17. BÖLÜM

1K 44 14
                                    


İyi Okumalar

Hatırlatma

"Kızlar  benim başım ağrıyor zil ne zaman çalacak?"  soruma yine Derin cevap verdi.

"5 dakika sonra."

Bende onayladım ve bu arada kızların numaralarını aldım. Ve zil çaldı hemen ayağa kalktım ve hızlıca aşağı inip arabama bindim. Mira'da Aras'ın  arabasına binmişti. Arabayı çalıştırdım ve eve gittim. Sonunda geldiğimde zile bastım kapıyı Öykü açmıştı. Beni görünce sarıldı ve bende kucağıma aldım. İçeri girdik. Öykü'nün yanağını öptüm ve yere bıraktım merdivenlerden çıkıp odama girdim. Hemen telefonumu şarja taktım. Daha sonra üstümü çıkardım ve askılı ve şort giydim. Daha sonra açık olan saçımı topladım ve yatağa yattım. Günün yorgunluğu ile hemen uyudum.

YENİ BÖLÜM:  17. Bölüm

ILGIN DUMAN ÖZER

Kalktığımda saat 19:30 du yani yemek birazdan hazır olurdu. Yatağımdan kalktım ve banyoya girip elimi yüzümü yıkadım. Daha sonra dolabımın karşısına geçtim ve hırka alıp giydim. Öykü uyumadığı için merdivenlerden hızlı ve sesli inmemde sorun olmamıştı. Ben koşarak ve hızımı alamayarak salona girdim ve bahçe kapısına yapıştım. Böylece arada gelen sakarlığımı kabul ettim. Yer rahat olduğu için ve üşendiğim için gözlerimi kapatıp yatmaya devam ettim. Daha sonra telaşla gelen adım sesleri ve alnımdaki soğuklukla çığlık attım.

"Can ne yapıyorsun?" diye sordum merakla. Ağrısını geçirmek yerine attırmıştı çünkü.

"Bayıldın sandım. Alnınınd kanamış olduğunu görünce telaş yaptım." diyerek soruma cevap vermiş oldu. Bu arada masaya doğru gidiyorduk. Öykü çoktan gitmişti bile.

"Can?"

"Efendim?"

"Sınıfta tanıştığım arkadaşlarım ve Mira buraya gelse. Sizde Arasla bir yerlere gitseniz. Barlar hariç biliyorsunuz zaten. Nasıl olur?"

"Olur. Hem bizde Aras ile daha çok tanışmış oluruz. Kimler gelecek peki?"

"Mira, Derin ve Ada."

"Tamam. Sen kızlara mesaj at. Bende Aras'a haber vereyim." diye onaylamıştı Can. Masanın kenarında olan telefonumu aldım ve sadece kızlar ile olduğumuz whattsap grubumuza mesaj attım

"Kızlar bize gelsenize. Kızlar gecesi yaparız. Olur mu?"  Anında cevap gelmişti.

Mira: " Bana uyar."
Ada: " Bana da uyar."
Derin: " Bana da uyar."

Gelen cevaar ile gülümsedim ve bir mesaj daha attım.

"O zaman. Mira sen kızları evinden alabilir misin? Ben de abur cuburları alırım." Aras da Can ile bir şeyler yaparlar."

Yine herkes onayladı. Bende telefonumu kapattım ve yemeğimi bitirdim.

------------------------------------------------------

1 SAAT SONRA

ÖYKÜ SU ÖZER

Annemin dediğine göre birazdan Mira abla ve diğer arkadaşları gelicekmiş. Acaba nasıl kişiler diye düşünürken Mira ablamla beraber 2 kız daha girdi. Daha sonra oturdular ve benimle konuşmaya çalıştılar.

"Merhaba Öykü'cüm ben Ada. Annenin arkadaşıyım."   dedi kahverengi saçlı adının Ada olduğunu öğrendiğim abla. Bende gülümsedim ve cevap verdim.

Tercih Meselesi #Wattys2016GİZLİCEVHERLERKazananı |TAMAMLANDI|Where stories live. Discover now