21. BÖLÜM

712 39 2
                                    

İYİ OKUMALAR

ILGIN DUMAN ÖZER

Sabah uyandığımda Can hala yanımdaydı. Birmizimize sarılmış bir şekilde uyumuştuk. Tabi hastane yatağında beraber uyumak biraz saçma olmuştu çünkü ikimizde yatağın bir ucuna doğru itmiştik birbirimizi. Gerçi Can bey rahatca yatıyordu. Sanki bu küçücük yatak  da değilde kendi yatağındaymış gibi. Bende düşmek istemediğim için Cana biraz daha yaklaşıp sarıldım. Daha sonra ise tekrar uykuya daldım.

CAN ÖZER

Uyandığımda Ilgın bana sıkıca sarılmış uyuyordu. Sanki korkuyormuş gibi. Ama rahattı yani korkmuyordu. Biraz mırıldanmış ve uyanmıştı. Bir ayda çökmüş olan mavi gözlerini ovuşturdu. Gülümseyerek konuşmaya başladım.

"Günaydın papatyam."

"Günaydın Can."

Aramızda tek geçen bu konuşmaydı. Hala birbirimize sarılmış bir şekilde yatıyorduk. Daha sonra Ilgın konuşmaya başladı.

"Şeyyy. Yemek yemeye mi gitsek? Çok acıktım da ben."

"Tabiki de gideriz. Ve acıkman çok normal. Bir aydır uyuyorsun."
Cümlemle yüzü asılmıştı.
Yanlış bir şey söylememiştim ki. Yani bence söylememiştim. Ne oldu ki şimdi?

"Ben üzgünüm. Bir aydır benim yüzümden mahvoldunuz."
Diyip ağlamaya başladı.

"Tamam Ilgın. Sakin ol tamam mı? Olmadı bize birşey. Ayrıca neden sürekli ağlıyorsun?"

"Bilmiyorum." diyerek ağlmamasını durdurmaya çalıştı.
"Can ben hastaneleri sevmiyorum. Beni burdan çıkartabilir misin? Lütfen."

"Tamam ben gidip deniyim. Olmazsa sürekli kontrole geliriz. Bu arada ise sen benim dün getirdiğim çantayı al. Orda kıyafet var onları giy. Tamam mı?"

Gülmeye başladı

ILGIN DUMAN ÖZER

"Aaa. Can  sen ciddi misin? Bir ay uyumuş olabilirim ama aklım hala yerinde. Kıyafetleri giy ne demek ya?"

Ben bunları derken Can gülümsemiş ve gitmişti. Kıyafetleri alıp banyoya girdim. Hemen üstümü değiştirdim. Daha sonra Can' ın getirdiği küçük boy şampuan ile saçımı yıkadım. Kenarda duran kurutma makinesi ile kuruttum. Daha sonra ise taradım ve at kuyruğu yaptım. Yüzümü görmezden gelirsek her zamanki Ilgındım işte. Banyodan çıkıp odaya geldiğimde Can beni bekliyordu. Çantayı aldı ve koluma girdi.

"Hadi gidelim."

"Olur."

Daha sonra güzel bir yemek yemiştik. Can beni eve bırakmış ve bir işi olduğu için  gitmişti bende hala yorgun olduğum için uyumuştum.

ILGIN DUMAN ÖZER (saat 17: 00 )

Kaktığımda saat 17:00 di. Susadığım ve yeterince uyuduğum için uyanmıştım. Gidip su içtim. Odama girdiğimde gözüme bir kutu çarptı. Kutuda kıyafet ayakkabı gibi kıyafetlerle oluşturulmuş bir kombin vardı. Ve de bir not. Notta şöyle yazılıydı;

"Hazırlan saat 20:00 de seni almaya geleceğim."

                 Can -

Kombin gerçekten güzeldi. Ama daha sonra bakmalıydım. Daha Öykü'yü bile görmemiştim. Hızlı olmam gerekiyordu. Hemen gidip duş aldım. Ve elbiseyi giydim. Daha sonra ise  topuklu botu. Makyaj masama oturdum ve saçımı yaptım. Sırada yüzüm vardı. Yüzüme baktığımda biraz daha düzelmişti. Makyaj malzemelerimi çıkardım. Yüzüme biraz fondoten sürüp yedirdim. Daha sonra ise rimel ve eyeliner. Biraz da  siyah göz makyajı yaptım.En son ise gül kurusu rujumu sürdüm. Bordo rujumu ve telefonumu küçük  çantaya koydum. Hazırdım.

Tercih Meselesi #Wattys2016GİZLİCEVHERLERKazananı |TAMAMLANDI|Where stories live. Discover now