•3

5.8K 287 46
                                    

 Esmer çocuk, GirlsAndGirls'ten gelen mesajı görünce gözleri kocaman açıldı ve ağzından küfürler sırasıyla çıkmaya başladı.

 "Jongin, bir sorun mu var?"
 
Esmer çocuk, yanında oturan minik adamın sesini duyunca panikle telefonunun ekranı kitledi.

"H-hayır!"

"Emin misin?"

"E-evet Kyungsoo, eminim."

"İyi, ben kantine gidiyorum birşey istiyor musun?"

"Hayır"

Esmer çocuk, minik arkadaşının yanından gitmesiyle telefonun ekran kilidini açtı ve GirlsAndGirls yazısına tıkladı. Nerede hata yaptığını merak ediyordu, gözleri açıklama kısmındaki 'FAN PAGE' yazısını görünce birkez daha kocaman açıldı ve bu sefer kendine ve içindeki azgın kurda küfür etmeye başladı.

 Yaptığı hatayı düzeltmek için GirlsAndGirls'e mesaj atmaya karar verdi. Karar verdi ama bir türlü mesaj yazamıyordu. Çünkü gözleri resmi incelemekle meşgüldü.

Gördüğü şey büyük ve damarlıydı. O şey piercing mi? Çocuk resmen penisine piercing yaptırmış. Üstelik kasıklarında bir kurukafa dövmesi var!

 Esmer çocuk, bakışlarını yukarı doğru kıvrılmış gömlek ve kravata dikti. Gömlek normal beyaz bir gömlekti ama kravat... Eğer başka bir okulda onların kullandığı kravata kullanmıyorsa ki bu imkansız, kravatın üstünde okulun amblemi vardı.

"Siktir, bu çocuk bizim okuldan!"

Y.N./ Yeni bölüm geçte olsa geldi. Kitabı okuyosanız lütfen düşüncelerinizi belirtin. İyi mi kötü mü olduğu bilmeden yazmak ,devam etmek istemiyorum. Ve vote vermeyi unutmayın. Neyse umarım bölümü beğenirsiniz.

DESTINY/SeKai TextingWhere stories live. Discover now