil se a odešel na chodbu. Harry přešel ke mě a vtáhl mě do své náruče. To jsem potřebovala nejvíce.

"Jessie, co ti udělal ???,, To ti to není jasný 

"On ...On mě...,, Nedořekla jsem to a rozplakala se nanovo

"On na tebe sahal ? ,, Ptal se opatrně a já pouze přikývla

"Udělal to ? Znásilnil tě ?,, Opět přikývnutí, které nejspíš nebylo ani zřetelné, ale pro Harryho to stačilo

"Panebože..on tě připravil o panenství,, Řekl si pro sebe a další slza mu stekla po tváři.

"Bolí to ??,, Věděla jsem na co se ptá

"Bojím se pohnout...Ani nevíš jaká bolest to je, nikdy jsem necítila takovou bolest,, Šeptla jsem

Řekl a šel pro Liama

"Musíme s ní do nemocnice,, Řekl Harry Liamovi

"Proč ? ,, Harry na mě ukázal a prohrábl si vlasy

"Protože jí znásilnil a nejspíš jí nejak fyzicky ublížil. Řekla, že větší bolest nikdy necítila a že se nemůže pohnout,, Řekl Harry chvějícím se hlasem. Moc dobře jsem věděla jsem trpí za mě. Jak ho to mrzí a že si to dává za vinu.

Dál jsem nevnímala. Po chvilce ke mě přešel Harry

"Bude to v pořádku lásko, vezmu to do náručí ano ? Kdyby to bolelo řekni,, Kývla jsem na souhlas a nechala se od něj vzít. Bylo to tu zase...ta bolest. Slzy se spustily, ale já to nechtěla dát na jevo...no Harry si toho všiml, ale už jsme byli v půlce cesty.

"Já vím, že to bolí...Musíš to vydržet a já ti slibuju, že to přejde,, Pousmál se a já mu to i přes tu bolest opětovala.

 Položil mě na sedačky auta a vyrazili jsme. Liam řídil a Harry mě objímal. Když jsme dorazili Harry mě opět vzal a šel ke dveřím ambulance. Ani neklepal, prostě tam vtrhnul a položil mě na lehátko.

"Co se stalo pane ? ,, Zeptal se vyděšeně doktor

"Nějakej kretén mi jí znásilnil, našel jsem jí tam ležet a ona se nemohla bolestí pohnout.  Byla ještě panna,, Řekl rychle Harry. 

Doktor se zhrozil a vzal do ruky telefon. Slyšela jsem pouze gynekologie a zbytek šel mimo mě. Odvezli mě na pokoj a udělali různé prohlídky. Teď už je po všem a já ležím na pokoji, Harry má každou chvílí přijít.

"Ahoj lásko, jak ti je ?,, vešel Harry

"Harry...moc mě to mrzí, já se bránila, ale on ....nepřestal,, Brečela jsem

"Miluju tě Harry,,

"Miluju tě Jess,, 

Políbil mě na čelo a v tom přišel doktor s výsledky.

"Takže ...vůbec se mi to nelíbí. Máš velmi poškozené pohlavní orgány a proto ta nesnesitelná bolest. Ten muž do tebe vnikl hrubě a tím porušil ne jen panenskou blánu, ale také ti natrhl kůži, která tam také je. Když to řeknu jednoduše...Byl hrubý a tak ti natrhnul pohlavní orgán. Je to velmi nepříjemné a hojí se to poměrně dlouhou dobu. Ani si nedokážu představit tu bolest, musel být až nepředstavitelně prudký a hrubí,, Dořekl jeho monolog  

Harry měl pusu dokořán a na tvářích slzy. Já plakala naplno.

"Pane Styles...můžu s vámi ještě mluvit o samotě?,, Zeptal se doktor a Harry přikývl.

"Hned jsem zpátky miláčku,, Zašeptal a odešel s doktorem.

Harry's point of view

To co jsem slyšel mě dostalo. Představa jak jí nekdo ubližuje a přitom trhá její tělo na kusy....Až toho zmrda najdu, je po něm.

"Pane Styles, je mi to moc líto...jak už jsem řekl, je to velmi vážné a předpokládám, že slečna Payne bude nejméně po dobu 10 dní omezena v pohybu. Jen pro představu vám řeknu co asi slečna prožívala. Byla panna a porušení panenské blány je samo o sobě bolestivé, ale ještě toto, muselo být peklo. Jako přirovnání. Představte si, že někdo nožem bodá do vaší ruky pořád a pořád dokola a poté do rány nasype sůl...Když to zjednoduším, pro slečnu to muselo být jako kdyby měla pohlavní styk s nožem,, Dořekl a já se rozbrečel...musela z té bolesti omdlívat. Co když už nebude mít důvěru ve mě, co když nebude moct mít děti ? Tohle se mi odehrávalo v hlavě.

"Mužu za ní??,, Optal jsem se

"Jistě, ale prosím opatrně.. Nevím zda nebude mít i psychické následky, to poznáme časem. Hlavně na ní netlačte,,
Chápavě jsem přikývl a uvědomil si jednu věc. Kdybych se s ní vyspal, jak po mě několikrát chtěla, nebolelo by jí teď tak moc a přišla by o to z lásky. Rozhodl jsem se nad tím nepřemýšlet a šel jsem za ní, tak už seděl Liam. Byl jsem u ní až do večera a pak jel domů.Ráno za ní hned půjdu, rozhodl jsem se a s touto myšlenkou jsem usnul.

Love and Other problems <3 h.s.Onde histórias criam vida. Descubra agora