Kontrolsüz

21 4 0
                                    

Yeni bir hayata başlayan Beren için her şey alt üst olmaya başlamaktadır. Kendisine verilen esşiz yeteneğin bir gün sahip olduğu tüm mutluluğu elinden alacağını bilmiyordu.
"Yapmamam gereken bir şeyi yaptım biliyorum. Sadece bir çizimdi hepsi bu. Sana uygun bir zamanda anlatacaktım. Görebileceğini tahmin edemedim. Seni seviyorum Beren sadece seni. Başka bir bedenin, değersiz bir ruhun aramıza girmesine izin verme."
İncitildiğinizde nasıl savaşırdınız? Görkem'in ihanetiyle hayatı çekilmez bir hale gelmiş, kaos ve karmaşa artmaya başlamıştır. Artık geri dönmek için çok geçtir. Vermesi gereken bir karar vardır. Onu dinleyecek birileri var mı?
"Beklentilerimin altında artık ezilmeye başlamıştım. Beni sevmesi dışında hiçbir şey beklemediğim şu hayatta, sonsuzluğu bile elimin tersiyle iteceğim şu hayatta onsuzluğu kabullenmeliydim belki de."
Vazgeçilmez bir şekilde bir insana aşık olan Kaan için artık seçim şansı kalmamıştı. Ölümsüzlükten vazgeçmeli, aşkı için savaşmalıydı. Bunun yanı sıra kötülüğe teslim olmayıp kendisini kontrol etmesi gerekmektedir. Serinin bu romanında heyecan artarak devam ediyor.

•Yazar>Elif Çıvgın

Bu kitabın 2.serisidir 1.si için yazarın hesabından kesitlerine bakabilirsiniz :))ve beğenirsenizki ben beğeniceğinizi umuyorum kitapçılarda 1. Serisini bulabilirsiniz:)))

KEŞFEDİLMEMİŞ HAYALLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin