Bună, sunt vie!

1.6K 41 5
                                    

Bunã prieteni! Am dezbãtut foarte mult dacã ar trebui sã public acest mesaj sau nu, dar în final am decis cã nu este o idee așa de rea.

În primul rând aș vrea sã vã mulțumesc tuturor pentru tot sprijinul acordat acestei cãrți. Am început sã scriu la ea acum patru ani și nu m-am gândit nici mãcar o secundã cã va ajunge așa de apreciatã! Dupã atât timp, cartea încã primește vizualizãri, aprecieri și comentarii! Vã mulțumesc enorm pentru tot!

În al doilea rând, vreau sã anunț oficial cã am sã încerc sã o corectez cât de cât, pe aici și pe colo, însã nu am sã schimb nimic. Felul meu de a scrie a evoluat enorm din momentul în care am publicat aceastã carte, însã vãd cã este apreciatã în continuare. Dacã mã urmãriți de când eram activã prima datã (acum o sutã de ani) atunci știți cã a existat un volum doi, însã am abandonat ideea deoarece nu mã simțeam în elementul meu lucrând la acea carte. Orice alt proiect avut pe acest cont a fost șters deoarece nu aveam de gând sã termin nimic început acum 3-4 ani( mi-am pierdut contul pentru 3 ani).

Ceea ce mã aduce la marea întrebare: ați fi interesați sã citiți lucrãri noi? Desigur, așa cum am spus mai sus, stilul meu s-a schimbat radical așa cã vã pot garanta cã nicio viitoare lucrare nu va fi ca aceasta (de bine și de rãu), însã vã pot garanta cã vor fi subiecte interesante.

Am ales sã fac anunțul aici și nu pe pagina mea principalã întrucât așa cred cã vor vedea mai multe persoane. Vã mulțumesc încã o datã pentru tot sprijinul acordat pânã acum și sper din tot sufletul cã vã veți deschide sufletul și spre alte lucrãri scrise de mine.

Vã urez o zi ( sau noapte, dacã sunteți și voi bufnițe nocturne și dați din greșealã de acest anunț publicat la 3 dimineața) extraordinarã!

Pariuri , Zambete Si... IubireWhere stories live. Discover now