3.Kapitola -> I really care about you

208 8 2
                                    

A ty seš kdo ?" Zeptáse něvěřícně kluk, když se k němu osoba přibližuje...

Člověk, kterýmu se nelíbí to co děláš !"Zavrčí. Ten hlas bych poznala všude..Harry.

Chceš mě rozesmát ? Vážně si myslíš, že mi zabráníš v tom abych si užil s touhle kurvičkou?!"

To je poslední co řekne, Harry se na něho vrhne a jak to sleduju jsem si stoprocentně jistá, že vyhrává. Do kluka naposledy kopne a přiběhne ke mně.Sedím na ledové zemi opřená o stěnu a neschopna pohybu. Ted bych Harrymu odpustila všechno, díky němu jsem v bezpečí.

Jess, neboj se, jsem tady,nenechám tě samotnou..."Skláněl se nade mnou a šeptal slůvka, kterými se mě snažil uklidnit a kupodivu to fungovalo.Nevěřila jsem vlastním uším když jsem slyšela jak si pro sebe mumlá dodatek k předchozí větě.

Nikdy"

Nedovážila jsem se odpovědět a tak jsem se jen pokusila o úsměv, který mi moc nevyšel a opět mi po tváři začali stékat slzy. Během chvile jsem se ocitla ve vzduchy a mé tělo byli v pevném a přesto pohodlném sevření dvou svalnatých rukou.Harry mě odnesl do auta a vyrazil se mnou do neznáma, ale věděla jsem, že ke mně je to na opačnou stranu. Neměla jsem sílu odporovat, tak jsem to neřešila.Když jsem jeli po příjezdové cestě k velké vile koukla jsem na Harryho, ale ten pouze soustředěně sledovat cestu.

Kde to jsme ?" Odvážila jsem se po chvíli zeptat.

Neboj se jsme v domě mých rodičů" To jsem tipovala,ale proč mě zavezl zrovna sem ?

Nechtěl jsem tě vozit domů,kde by si byla sama a na koleji je pořád party, která bude až do rána a navíc je tam Liam, myslel jsem že tohle bude nejlepší"Řekl jako by mi četl myšlenky.Vlastně všechno o řekl byla pravda, nechci být sama, ale ani ne ve společnosti opilých teenagerů a navíc měl pravdu, tohle se Liam nesmí dozvědět kdyby mě viděl došlo by mu, že něco není v pořádku.

Děkuju, moc si toho vážím,ale nechci obtěžovat, navíc tvoji rodiče už jistě spí"Chtěla jsem tu zůstat hrozně moc, ale přeci jen mi to přišlo neslušné.

Je to samozdřejmost a moji rodiče spí na druhým konci domu takže s nimi si starosti nedělej!"Řekl příjemným hlasem, který byl ráj pro mé uši a navíc mě uklidňoval.

Dobře, ale stejně děkuju,nemusel si to dělat,mohl si mě tam nechat a neřešit to, je moje hloupost, že jsem si někomu neřekla o odvoz, ale nejsem na tohle zvyklá, doma by se mi to nemohlo stát."Řekla jsem popravdě, v Česku se tohle neděje a už vůbec ne na tak veřejném místě.

Já vím, ale teď už o tom nemluvme ...pujdeme spát"

Než sem se nadála procházela jsem vchodovými dveřmi a poté hledala Harryho, který se mi ztratil.

Jess tady...Tady je tvůj pokoj,naproti mému, hned jak budeš něco potřebovat přijď. Až se ráno probudíš jdi dolu do kuchyně a nasnídej se, potom počkáš na mě a já tě vezmu do školy autem ano ?"

Dobře, ale já...no...třeba..nemohl bys...teda pokud chceš .."

Co Jess ?"

No já neusnu, tak jestli by sitady se mnou nemohl zůstat"Nachvilku se zarazil, tohle asi nečekal.

Samozdřejmě, ustelu si na zemi"Řekl spíše jako otázku

Ne, já myslela v postel...se mnou"Odpověděla jsem až moc pohotově.

Tak fajn, jdi do sprchy, já pujdu po tobě"

Dobře, kde je koupelna ?"

Hned vedle mého pokoje a no...chceš nějaké oblečení na spaní ?"

Jo jestli mužu.."

Jasný, něco najdu....jo tohle"Podal mi bílé boxerky a dlouhé šedé třičko, které mi bude tak do půlky stehen. Když jsem vyšla z koupelny on už spokojeně oddychoval a tak se asi na sprchu vykašle, lehla jsem si na druhý konec posteli. Netrvalo dlouho a něčí paže mě chytla kolem pasu. Bylo to příjemné atak jsem se rozhodla to neřešit a soustředit se na spánek.....Přestávala jsem vnímat okolí.


Moc mi na tobě záleží Jess"Slyšela jsem velice slabě, ale stejně rozuměla každému slovu. PO chvilce jsem ucítila jak mi dal letmý polibek na čelo a zabořil si nos to mých vlasů.Spokojeně jsem si ulehla a po chvíli jsme oba usnuli.

Spokojeně jsem si ulehla a po chvíli jsme oba usnuli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Love and Other problems <3 h.s.Where stories live. Discover now