15.Kapitola -> Please, let me go

104 7 1
                                    

One month later

Měsíc týden uběhl jako voda, nestalo se nic zvláštního...S Harrym jsme spolu, ale ještě jsme to neoznámili oficiálně. Myslím, že je lepší to nechat plynout a nedělat z toho vědu. Samozdřejmě tu jsou lidé jako například rodina, která o téhle ,,záležitosti,, ví. Liam to vzal celkem v pohodě, mě na to v podstatě nic neřekl a mluvil o tom jenom s Harrym.

Dneska je sobota a já jdu s Harrym a Liamem do klubu...řekli, že mě vyzvednou okolo 5 a je čtvrt na 5...SAKRA moc nestíhám.

Jako první jsem si dala sprchu a pak se pustila do líčení...Tentokrát bude složené z výraznějších očí a nude rtů. Konečky vlasů jsem si mírně natočila a nechala je rozpuštěné.

 Konečky vlasů jsem si mírně natočila a nechala je rozpuštěné

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit jsem měla vybraný předem. Gemma mě vytáhla nakupovat už minulý týden. Byla to zábava, ale nakupování není nic pro mě. Koupila jsem si (Gemma mi vybrala) modré džíny, které byly na můj vkus až příliš upnuté, pomalu se v nich nedalo dýchat. K tomu červený vršek, něco na způsob croptopu. Ten se mi líbil moc, krásně tvaroval postavu. Mohu říct, že mám ploché bříško a proto pro mě nebyl tento vršek problémem. Ovšem boty, to bylo hotové peklo, neumím na podpadcích a vydržet na nich celou noc...Ne děkuju, ale to bylo Gemme upřímně jedno. Koupila mi černé boty na pořádným klínku. Doplňky už byly snadný...Naušnice byly malé černé růžičky, k tomu stříbrné hodinky a dvojprsten sve stejné barvě. Všechno jsem to zakončila psaníčkem v světle růžové, na které byly stříbrné kamínky.

 Všechno jsem to zakončila psaníčkem v světle růžové, na které byly stříbrné kamínky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Koukla jsem na hodinky a velká ručička ukazovala 5 hodin. Kluci tu za chvíli budou a tak jsem na sebe stříkla můj oblíbený parfém a přes můj outfit přehodila červený kabát. Je duben, ale v tuhle hodiu je venku pořád zima. Najednou se pokojem rozezněl zvonek. Kluci jsou tu. Šla jsem ke dveřím, které jsem otevřela.A byla nemile překvapená.

"Co chceš ? ,,

"Pozor na pusu ,, Zavrčel, rukou zabouchl dveře a přešel ke mě. Chytil mě pod krkem a já jsem cítila jeho dech na na své tváři. První slza se mi sklouzla po tváři.

"Slzy na mě neplatí kočičko, když něco chci tak to dostanu !!!,, Hodil mě na zem a začal mě drsně líbat...Nespolupracovala jsem. Začal mě svlékat, kopala jsem a bránila se, ale bylo mi to houby platný. Jediný v co jsem doufala bylo to, že kluci přijdou v čas a zabijou ho, ale to by nebyl můj život

"Prosím, pusť mě,, Zašeptala jsem, jen se zasmál se a rozepnul mi podprsenku, ani nevím jak se to stalo a ležela jsem před ním nahá a o se nademnou skláněl se staženými boxerkami.

"Nevrť se, jinak to bude bolet víc !!,, Zařval a dal mi facku. Ať to klidně bolí, jen nepřekoná mou psychickou bolest ze stráty panenství s někým jiným než s Harrym. Do posledního okamžiku jsem doufala, že se slituje, ale ono ne !!

"AUUUUUU,, Zařvala jsem a propukla v histerický pláč. Byla to nejhorší bolest jakou jsem kdy poznala. začal zběsile přirážet, nic jsem z toho neměla jsem traumatický zážitek. Když bylo po všem tak se zvedl a šel ke dveřím. Ještě než odešel otočil se na mě se slovy...

"Mimochodem, kluk co ti sebral panenství se jmenuje Zayn,, Uškrnul se a odešel. Nechal mě ležet na zemi. Byla jsem nahá, ale nedokázala jsem se pohnout, podemnou byla krev a já jen plakala.

Najednou se otevřely dveře....

__________________________

Tak a máme tu zvrat...nechci nic prozrazovat, ale tohle změní celý děj.

Kdo asi přišel ???

******** Miluju vás vaši Nicky

Love and Other problems <3 h.s.Where stories live. Discover now