Capitolul 1 Prima zi

16.6K 487 50
                                    

Perspectiva lui Lucy

E ora 07:45 și alarma asta idioatã îmi zguduie creierul. De ce? Școalã. La naiba cu ea. E 15 septembrie deci nu scap de prima zi de școalã. De ce sunt mai leneșã în timpul școlii? Pentru cã așa sunt eu. Mã dau jos din pat și încerc sã îmi deschid telefonul. Când îl deschid, vãd sute de apeluri de la Amy. Amy e cea mai bunã prietenã a mea. Cum am pus mâna pe telefon, a început sã sune. Era Amy.

-Da? întreb eu.

-Am mega vești! Cel mai cool tip din lume se mutã la noi în școalã! Îl cheamã Jake Hunter și e suuuuuper. zise ea.

-Mdea. Amy, eu urasc bãieții. Niciunul nu e special.

-Jake e!

-Mã îndoiesc.

Dupã replica asta, Amy îmi închide telefonul în nas. Știa cã nu îmi plac bãieții. Și asta de când la grãdinița îmi furau tot. Știam cã Amy nu va fi cu adevãrat supãratã.. Nu putea sã se supere pe mine din cauza unui bãiat. Știam asta.

Mã duc și mã uit în oglindã. Pãrul meu roșcat era în toate pãrțile și facea ce voia el. Mã enerva asta . Am lãsat afarã un oftat lung și mi-am dat la o parte o șuvițã. Știam cã voi întârzia. De aceea nu mã grãbeam. Din pãcate, tata ținea mortiș sã nu întârzii așa cã m-am grãbit. Dupã ce am ajuns, în curtea școlii era mare înghesuialã. Amy rãsãri de nu știu unde și veni lângã mine.

-Lucy! A ajuns Jake.

-Și? zic eu fãrã chef. Doar nu a venit un rock star. Frate, e doar un bãiat!

-Doar un bãiat?! Fii atentã! zise și mã întoarse cu spatele. El e Jake Hunter!

Era un șaten cu pãr rãzleț și ochii de o culoare indescifrabilã. Era genul de bãiat dupã care toate salivau dar doar aia frumoasã cu fund mare era iubita lui. Nu vedeam ce e asa special la el. Era un simplu bãiat. Un simplu tâmpit printre o grãmadã tâmpiți.

Pufãi și intru în școalã. Parcã vãd cã începe sa fie încrezut. Asta dacã nu e deja. Am avut prima orã arte și a fost bine. Nu eram foarte talentatã dar pictatul mã calma. La prânz, am observat ca acel Jake era la masã doar cu un bãiat, care bãnuiesc cã e tot nou. Eu am stat ca de obicei cu Amy. Tot ce auzeam erau fraze ca ,, L-ai vãzut pe Jake Hunter?" , ,, Jake Hunter e de vis!" sau ,, Mã voi cãasãtori cu Jake Hunter!". Amy nu l-a pomenit. Ciudat. Eram ocupatã sã îmi vomit mâncarea cand a venit cineva lângã noi. Era Zack Minner , prietenul lui Jake și totodatã verișorul lui Amy.

-Salut, fetelor. Amy, mama a zis sã facem planuri în altã zi. E ok?

-Sigur, zise Amy. Azi și asa voiam sã dorm la Lucy. Cum e aici?

-Tare, zise el. Sincer, mai bine ca la fosta școalã. Tu ce mai faci, Lucy?

-Eh. Mã lupt cu chestia asta din farfurie, zic eu. Mã bucur cã îți place aici.

-Și eu. Pe mai tarziu. Pa.

Dupã ce l-am salutat ambele, Zack a plecat înapoi la masa lui. Dupã ce am terminat de mancat am ales sã plecãm acasã deoarece puteam iar școala era...pustie. Mi-am luat ghiozdanul și am plecat împreunã cu Amy. Am mers la mine. Tata nu era acasã, bineînțeles. El era plecat mereu. Logic, în loc sã ne facem temele, noi ne uitam la un film. La faza cand cei doi au rãmas împreunã am vomitat teatral în floricele. Amy își dãdea ochii peste cap. Uram romantismele. Poate și pentru cã eu nu eram obișnuitã cu ele. Sau poate pentru cã sunt nașpa și grețoase. În orice caz, eu și Amy ne-am culcat pe la 23:30, când am terminat și temele. Urma o zi grea. Una cu mai multe teme și mai multe materii. Cã sã nu mai spun de noii colegi. Totuși, am impresia cã mâine va fi interesant. De ce? Pãi știu ca voi avea ghinion. Of. Ce mai! Doar sunt Lucy Angel!

Corectat, de data asta pe bune.

Pariuri , Zambete Si... IubireWhere stories live. Discover now