9.Kapitola -> No answer

131 7 0
                                    

Já tě miluju... Řekla jsem si v duchu a přemýšlela zda to vyslovit nahlas.

"Já tě miluju Harry,, Harry se na mě podíval, ale nic neříkal...Tak moc mě to bolelo...to že to není opětované. V tuhle chvíly jsem si připadala tak trapně. Do očí se mi nahrnuly slzy a já je držela na krajíčku aby nepřetekly. Rozeběhla jsem se pryč, na parkovišti jsem si, že jsem přijela s Harrym a tak se nemám jak dostat domů. Zvažovala jsem své možnosti....budu muset jet s Harrym.

Stála jsem opřená o kapotu a během 2 minut se hlavní dveře otevřely. Stál v nich Harry, když mě uviděl rozešel se ke mě a ani na minutku nepřerušil náš oční kontakt. Když ke mě přišel nic neřekl a to mě bolelo ještě víc, ta nejistota.

"Potřebuješ svézt ?,, Odvrátil pohled a koukal se na své boty, které byly zdřejmě zajímavější než já.

"Jo, přijela jsem s tebou..tak mě odvez ke mě,,

"Fajn, nastup si !,, Řekl ostrým tónem a já se nestačila divit. Ted tady stojí někdo, kdo se kvůli mě před 5 minuta porval, nazýval mě těma jeho přezdívkama a já mu řekla, že ho miluju, jenže on mě uspěšně ignoruje. Nastoupila jsem a čekala co se bude dít...Nedělo se nic, celá cesta proběhla bez jediného slova v naprostém tichu. Běhěm 10 minut jsem se ocitla před naším domem. Koukla jsem na Harryho a poté se chystala vystoupit. Najednou jsem na zápěstí cítila tlak.

"Nechala jsi tady tašku,, Řekl hlasem bez náznaku emocí. Je neuvěřitelné jak se všechno běhěm minuty změnilo. Nevím, co jsem udělala špatně.

"Díky...no tak...čau,, s těmito slovy jsem vystoupila z auta. Najivně jsem očekávala odpověd, ale to se nestalo. Zabouchla jsem dveře a Harry rychlostí blesku opustil náš pozemek.

Odemkla jsem vchodové dveře, teta byla už doma a tak jsem jí pozdravila. Vešla jsem do svého pokoje a sjela k zemi. Propukla jsem v pláč. Takhle jsem tam seděla dobrých 45 minut, pak jsem se rozhodla jít na jídlo do kuchyně.

"Ahoj Jess, tak jak bylo ve škole ? ,, V tuhle chvíli mi vůbec nepomáhala, ale jen se zajímá a snaží se být milá..nebudu si to vylévat na ní.

"Ahoj teto, v pohodě,, Řekla jsem, ale můj hlas se na mě vykašlal a toho si všimla i ona.

"Notak Jessie, můžeš mi říct cokoliv, co se děje ? ,,

"Já no...Harry..nedpověděl...ignoroval mě...,, Mlela jsem nesmysli, nedokázala jsem ze sebe dostat jednu kloudnou větu.

"Jaký Harry ? Zlatíčko...nadechni se a všechno mi pěkně pomalu řekni,, Jakmile řekla jeho jméno tak se mi do očí začaly opět hnát slzy.

"My se s Harrym nesnášely a on vytáhl něco o mých rodičích, nevěděl to...No a já utekla pryč od něj a tam byli nějaký kluci a jeden mě začal osahávat a chtěl..to..no a Harry se tam objevil a zmlátil ho. Pak mě odvedl k němu, byl něžný, starostlivý, objal mě a já mu usnula v náručí. Druhý den byl stejný, říkal mi jak mu na mě záleží a že mi nikdo nikdy neublíží. Odvezl mě do školy a my se rozloučily. Potom jsem šla do třídy a tam byl ten kluk...hned jsem volala Harrymu, okamžitě přišel a odvezl mě k němu domů, tam jsme si povídaly a pak usnuly. Řekl mi, že chce být se mnou. Dneska ve škole, mě u skříněk chytil ten kluk a začal mě svlékat a dotýkat se mě. Utekla jsem mu a běžela za Harrym do třídy. Ten to hned pochopil, našel toho kluka...kdybych nepřišla zabil by ho, nechtěl přestat..pak jsem mu řekla ať přestane kvůli mě, hned toho nechal a šel ke mě. A já..já...řekla jsem mu, že ho miluju. On na mě jen zíral a tak jsem utekla, ale neměla jsem se jak dostat domů, on mě nakonec odvezl, ale ani se na mě nepodíval, odpovídal jednoslovně a docela slušně mě ignoroval,, Dokončila jsem svou verzi ...teta na mě koukala s pusou do kořán a já naplno plakala..no plakala, byly to spíš Niagarské vodopády.

"Měla jsi mi říct, že tě někdo takhle obtěžoval...musíš mi všechno říkat drahoušku,,

"Já vím, omlouvám se, ale já se bála a styděla jsem se ,,

"Nemáš se za co stydět...a co se Harryho týče, musíš si s ním promluvit, co by si dělala kdyby na tebe něco takového vybalil, myslím, že je jen vyděšený a až si všechno srovná v hlavě tak přijde,,

"Já ho nemůžu ztratit, ne po tomhle,,

"Neztratíš, láska je nejkomplikovanější věc co jsem kdy poznala. Ale představ si lásku jako z pohádky..no nebyla by to nuda ?,, Snažila se odlehčit situaci a celkem se jí to dařilo...Musíme to vyřešit..miluju ho. Je to celkem vtipné a najivní. Známe se pár dní a já bez něj nechci..ne, nemůžu být.

_______
Začali prázdniny a já jsem teď na dovolené, chci si ji pořádně užít, proto se omlouvám za to že je tento díl po delší době, ale vážně se snažím přidávat tak aby jste nemuseli čekat...
*****
Už máme skoro 200 shlédnutí, není to moc, ale já vám za to děkuju...Jste dokonalý 😘😘😘😘😘
Chtěla bych poté říct že další díl nepřidám pokud na tomto nebudou alespoň 3 votes a počet shlédnutí se nezvíší alespoň o 8 😱
Nechtěla jsem to dělat, ale potom nevím zda má cenu psát, když to nikdo nečte

Love and Other problems <3 h.s.Where stories live. Discover now