Araftayım

13 2 0
                                    

Araf;

4 kelime,2 hece.Daha çok anlama ihtiyaç duymaktır,tarafsız bölge gibidir.Hayata dair pek çok şey düşünürken anlatamamaktır,bazende anlaşılamamak.Ne gidebilmek ne de kalabilmek.Geçmişi silip,gelecekten bir beklenti duymamak,yitirilmiş benliği aramaktan yorulmak ve olduğun yerde durmaktır.Arada kendini son derece işe yaramaz ve gereksiz hissettiğin anlardaki duygudur.Bir düşüncelere dalmalar,bir duraklamalar.Kısacası ölmeyi istemek ama bir yandanda korkmaktır Araf.Sonsuzluk,boşluk,karanlık. Peki ya Arafta olmak?Araftayım diyebilmek?

O işin en zor kısmı.Sana nasıl olduğunu sorduklarında verebilecek pek çok cevabın varken iyiyim sen
demek.Başkaları için yaşamak;sevmek yok,gülmek yok,aşk?O da yok.Sadece büyük bir pişmanlık ve yalnızlık.Herkesin gücü yetmez.
Mira Genç.Kitabımızın baş karakteri.Arafın ta kendisi.Bir gün yeni bir başlangıç yaptı,peki o başlangıç pahalıya patlarmıydı?Daha fazla mı acıtırdı yoksa acısını hafifletirmiydi?Değişiklik ve çabanın çokça bulunduğu bu kitaba bir şans verin.Sadece biraz empati kurmak yeterli aslında.
Bu arada her şeye toz pembe bakmayın ölüm hâlâ peşimizde.

Biraz geç oldu ama olsundu :')

Kesit:

Kesit:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KEŞFEDİLMEMİŞ HAYALLERWhere stories live. Discover now