İntikam-ı Aşk

23 4 4
                                    

Merhaba, şuan okuduğun şey, benim ve senin hayatını tam anlamıyla değiştirecek  olan bir intikam hikayesi. Sen, hangi gruptansın? 'Platonik'  olanlardan mı? Yoksa, 'Plotonik'  mi? Şimdi diyeceksin, "Ne fark var bu iki kelime arasında?"
Platonik; karşılıksız seven, sevilmeyen, sevilmemekten hissizlik adı verilen  limanda bekleyen, gözyaşlarıını yağmura teslim eden, insanlara denir.

Plotonik ise, sevdiğini sanan, aslında sevmeyen, o küçük insan topluluğuna denir.

Ben ve Kuzey, platonik olan insanlardanız. Hani o, hissizlik adındaki limanda duran yalnız insan var ya, ben orada hapsolmuş bir kızım.
Hey sen! Evet evet, sen. Karar veremedin değil mi? Aslında, bu sorunun cevabını merak ediyorsan, yapman gereken tek şey; aşağıdaki 'oku'  butonuna basmak.

Eğer, sen de cevabını bulamadıysan, Kuzey ve benim platonik ve intikam dolu hikayeme hoş geldin, küçük intikamcı. Ve bir şey daha, eğer platoniksen sana vereceğimiz bir parola da var. Platonik olmaktan, eğer utanıp, sıkılırsan aklına hep  'Yaşasın platonik aşıkların onurlu mücadelesi!'  gelsin. Çünkü, bu hikayede bu söze çok ihtiyacın olacak.

Bu kitabı okurken; Kumsal ve Kuzey'in Anka kuşu gibi acının küllerinden doğuşuna " acıların en acısı"  olan aşkın en acı haline şahitlik edeceksiniz. O anları yaşacak, sadece  toprakların değil , ağaçların, denizlerin bile bu aşk için titrediğini hissedeceksiniz...

Yazar» İrmsugngr2

KEŞFEDİLMEMİŞ HAYALLERWhere stories live. Discover now