5. BÖLÜM

4.7K 192 29
                                    


ILGIN DUMAN

Bende herkes gibi sıradan biri olmak istemiştim. 10 yaşıma kadar olmuştum ama sonrası yoktu. Hangi çocuk oyun oynarken ailesinin öldüğünü duyup yaşamına devam edebilirdi ki? Bu kadar asosyal olmamın sebebi de buydu belki. Şimdi bunları neden anlatıyorsun Ilgın? diye sorabilirsiniz. Benim yanıtımda tahmin edilir aslında. Size bunları anlatmamın sebebi bugün ailemin ölüm yıl dönümü olmasıydı. Benim bu günde sinir krizi geçirdiğimi bilen Kayra ben ve kardeşi Hira bara gidecektik.
Bu yüzden hemen kalkıp odamdaki banyoya girdim ve elimi yüzümü yıkadıktan sonra odamdan çıktım. Kayra ve Hira uyanık olmadığı için kahvaltı hazırlamaya karar verdim. Bir önlük alıp bağladıktan sonra patatesleri soymaya başladım. Patatesleri soyup kızartırken dolaptan patatesli ve kıymalı hazır börekleri de kızarttım ve servis tabaklarına koydum. Sonra buzluktan hazır pizza çıkarıp mikrodalga fırına koydum ve krep yaptım. En son masaya salata, domates, bal, kaymak ve nutella gibi kahvaltılıkları koydum ve 2 bardak buzlu şu alıp Kayra'nın odasına gittim.

"Kayra kalk hadi. Kahvaltı yapıp hazırlanmamız gerekiyor. Tarzında söylendikten sonra suyu üstüne döktüm.

"Kayra hemen üstünü değiştir ve Hira'yı uyandırıp mutfağa gelin".

"Tamam Ilgın. "

Kızlarda geldi ve kahvaltıya başladık.

"Ilgın sen neymişsin bundan sonra yemekler senden." Dedi Hira. Evet Hira Kayra'nın kardeşi ama aramızda iki yaş olduğu için bize abla demiyor. Aslında biz de istemiyoruz.

"Bence de Ilgın süper olmuş yemekler"

Bu gibi konuşmalar ile yemek biterken ben durgundum. Kızlarda nedenini bildiği için şebeklikler yapıp beni güldürmeye çalışıyorlardı.

Yemek yedikten sonra film izlemeye karar verdik sonrada hazırlanacaktık zaten.
----------------------------------------------------

Film bitmişti ve kızlarda baya bir korku vardı.

"Hira ve Kayra ben hazırlanmaya gidiyorum." Kızlarda beni onayladılar ve herkes odasına gitti. Odamdaki banyoya girdim ve küvetin içine ılık su doldurdum ve çilekli duş jelimi döktüm. Vücudumu yıkadıktan sonra çilekli şampuanımı kafama döküp yıkadım sonra durulandım ve bornozumu giyip odama geçtim. İç çamaşırlarımı giydikten sonra önceden yaptığım kombinimi de giydim.

( Ilgın 'ın kombini)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Ilgın 'ın kombini)

Makyaj ve saçtan sonra çilekli parfümünden sıktım ve dışarı çıktım. Kızlarda çok güzel olmuştu.

( Hira'nın kombini)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Hira'nın kombini)

(Kayra'nın kombini )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Kayra'nın kombini )

Aşağıdaki taksiye bindik ve bara gittik.

---------------------------------------------------
3 saat sonra

Kızlarla  dans etmeye gitmiştik. Dans eğitimi aldığımız için fazla güzel dans ediyorduk ve herkesin gözü üstümüzdeydi. Ama benim bilincim kapanmadan önce duyduğum tek ses öfkeli bir bağırış ve güçlü kollardı.

Tercih Meselesi #Wattys2016GİZLİCEVHERLERKazananı |TAMAMLANDI|Where stories live. Discover now