2.Kapitola -> Fight

250 10 2
                                    

„Bože, jeden večírek, co ti to udělá ?"

NE a hotovo.."

Mami, prosím"

Dobře, ale říkám ti, že jedeme jenom kvuli tobě takovou dálku"

Děkuju mami, seš nejlepší"

Tak, konečně jsem je překecala...Dovezou mě tam a mužou si dělat co chcou...jsou mi ukradený.

Můj spánek přerušil zvuk budíku, ale tentokrát sem byla nepředstavitelně ráda, že jsem konečně vzhůru a nemusím TO prožívat znovu. Dnes jsem měla v plánu zajít za Liamem, koupit nějaké věci do pokoje a zajít si do školy pro potřebné dokumenty. Do stejné školy jako já chodí i Liam, ale je o ročník výše.Taky doufám, že nepotkám toho jeho kamaráda Harolda. Asi se Liama nenápadně zeptám, co je to zač.

Už jsem stilha nakoupit věci do pokoje a právě teď jedu za Liamem, který je podle všeho na koleji (ano já bydlím u tety a on na koleji), kde se pořádá nějaká párty.

Čau Li,tak...kdo tuhle oslavu pořádá ?"

Ahoj ségra,no přece Harry, tohle je jeho parketa...večírky a alkohol"

Jo, to jsem si všimla už když mě vyzvedával"

Proč? Jestli si něco dovoloval okamžitě mi to řekni !!"

Neboj bráško,dokážu se o sebe postarat a navíc měl jen blbý sexistický kecy,nic víc"

Nejspíš mu řeknu at od tebe drží pracky pryč"

Hlavně nedělej blbosti Li, je celkem v pohodě"

Fajn, ale..."

Žádný ale,nic mu neříkej, teď se prece jdeme bavit a ne tady řešit nějakýho blba"

Mi o vlkovi..."

Jakmile to dořekl stala jsem se věřící

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Jakmile to dořekl stala jsem se věřící..Otočila jsem se uviděla tu ztvárněnou dokonalost, měl na sobě černé skinny džíny a bílé tričko, vlasy v běžném rozcuchu a tvář,kterou zdobí úšklebek. Nevím proč a hlavně si to nechci připustit, ale tenhle kluk je jako magnet ...Než sem se nadála byla jsem tu s ním sama, Li se klidil, jindy bych mu děkovala, ale takovýhle podrazy.

Čau kočko"

Neříkej mi tak Harolde!! ...No asi pujdu, nehodlám tady s tebou zestárnout"

Počkej,nemusíš chodit, nechceš si třeba zatancovat"

Správně...nechci"Otáčela jsem se k odchodu když mě v tom jeho ruce chytli za zápěstí

Notak..nemusíš si hrát na hodnou a nedostupnou holčičku...Maminka s tatínkem tu nejsou"

Jakmile to dořekl v očích se mi začali hromadit slzy, Liam mu to určitě neřekl a on si to neuvědomoval, ale ubližoval mi tak moc. Ještě to vědomí že je to má vina mě zabíjí. To už jsem propukla v histerický pláč. Mezi vzlyky jsem ze sebe vypáčila poslední větu.

Jo to si trefil, už tu nejsou"

Něvěřícně mě pozoroval jak odcházím.Rozeběhla jsem se ven a šla cestou po silnici na zastávku autobusu, sedla jsem si na lavičku a snažila se zmírnit pláč abych alespoň něco viděla. Zjistila jsem, že autobus jede až za 20 min. proto si udělám pohodlý a v hlavě si srovnám myšlenky. Za sebou uslyším smích..otočím se a vidím 3 kluky, kteří mě probodávají pohledem a něčemu se smějí, začnou se přibližovat a já se zvedám s úmyslem vrátit se a najít Liama. Strach mě ovládá atak začnu utíkat, je mi to k ničemu. Ani nevím jak, ale vedle mě se vynoří jeden z těch kluků. Má hnědé oči a havraní vlasy,je tma, ale hádám, že má snědší pleť. Chytne mě za zápestí a přirazí na stěny domu, které jsou ledové, ale to teď nevnímám.

Uklidni se,když budeš hodná bude to dobrý pro oba"

Co chcete ?Nechte mě jít, budu mlčet udělám cokoliv, ale tohle ne !"Jeto sice trapné, ale ve svých 17-ti letech jsem stále panna a chci o TO přijít s někým koho budu milovat.

Neboj se maličká, nebude to bolet...pokud budeš v klidu"

NE prosím....."Propukám v histerický pláč v doufání, že ho obměkčím a on ustoupí, ale to jsem pěkně naivní, jemu je jedno co bude se mnou. Sáhne mi pod třičko a já sebou cuknu, začně mě drsně líbat, chci se odtrhnout, ale nejde to !

Kurva spolupracuj !!! Jinak tě namístě ošukám a je mi jedno co s tebou bude"

Ne, ne, ne, prosím..." Přestávám odporovat, nemám sílu, ale rozhodně nespolupracuju. Snažím se smířit s tím co se stane ať chci nebo ne.

Ještě jeden dotyk a zmaluju tě tak, že tě vlastní matka nepozná"

„Ještě jeden dotyk a zmaluju tě tak, že tě vlastní matka nepozná"

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.
Love and Other problems <3 h.s.Où les histoires vivent. Découvrez maintenant