Kayıp Düşler Perisi

28 3 3
                                    

Yazar:haziranyazar

Bölüm sayısı: Giriş ile birlikte 4 bölümden oluşmakta.

Tanıtım: Koyu kahve gözlerimi karşımda bana bakan yüzlerde gezdirdim. Sanırsam kendimi karaladığım hikayeme çok kaptırdım. Yoksa karşımda durup bana bakmalarının başka açıklaması olamaz. Acaba halen daha rüyadamıyım? Ah... Olamaz, eğer rüyadaysam Mete ile konuştuğumuz herşey hayalmiydi.

Burda neler oluyor? Bunların burda ne işleri var? Bi saniye.  Burda ne mi işleri var? Burda, evimde, hemde benim odamda.

Aman Allahım, deliriyorum galiba...

#
Kitapçıdan aldığı kağıtlara hayallerini yazması gerekiyordu. Ama o ne yaptı? Bir hevesle başladığı hikayesinin bazı bölümlerini karaladı. Evet karaladı. Bu söylediğimde bir galiplik yok. Tabi karalanan kağıtlar sihirli olmasaydı.

Ne!!!

Sihirli mi?

Sihirli kağıtlar yetmezmiş gibi birde hikayeden fırlayan kararkterler ve onların değişmiş hayatları kendi hayatının merkezine oturmuştu.

Ya aşk...

O ne zaman karşısına çıkacaktı. Yada çoktan çıkmışmıydı.

~Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman sonra yeni güzel bir kitap ile karşınızdayım. Tanıtığım kitaplara inşallah bir faydam olmuşdur tek dileğim bu. Sizlerden kitabı önermenizi rica ediyorum amaç sadece buradaki kitapların keşfedilmesi. Belki bazıları klişe gelebilir size,bunu doğal karşılarım ama içinden elbet tam size uygun bir kitap çıkıcaktır şüphesiz.~

{ Tanıtığım kitapların hepsini okumadım ama aralarında okuduğum birçok var. Kayıp Düşler perisi'ne gelicek olursak gerçek'den hayal gücü'nün ufuklarını aşan bir kitap, ben daha okumadım ama kütüphaneme ekledim.Ben değişik bir kitap arıyorum diyorsanız bu kitap tam size göre. :-)~~(-: }

KEŞFEDİLMEMİŞ HAYALLERWhere stories live. Discover now