Capitolul 25 Finalul

7K 317 40
                                    

Peste 10 ani...

Perspectiva lui Lucy

Dupa ce l-am ,,omorat" pe maleficul meu unchi, Clark, am ajuns la Roma unde toti am fost surprinsi de vesti. Cameron iesise din inchisoare si urma sa se casatoreasca. Atunci Beth si Zack au considerat sa ne spuna ca si ei au planuri asemanatoare dupa ce termina liceul. Toti l-am terminat. Dupa ce am terminat liceul, eu,Amy , Zack si Jake  am mers la facultatea de informatica in tip ce Beth a mers la astronomie dupa terminarea liceului. Anul acesta a fost un an bogat. Beth si Zack s-au casatorit luna trecuta iar Amy si Jeff acum doua saptamani. Am aflat din jurnalul mamei ca acest unchi era de fapt un demon si ca a avut o fica inger , adica Alice. Am mai aflat si ca sunt o banshee desi inca nu stiu sa imi controlez puterile.

Dupa ziua in care l-am ucis pe Clark cu tipatul meu am ales sa nu mai vorbim niciodata despre partea mea supranaturala. Ne prefacem ca tot a fost un vis.

Acum ma priveam in oglinda si imi aranjam rochia mea verde. Nu voiam sa port alb in ziua nuntii mele. Prefer verde. Mi-am zambit singura. Beth veni langa mine si ma imbratisa. Avea o rochita alba pe care eu am ales-o special pentru domnisoarele de onoare. Imi zambi si imi spuse:

-Fratele meu v-a muri cand te va vedea!

Am ras. Chiar asa sa fie? Am zambit.

-Asa sa fie. am zis eu.

Amy intra in camera.

-Hai,Beth! Trebuie sa apara mireasa, adica Lucy! Eu si Xonia ne-am asezat deja pe locurile noastre si te asteptam! Mai ales Zack! zise ea.

Fetele au parasit camera. Dupa doua minute, mi s-a dat semnul.  Am iesit pe usa si m-am indreptat spre curtea noastra mare, unde se tinea nunta.

Tocurile mele verzi au pasit pe iarba si am intors toate privirile. In dreapta se aflau Amy si Jeff care isi zambeau si se tineau de mana, incurajandu-ma. Mai in fata stateau Beth si Zack. Zack o tinea pe genunchi pe Beth, deoarece ea e scunda. In primul rand se aflau parintii lui Jake, cu o fata suparata. Era clar ca nu le convenea fata mea. Mama lui Jake ma privi suparata iar eu i-am scos limba. Mandra, m-am uitat si in stanga mea. Matusa Kora  statea alaturi de parintii lui Kimmy si imi zambeau. Mai in fata, se afla Cam alaturi de sotia lui , Xonia. Mi-am indreptat in sfarsit privirea spre drumul din fata mea. Jake ma astepta, total uimit. Cand am ajuns, ma privi din cap pana in picioare.

-Wow, esti chiar tu? ma intreba el.

-Da. Eu si numai eu. zic razand.

Imi zambi. Era superb. Totul. Inclusiv el.

-Uite unde am ajuns. zise el. Si cand te gandesti ca totul a inceput cu un pariu stupid!

-Da, dar fara pariu nu ne indragosteam. zic eu.

-Deci e bine ca am pariat pe tine?

-Normal as zice nu dar daca te are pe tine in ecuatie cred ca zic da.

Incepu sa rada. Preotul incepu sa spuna chestiile alea. Nu eram atenta. Masuram iar curtea. Era plina de oamenii pe care ii iubesc.  La un moment dat il aud pe Jake zicand:

-Da.

-Domisoara Angel, il luati de sot pe Jake Hunter, sa va iubiti la bine si la rau pana ce moartea va va despartii? intreba preotul.

-Hă? A, da! Il iau! zic eu pierduta in spatiu.

-Poti saruta mi... incepu preotul.

Din pacate, nu termina căci Jake ma saruta apasat. Sarutul dura mult. Toata lumea aplauda.

-Deci, doamna Hunter, mergem direct la petrecere? intreba Jake.

-Desigur, domule Hunter. zic eu elegant.

Si am pornit. Totul a fost perfect. Si asta a fost viata mea. Totul o adolescență ciudata. Am zambit. Imi place aceasta ciudatenie. Si am plecat impreuna cu familia mea si noul meu sot spre necunoscut.


Gata! Acesta a fost cartea. Sper ca  v-a placut si va pup. Atentie! Fiti atenti la wattpad ca apare noua mea carte! Pup!♡♡♡♡♡♡

Pariuri , Zambete Si... IubireOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz