15. BÖLÜM

1.1K 51 17
                                    

İyi Okumalar

1 Hafta Sonra

Ilgın Duman Özer

Can ve Öykü ile restoranta gitmemiz Mira ve Arası görmem üzerinden 1 hafta geçmişti. Bugün ben Mira ve Aras buluşup yeni okulumuza bakacak ve alışveriş yapacaktık. Ben ve Mira küçüklükten beri sevdiğimiz ve becerikli olduğumuz için amigo kızlık - dansçılık  okumayı seçmiştik. Yani istersek bir yer açıp ders verebilir veya bir yerde çalışıp da ders verebilirdik. Aras ise resimi güzel olduğu için ve resim yapmayı sevdiği için resim öğretmeni olmayı istemişti. Ama sonuç olarak aynı okulda olacaktık ve  bu çok iyi bir şeydi. Kayra ailesi ile taşınmak zorunda kaldığı için ayrı kalmıştık. Ama her gece konuşuyorduk. Saate baktım ve 08:30 olduğunu gördüm. Kalktım ve banyoya girdim. Jakuziye su doldurdum. Evet odamdaki banyo çok büyüktü ve jakuzisi vardı. Suyu ılık olarak doldurdum ve papatyalı duş jelim ile köpürttüm daha sonra bir kutu gördüm biraz  küçüktü ama merak uyandırıcıydı. Kutuyu açtım içinde papatyalı parfüm ve not vardı. Notta şunlar yazılıydı;

"Senin papatya kokunun kaynağı bu mu yoksa gerçek bir papatya olman mı bilmiyorum ama bu papatya kokusunu seviyorum. Sende umarım seversin."
               CAN ÖZER

Notu okudum ve kutuya parfüm ile geri koydum. Daha sonra hızlıca bir duş aldım ve üstümü giydim. Üstüme  siyah pantalon ve siyah  t-shirt giymiştim. Belime buz mavisi gömleğimi bağladım ve Can'ın aldığı parfümden sıktım. Çantama cüzdan, anahar gibi şeyler koydum ve ayağıma siyah vans giyip siyah sırt çantamı alıp Öykü'nün odasına girdim. Çantamı kenara bıraktım ve Öykü'nün yatağına oturup yavaşca dürttüm ve seslendim. Sonunda kalktı ve banyoya gitti. Bende o sırada giymesi için kıyafet ayarladım. Öykü geldiğinde kıyafetlerini verdim Öykü giyerken bende bekledim sonünda üstünü giydi ve saçlarını düzleştirdim. Çok güzel olmuştu. Siyah dar pantalon giymiş ve buz mavisi gömlek giyip gömleği pantalonunun içine sokmuştu. Sarı düz saçları ile gerçekten 1-2 yaş büyük gibiydi. Ne olur ne olmaz diye çantama bir  tane Öykü için bir tanede benim için hırka koydum ve aşağı indik Mira ve Aras gelmişti hemen arabaya bindik ve kafeye doğru yol aldık.

------------------------------------------------------

1 saat sonra (Ilgın'dan devam)

Evden çıkmamızdan sonra kafeye gidip kahvaltı etmiştik. Kahvaltımızı yaparken  de sohbet ediyorduk.

"Bunu bana nasıl söylemezsin Mira?"

"Ya napayım Ilgın. En son bir hafta önce konuştuk o zaman aklıma gelmedi. Telefonda da söyleyemezdim."

Konumuz Mira ve Aras'ın sevgili olmasıydı. İkiside birbirlerine küçüklükten beri çok düşkünlerdi ve sevgili olmaları beni mutlu etmişti. Her ne kadar geç söylemiş olsada.

"Tamam sorun değil. Bende evlendim zaten." Dedim. İkiside şok olmuştu ve daha sonra da aynı anda "Ne?!" Diye bağırdılar.

"Ben size daha sonra anlatırım. Şuan gitmemiz gerek." Beni onayladılar ve garsonu çağırdılar. Ama ben hesabı çoktan ödemiştim bile.

"Hesabı alabilir miyim?"  Dedi Aras. Her zaman bize abilik yapardı. Her ne kadar aynı yaşta olduğumuzu bilse de. Ve şuan da onlardan biriydi.

"Hesabınız ödendi beyefendi." Dedi garson ve gitti ikisi de bana baktı. Bende açıkladım.

"Evet ben ödedim. Yıllardan sonra ilk defa buluşuyoruz ve hesabı size ödetmek istemedim. Ama alışverişten sonra çok isterseniz dondurma ısmarlayabilirsin Aras.

Tercih Meselesi #Wattys2016GİZLİCEVHERLERKazananı |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin