4.Kapitola -> New school

192 9 0
                                    

Ráno jsem se probudila na zazvonění budíku, otevřela jsem oči a až teď si uvědomila, že to co se stalo nebyl sen a že právě teď ležím s Harrym na jedné posteli. Zírám na jeho tvář, která je nepřirozeně klidná byla krásná jako vždy, jeho hnědé prstýnky vlasů byly rozprostřené po polštář, jeho paže obmotané kolem mého pasu a jeho nos zabořený do místečka mezi krkem a klíční kostí.

Najednou se začal hýbat a tak jsem se otočila a dělala, že spím. Ano byla jsem ochotná lhát a to jen proto, jak moc příjemné mi to bylo.Když sem slyšela jeho pravidelný dech zase jsem svou otočila na něho a pozorovala ho a přemýšlela nad jeho krásou.

Proč mě tak pozoruješ ?"

Ou...promiň..já to je jedno"Řekla jsem rychle a začala se zvedat z postele, v tom mě dvě silné paže chytli za pas a stáhly zpět do postele, tentokrát sem ale ležela na jeho nahé potetované hrudi.

Kam si myslíš že jdeš ? Tak snadno se mě nezbavíš"Ani netušíš Harolde...

Já myslela,že se budeš chtít převlíknout a já...no...potřebuju...na záchod"

Ou...a proto jsi jak jahůdka, je to normální a jelikož nechci spát v mokrý posteli, tak tě pustím"Děkuju bože...Rychlostí blesku jsem se rozeběhla do koupelny a vykonala potřebu.

Když jsem se vrátila do pokoje Harry už byl oblečený...no oblečený měl jenom šedé volné tepláky a pod nimi byl vidět lem jeho boxerek. Po chvíli jsem se vzpamatovala a uvědomila si, že se nepřirozeně dlouho dívám na jeho dokonalé tělo, pohledem jsem vyhledala jeho tvář a zjistila, že se mu na tváři rýsuje pořádný úšklebek. Nasucho jsem polkla a stále statečně udržovala oční kontakt.

Teče ti slina..."

Jasný,nefandi si tak, není to nic co bych neviděla už dřív."Teď jsem lhala a jemu to zdřejmě došlo.

Já myslí,že neviděla a proto ses tak dlouho kochala výhledem"

Nech toho!!...nepůjdeme se nasnídat ?"

Jasně"Procházel okolo mě s jeho stále odhalenou hrudí a je vidět, že si užíval mou zoufalost.

Sklonil se ke mně a zašeptal mi do ucha větu, díky které jsem cítila motýlky v břiše, nikdy jsem se necítila tak dobře v něčí přítomnosti.Na těle se mi objevila husí kůže z jeho chraplavého hlasu.

Ale stejně vím co s tebou dělám, ta husí kůže, klepeš se a seš jako paralizovaná. A to ještě nevíš co děláš se mnou ty !! Ale já tě stejně dostanu"Skousnul si ret a nezapomněl mě políbit pod uchem.Měl pravdu moje tělo na něj reagovalo mě zatím neobjeveným způsobem.Také jsem chtěla zjistit co s ním dělám já ...sem ráda, že mám nad ním stejnou kontrolu jako on nade mnou.

Sešla jsem po schodech a navštívila kuchyň, kde už bylo spousty jídla a můj pohled padl na Harryho,který se v celé své kráse rozjímal nad lívancemi a potíral je marmeládou.Přisedla jsem si k němu v doufání, že naváže konverzaci a nebude panovat tohle trapné ticho i nadále...A stalo se.

Co máš dneska po škole ?"
„Asi nic, uvidím...ale chtěla bych si Londýn zase trochu připomenout a tak se asi pojedu někam najíst zastavím se za Liamem"

No tak to ne,na oběd tě zvu, po škole pojedeme spolu a za Liamem jedu taky. To budeme vlastně celý den spolu."

No paráda...A hele můžeš prosím mlčet o tom včerejšku, víme to jen ty, já a ten ..kluk"

Grázl, ne kluk a neboj se já nebudu ten co to řekne.."

Děkuju i za ten včerejšek, kdyby ses tam neobjevil.."Chtěla jsem pokračovat, ale vzlykla jsem a ve zlomku sekundy se ocitla v jeho pevném a i přesto šetrném objetí.

„Už ti nikdo neublíží jasné, sem tu já, Liam a určitě si najdeš spoustu kamarádu"

„Děkuju"Políbil mě na čelo a z tohoto gesta jsem se naprosto roztékala...je to tak krásná chvíle.

,,Hele hodíš mě ještě prosím domů, potřebuju se převlíknout,,

,,Pro tebe cokoliv princezno"Usmál se ...Podal mi kabát a vyrazily jeho autem směr moje útočiště...Bude to můj první den ve škole, takže potřebuji zapůsobit.

Je konec půlka března, ale venku je celkem teplo...no snad to přežiju pomyslela jsem si. Ze skříně vytáhnu potřebné oblečení(je to jen škola, takže hlavně pohodné), zvolím stříbrné doplňky a pak už jenom černou kabelku. Líčení je naproste snadné...dám si pouze korektor a pudr (pleť mám vcelku dobrou), na očích si udělám tenoučkou linku a nanesu řasenku. Bod líčení jsou rty, na které pouze aplikuji červenou rtěnku s podtónem do růžova. Už jen boty....samozdřejmě bílé ,,botasky,,.

samozdřejmě bílé ,,botasky,,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Wau, sluší ti to ..." A s těmito slovy se rozjedeme směr škola...Tam Harry zaparkuje .

,,Chceš doprovodit do třídy nebo půjdeš sama ?"

„Ne děkuji, ale už utíkej ať nepřijdeš kvůli mě pozdě na hodinu"


„Dobře, ale kdyby cokoliv HNED volej"Na slově HNED si dal obzvlášť záležet a těmito slovy a jednohlasným pozdravem se rozešel do svojí třídy. Já se vydala také na místo kde by měla být má třída ...Zaťukala jsem a otevřela dveře ..na mou osobu bylo směřováno hodně pohledu a i hodně šuškáni.Pohledem jsem přejela mé spolužáky a zastavila se na jednom z nich. Ne to nemůže být pravda.....

 Ne to nemůže být pravda

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Love and Other problems <3 h.s.Where stories live. Discover now