13.Kapitola -> I want it

108 6 1
                                    

Na začátku chci MOOC PODĚKOVAT za to, že příběh čtete. Jste skvělí. Pokud máte nápad jak by příběh mohl pokračovat napište klidně komentář.
************
Probudila jsem se okolo 10, nasnídala se a dala si koupel. Harry ještě nenapsal, ale já si počkám...Nechci psát jako první, připadala bych si jako stíhačka. Z vlasů jsem si sundala ručník a šla si je trochu upravit. Pouze jsem se vyžehlila a jemně jsem se nalíčila.Je sobota a víc toho pro svůj nehodlám dělat.

Nudila jsem se a tak jsem si uvařila zelený čaj, sedla si do postele a přemýšlela

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nudila jsem se a tak jsem si uvařila zelený čaj, sedla si do postele a přemýšlela.

S Harrym jsme spolu ani ne 3 týdny, přesně 19 dní a proto stále nemůžu uvěřit tomu co se děje. Za tu dobu jsme se stihly pohádat, usmířit, vyznat si lásku, já se seznámila s Ann...je to toho prostě moc. Už dlouhou dobu přemýšlím nad jednou věcí. Chci se s ním vyspat, chci s ním zažít svoje poprvé a chci aby jsme byli navždy spolu. Je to hloupé, ale je to tak a já s tím pocitem nic nezmůžu. Jen pomyšlení na to, že bych byla bez něho mě ničí. Ani jsem to nepostřehla a už se mi po tváři kutálí jedna neposedná slza. Zatřepu hlavou, jako kdybych chtěla všechny tyto pocity vyklepat ven. Otřu si slzu, ale je u to k ničemu, znovu se rozpláču...a to pořádně. Uslyším klepání na dveře od mého pokoje ...to už je teta doma ?

"Hned jsem dole,, Ale klepání neustává...

"Sakra jenom minutku,, Řeknu hlasitě, ale hlas se mi zlomí a já nahlas vzlyknu.

"Jessie, co se děje ? Jsi v pořádku ? Prosím otevři...,, Harry...sakra, co mu mám říct ?

"Jdi pryč, za chvíli přijdu,, Nechci aby mě viděl v tomhle stavu...

"Ne..musíš mi to říct, ať jde o cokoliv,, nemůžu a ani nechci tohle tajit,třeba se mi uleví když mu to řeknu. Popošla jsem ke dveřím a pootočila klíčem. Hned jak bylo slyšet cvaknutí Harry se ocitl v mém pokoji. Na jeho tváři byla vidět starost. Koukla jsem na něj a pokusila se o úsměv. Harry mě během chvilky tiskl k jeho hrudi a hladil mě po zádech. Když můj pláč ustal Harry se odtáhl a já sklopila pohled k zemi. Prsty mi jemně nadzvedl bradu aby se mnou mohl navázat oční kontakt.

"Co se stalo Jessie ? Prosím řekni mi, co tě trápí...nemůžu se dívat jak pláčeš a já nevím důvod, takže s tím nemůžu nic udělat,, Řekl jemným hlasem. Musím mu to říct...

"Já..Já se bojím, že o tebe přijdu,, Znova se mi oči zaplňovaly slzami, zamrkala jsem abych je zahnala.

"Prosím tebe...Nikdy o mě nepřijdeš, nikdy tě neopustím jasný ? Nikdy ti neublížím a nikdy ti nezlomím srdce..Miluju tě Jessie, tak to dokonče pochop, nikdy se mě nezbavíš,, Snažil se tuto situaci ulehčit a tak se na konci trochu uchechtl.

"Miluju tě Harry, nesmíš mě tady nechat samotnou, oni mi odešli, ty nesmíš,, Oni byli moji rodiče a Harry to podle všeho dobře pochopil.

"Já neodejdu nikdy a nikam..nechápu co má bůh za úmysly, ale ty jsi ten nejlepší člověk a on už nemá důvod tě znovu trestat,,

"Miluju tě,, Řekla jsem jednoduše a věděla, že TO chci teď

"Miluju tě,, Zopakoval a přitáhl si mě do polibku. Líbal mě něžně jako kdybych byly z porcelánu a měla se při každém hrubším dotyku rozpadnout. Jazykem jemně přejel po mém spodním rtu, přesně jsem věděla co dělá a já mu podlehla, pootevřela jsem ústa a on toho využil. Naše jazyky se propletly a naše rty se pohybovaly v synchronizovaných pohybech. Toto už nabralo na vášnivosti a chtíči.Chytl mě pod koleny a donutil mě obmotat moje nohy okolo jeho pasu. Naše rty se od sebe ani na vteřinu neoddělily. Pomalou chůzi jsme vešli do mého pokoje a on mě položil na postel.Tázavě se na mě podíval a já se pousmála a přikývla. Věděla jsem na co se ptá a já mu dala jasnou odpověď. Chytil lem mého trička a stahoval ho z mého těla....

___________________________________________________________________

Vím, jsem hrozná... Tento díl byl trochu 13+ a proto se chci omluvit za případné blbosti v příběhu. Toto je můj první příběh a popisovat sex je pro mě pořád ještě oříšek. Teď můžu s jistotou říct, že při psaní této části jsem byla červená až na zadku :D

Love and Other problems <3 h.s.Where stories live. Discover now