Tesadüf Aşk

139 31 2
                                    

1 ay olmuştu ailem Paris' e gideli. Üzerimden hâlâ bu yalnızlığı atamazken birde maceralı bir hayata geçiş yapmıştım. Eski sakin hayatıma veda etmiştim. Bende teyzemlerde kalmaya karar vermiştim. Hem böyle ailemin içi rahat oluyordu hem bende yalnız kalmıyordum. Yakışıklı mı yakışıklı tatlı mı tatlı gıcık mı gıcık egoist mi egoist bir kuzenim vardı. Bir adet Burak. Aynı yaşta, aynı okuldaydık. Aynı zamanda güzeller güzeli bir de Elif abla vardı. Elif abla Burak'ın ablasıydı. Günler bu şekilde geçiyordu. Gayet sakin ve normal bir hayatım vardı. Ta ki o güne kadar.

2 Hafta Önce

"Bırak beni yalvarırım bırak. Nolur!" Birazdan bana tecavüz edecek adama ağlayarak yalvarıyordum. Okuldan eve giderken sokakta sıkıştırılmıştım. Kaçamıyordum, kurtulamıyordum, yardım edecek kimsem yoktu. Sadece ağlayabiliyordum. Yalvarsam da boştu. İstediğini yapacaktı. İstediğini elde edene kadar da bırakmayacaktı.

"Yalvarırım bırak. Ne istersen yaparım!" Diye bir kere daha feryat ettim.

"Ben seni istiyorum güzelim. Daha fazla çırpınma yoksa canın daha fazla yanacak. Bağırma kimse duymaz seni." Dedi gülerek. Daha fazla yaklaşıyordu.

"Beni bulduklarında bunları yaptıklarına pişman olacaksın." Dedim gözümden bir damla daha yaş akarken. Kahkaha atıp yanıma hızlı bir şekilde geldi. Dudağımı öpeceği sırada bir gürültü koptu. Yere kafamı eğdiğimde adamın yerde kıvrandığını gördüm. Burak adamı öldüresiye dövüyordu. Yanında da tanımadığım biri daha vardı. Ağlayarak Burak'ın yanına gittiğimde adamı dövmeyi bırakarak bana sarıldı. Kafamı göğsüne yaslayıp

"Şşh ağlama. Bak birşey olmadı." Deyip saçlarıma küçük bir öpücük kondurdu. Kafamı göğsünden çekip gözyaşlarımı sildi.

"Hadi gel artık gidelim." Dediğinde kafamı onaylar anlamda salladım.

***

İşte herşey böyle başlamıştı. Meriç ile böyle tanımıştım. Başımdan böylesine iğrenç bir olay geçmişti. Böyle bir olay olunca da okula Burak ile gidip gelmeye başlamıştım. Kardeşim gibi olan Tuğba'da Meriç'in kuzeni olduğu için Meriç ile geliyordu. Meriç ile çok iyi anlaşamıyorduk. Sürekli didişip duruyorduk. Yıldızlarımız barışmamıştı. Beni sinir etmeyi çok seviyordu. Gıcık işte.

Herşey bu şekilde ilerlerken ilerde olacaklardan haberimiz yoktu doğal olarak. Ama aşk engel tanımazdı. Herşeyin üstesinden gelebilecek miydik?

Yazar》 MeryemAckgz1907

KEŞFEDİLMEMİŞ HAYALLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin