7.Kapitola -> Will you marry me ?

141 6 1
                                    

Probudila jsem se brzo ráno a tak se mi naskytl pohled na spícího Harryho, vypadal božsky.

"nedívej se na mě tak,, rychle jsem odvrátila pohled

"zkazil si mi překvapení,, našpulila jsme pusu a hrála uraženou

"jaký překvapení?,,tohle jsem čekala..

"chtěla jsem tě probudit pořádným polibkem,, zčervenala jsme se a koukla na Hazzu, který se culil a pohotově si lehl, a zavřel oči

"už zase spím, musíš mě probudit!,,

Já se usmála nad jeho pošetilostí a dala mu pusu, on ale přebral vedení a tak se to proměnilo v pořádný polibek.. Chytil mě za stehna a vyhoupnul mě na sebe, takže jsem na něm seděla obkročmo. Když nám oběma došel kyslík odtáhli jsme se.

"tak takový probuzení si nechám líbit,, Usmála jsem se a zvedla se z posteli. Koukla jsem na hodiny a zjistila že máme přesně 30 min. Vydala jsem se do koupelny a provedla raní hygienu.Harry byl připravený na všechno, dokonce měl jeden nový kartáček položený na ,,mém,, nočním stolku. Když jsem se vrátila za ním už byl oblečený

"Jdu udělat snídani, zatím se připrav..čím dřív to bude tím dřív ti řeknu překvápko co pro tebe mám,, Nevěděla jsem co chystá, ale co jsem věděla je, že mi to stejně teď neřekne. Až ted jsem si všimla, že sem tu jen v jeho tričku a tak se jdu převléknout. Znovu jsem si pročísla vlasy a šla za Harrym do kuchyně.

Pohled mi padl na jeho záda a co bych to byla za holku kdybych u toho neohodnotila i jeho zadek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pohled mi padl na jeho záda a co bych to byla za holku kdybych u toho neohodnotila i jeho zadek.


"Jsem tady, tak o jakým překvapení jsi mluvil ? ,,

"jestli počkej, jdu se na to převlíct...,, Na chvíly odešel a pak se vrátil v jeho tipeckém outfitu, ale to snad ne ...Harry Styles je nervózní, je úplně vyklepanej.

"No není to tak úplně překvapení, chci to totiž udělat už delší dobu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"No není to tak úplně překvapení, chci to totiž udělat už delší dobu...,,

"Takže Jess, máme se rádi a chceme spolu být, ale já to chci oficiálně, proto se ptám...půjdeš se mnou na oficiální rande Jessie Payne ? ,, Do očí se mi nahrnuli slzy, bylo to tak krásné a tón jakým to řekl, musela jsem říct ANO

"Že ti to ale trvalo, a samozdřejmě že půjdu moc ráda...,, Zase jsem se naplno rozbrečela...

" Vážně Jess, pláčeš když jsem se tě zeptal na rande ? ..Co budeš dělat až tě požádám o ruku ? ,, Jeho věta mě zaskočila a tak jsem přestala plakat a zírala na něj, musela jsem vypadat komicky a Harry mi to dal jasně najevo, začal se smát až se za břicho popadal..

Co budeš dělat až tě požádám o ruku ? ,, Jeho věta mě zaskočila a tak jsem přestala plakat a zírala na něj, musela jsem vypadat komicky a Harry mi to dal jasně najevo, začal se smát až se za břicho popadal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Mě-měla-jsi-vidět-svůj-obličej,, Řekne a podle všeho mu to dalo pořádnou námahu. Dělala jsem uraženou a šla ke kuchyňské lince, kde jsem si začala nandávat lívance a různé druhy ovoce, které Harry nakrájel.

"nebuď naštvaná princess ,,

"nejsem naštvaná...,,řekla jsem a políbila ho..už ho nedokážu trápit tím že předstírám uraženost.

"měli bychom jít dělat referát na zítra do školy...ta literatura,,při zmínce školy mi začalo srdce bušit jako o závod, ale nechci Harrymu přidělávat starosti....

Úkoly máme hotový a já se rozhodla, že dneska už budu spát doma...Harry mi odvez domů,políbila jsem ho a skončila se v útropách svého pokoje. Neměla jsme co dělat a tak jsem si na ntb pustila film LOL . Ani nevím jak, ale po chvíly jsem usnula.



Love and Other problems <3 h.s.Where stories live. Discover now