El primer t'estimo

11 0 1
                                    

La majoria de la gent no li dóna importància la primera vegada que diu t'estimo a algú. Avui en dia, aquesta paraula està tant interioritzada que ha acabat perdent el valor. Jo tinc una ment concervadora i continuo pensant que dir t'estimo és la màxima expressió escrita dels sentiments. La primera vegada que li vaig dir t'estimo a en Ricard no va ser imporvitzada sinó espontànea. Estàvem parlant pel WhatsApp com cada nit- ara no recordo exactament de què parlàvem-. Em va sortir de cop, casi sense donar-me compte. Va ser llavors quan va passar una cosa rara e extraodinària: en Ricard es va quedar sense paraules, era la primera vegada que ho aconseguia.

Des que vaig dir aquelles paraules, la meva actitud va canviar, em sentia indefensa e vulnerable. Em començava a obrir a ell i com mai abans havia passat, no sabia com actuar. Em sentia estúpida i nyonya alhora encara que no ho demostrés.
A finals de maig, en Tro ens va convidar  a mi, a en Ricard i a un altre noi a sopar a casa seva. Va estar molt divertit, l'únic inconvenient va ser que vam sortir de casa seva tard i els autobusos pee pujar con visc jo, deixen de passar. En Ricard, es va oferir a acompanyar-me a casa. Els dos vivíem a les afores del centre, a uns vint minuts l'un de l'altre. La conversa aquella nit anava molt fluida. Vam tocar casi tots els temes que acostumem a tocar quan parlem, i inevitablement, vam acabar parlant d'un "nosaltres". Encara que em moria de ganes, no podia confessar-li que li estava preparant una sorpresa per demanar-li sortir per molt que ell m'estigués deixant caure que volia sortir amb mi i jo només feia que canviar de tema. No estàvem sortint, però si que estàvem junts. A ell, li preocupava que a mi em poguéssin atreure altres persones i no era conscient que des que el vaig conèixer només tenia ulls per ell-treient l'incident de la Paula-. Ell m'havia fet valorar molt més aquelles petites coses que abans passava per alt com donar un petó- que abans li donava a qualsevol- o dir coses boniques..., no era conscient de tot l'amor que havia desencadenat dins meu. Estava preparada per a donar-li tot, però volia començar d'una forma molt especial. Aquell dia, ell es va marxar rallat. M'havia deixat caure uns quants cops donar un pas més, i jo, amb el cor trencat li havia dit que encara no estava preparada. Era molt frustrant, volia cridar-li a viva veu que volia el món sencer amb ell, i en comptes d'això només li responia amb silencis.

Utopia.जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें