10.Kapitola -> You can't leave me

112 7 0
                                    

Je 5 hodin ráno a já nemůžu spát, proto jsem se rozhodla, že si půjdu dát sprchu a budu mít více času na úpravu mého vzhledu. Vysvlékla jsem se a zalezla do sprchového kouta. Teplá voda pozitivně působila na mé tělo. Když už jsem byla řádně vymáchaná vylezla jsem ven a dala na sebe župan. Vlasy jsem nechala rozpuštěné aby uschly. Posadila jsem se na židličku před mojí toaletkou. Chvíli jsem se pozorovala jako bych byla nějaký exemplář v muzeu, moje kruhy pod očima byli vidět na míle daleko a o oči za které by se styděl i feťák. Nemůžu dát najevo jak moc mě Harryho chování vzalo a proto byl makeup pro dnešek mým nejlepším přítelem. Makeup jsem zvolila v růžových odstínech a vlasy vyžehlila...To by snad stačila, vzhledem k tomu, že se běžně nelíčím ničím jiným než řasenkou.

Venku pořád není nějaké teplo vzhledem k tomu, že je půlka března, proto volím oblečení, které mě nebude vystavovat chladu, tudíž džíny, svetřík, botasky, kabátek a šálku s čepicí

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Venku pořád není nějaké teplo vzhledem k tomu, že je půlka března, proto volím oblečení, které mě nebude vystavovat chladu, tudíž džíny, svetřík, botasky, kabátek a šálku s čepicí. Dneska jdu do růžové a podle toho vypadá i můj outfit.

Abych řekla pravdu na fintění nemám ani pomyšlení, ale představa Harryho, který se baví nad mým zoufalstvím je horší

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Abych řekla pravdu na fintění nemám ani pomyšlení, ale představa Harryho, který se baví nad mým zoufalstvím je horší. Doufám, že byl jen vyděšený a my to vyřešíme...Moc mi na něm záleží a já už tohle nechci zažívat. Zastavím svoje myšlenky a vydám se do kuchyně, kde na mě čeká snídaně se vzkazem od tety.

Musela jsem do práce, mám toho hodně budu tam do noci, možná se vrátím až k ránu, dnes mě nečekej, zítra jsem doma tak mě zítra ráno nebuď...Užij si den, popovídej si s Harrym a pořádně se nasnídej TETA xoxo

No paráda, celej den tady budu sama. Možná bych mohla říct Liamovi a zůstat u něj aspoň do večera. Na stole je připravená snídaně, ale na tu kašlu..je mi špatně od žaludku a stejně by nejspíš skončila v záchodové míse.

Do školy jsem musela jet autobusem a pak jít ještě 1km pěšky. Konečně jsem dorazila do školy...Lidé na mě divně koukají a já nevím co se děje, je to nepříjemné. V dálce vidím Liama, který se ke mě přibližuje.

"Ahoj Li, nevíš proč na mě všichni tak zírají ?,,

"Ahoj Jess, no víš ono po tom včerejším výstupu se nediv a to co Harry večer udělal jim jenom přihrává do karet,, Nevěděla jsem o čem to mluví, s Harrym jsem se od včerejšího dopoledne neviděla.

Love and Other problems <3 h.s.Where stories live. Discover now