14. Kapitola -> I can't do that

90 6 1
                                    

Upozornění : Obsah tohoto dílu má mírně sexuální podtext (13+)

_________________________________________________________________

  Chytil lem mého trička a stahoval ho z mého těla.... Jeho prsty klouzaly po mé pokožce a mě naskakovala husí kůže. Harry se ke mě naklonil, tentokrát byl můj čas na zbavení ho nějakého kusu oblečení. Zopakovala jsem jeho pohyby a za chvíli jsem už nebyla polonahá sama. Hned jak naše rty opět spojil Harryho ruce začali bloudit po mém tělu. Jeho rty se přesunuly na můj krk a já sem slastně vzdychala. Jeho rty se posouvaly stále níž a niž po mém krku. Zastavil se na jednom místě a začal sát kůžičku. To mě přinutila znovu zavzdychat, ale tentokrát hlasitě. Najednou se odtáhl a jako by se probral z jakéhosi transu.

"Já nemůžu,, Řekl směrem ke mě, ale jeho oči ani jednou nezaměřily ty moje. Do očí se mi nahnaly slzy a já se rychle zvedla a hledala svoje oblečení po zemi. Otevírala jsem dveře pokoje a chystala se vybrečet v koupelně. V posledních minutách mě Harry chytil za zápěstí a přitáhl si mě k sobě. Z mých očí mi vytékaly slzy a proto jsem se mu nechtěla pohled opětovat. 

Chytl mi bradu a já byla nucena mu pohlédnout do očí

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chytl mi bradu a já byla nucena mu pohlédnout do očí. Nejspíš si všiml, že pláču a tak mi začal slzy otírat a objal mě. Panovalo zde ticho, ale já potřebovala vědět, co se stalo, že přestal.

"Proč si přestal ? Já tě...já..nepřitahuju tě ? Já to chtěla, byla jsem připravená...myslím.,, Byla jsem zoufalá, jestli ho nepřitahuju fyzicky a kvůli tomu se mnou nechce spát...

"Ne, přitahuješ..ani nevíš jak moc to chci. Ale notak Jess, dobře víš, že jsi ještě nebyla připravená, byla jsi nervózní a pak by jsi toho litovala. Bylo to moc uspěchaný a já to pro tebe nechci takhle,, Ani nevíte jak se mi ulevilo. Jeho slova mě zahřála u srdce. Chtěl abych na svoje poprvé nezapomněla a nikdy toho nelitovala a to od něj bylo hezké, ale já vím, že bych toho nelitovala ani teď. Hlavně, že by to bylo s ním.

"Fajn..možná jsem nebyla připravená, ale nikdy bych toho nelitovala. Chci o to přijít s tebou, protože tě miluju. Chci abys to byl ty a nikdo jiný. Je jedno za jaké situace, kdy, kde...Když by to bylo s tebou, vím, že by to bylo krásný a nezapomenutelný,, Dokončila jsem svůj proslov a políbila ho. Polibek mi oplácel. Pak se odtáhl a podíval se mi do očí.

"Pokud to chceš, tak to budu já...ale ještě není správný čas,, Pousmál se.Objal mě a vtiskl polibek do vlasů. 

"Miluju tě Harry,, Vydechla jsem

"Já tebe taky Jess,, 

Zbytek tohoto den jsme strávili v posteli, kde jsme se dívali na filmy a nebo si povídali. Harry mi vyprávěl o době kdy byl dítě a o jeho rodině. Začaly se mi zavírat oči a já věděla, že co nevidět usnu...

"Dobrou noc Hazz,, Řekla jsem a jako na povel usnula

"Dobrou Princess,, Slyšela jsem Harryho hlas, jako by na mě mluvil z jiné dimenze. 

Miluju ho, jsem milována Harry Stylesem. Slova, která mě hřála u srdce a díky nimž jsem usnula s krásným pocitem.

_______________________________________

Tak a je to ... Karty jsou na stole, teď už jen čekat, kdy se TO stane.

***********

Nevím jestli má o tento příběh vůbec někdo zájem, proto prosím napište komentář abych věděla zda má cenu pokračovat. Tento příběh jsem chtěla dokončit a poté začít psát nový příběh. Napište mi vaše nápady. Mě osobně se nejlépe píše i čte Harry, ale může to být i něco z úplně jiné svéry a 1D se tam vůbec nemusí objevovat.

***********

Navíc jsem přemýšlela o překladech, ale psát vlastní příběhy je mi bližší. Můžete upustit uzdu fantazii a na nikoho se nevázat. Vytvořit si svůj vlastní svět, kde jste pánem. 

Love and Other problems <3 h.s.Where stories live. Discover now