•37

3.1K 191 60
                                    



'Annem ile babam bana kardeş ister misin?' diye sorduklarında neden hayır demek yerine salak gibi evet dedim ki ben? Şimdi ki aklım olsa kardeş yerine köpek isterdim! En azından Jongin ile beni öpüşürken gördüğünde 'Anneee oppam bir erkek ile öpüşüyor' demek yerine yalnızca havlardı, bizde köpeğin havlamalarını umursamadan işimize devam ederdik! Krystal yüzünden Jongin'im ile bir bütün olamadım!

Kız kardeşim olacak olan şahıs yüzünden apar topar Jongin'i ikinci kattaki odamın camından aşağı atmak zorunda kaldım. Yazık ya Jongin'in başına o gün benim yüzümden gelmeyen kalmadı, önce yaşlı teyzeler ve annesi tarafından dövüldü sonrada sevgilisi tarafından camdan atıldı. Eğer annemler Jongin ile öpüştüğümü öğrenselerdi beni onunla görüştürmemek için yurtdışına gönderirlerdi, herşeyi yeni başlayan ilişkimiz için yaptım...

O gün annemler odama geldiklerinde Krystal'in dediği gibi birşey olmadığını ve benim kitap okuduğumu gördüklerinde, Krystal'in şizofren olduğunu düşündüler ve Krystal'i hastaneye yatırdılar, beter olsun! Bok vardı da odama geliryor, git öbür abinin odasına! Kız kardeşimin hastaneye yatırılmasına üzüldüm mü? Hayır! Aksine çok sevindim...

Aslında çok ama çok sevindiğim başka birşey var, Jongin'i camdan attığımda bir yeri kırılmadı ve bugün Chanyeol ile Kyungsoo'ya çıktığımızı söyleyeceğiz, her ne kadar Jongin bana çıkma teklifi etmesede...

"Nerede kaldı bu Jongin?"

Kyungsoo haklı tuvalete gidicem dedi bir türlü gelemedi. Yoksa bu salak kendini mi çekiyor? Olabilir, dondurma yerken gözleri benim üzerimdeydi ve masanın altından bacağımı bacağına sürtmüştüm. Yanına gitsem mi ki acaba? Yok gidersem bırakmaz beni, yer bitirir! Jongin bir an önce gelsede Chanyeol ve Kyungsoo'ya söylesek, dayanamıyorum artık. Bende onlar gibi olmak istiyorum! Ağzımın kenarına bulaşan dondurmayı Jongin'in yalamasını istiyorum!

Neredeyse unutuyordum, Kai'ye Jongin ile çıktığımızı söylemeliyim. Her ne kadar mesajlarıma cevap vermeyeceğini bilsemde hakkı var bunu bilmeye, sonuçta bunca zaman beni dinledi ve benim yanımda oldu. Jongin'in telefonunun yanında duran telefonumu alıp instagrama girdim ve Kai'ye mesaj attım.

GirlsAndGirls: Kai, çoook mutluyum lan! Bil bakalım ne oldu? Nini ve ben sevgiliyiz🙊

Ben mesajımı gönderdiğimde Jongin'in telefonuna mesaj geldi. Kimden mesaj geldiğine bakmak için Jongin'in telefonunu alacaktım ki Kyungsoo benden önce davrandı.. Bırak lan sevgilimin telefonunu cüce! Bak nasıl da bakıyor gelen mesaja! O mesaja bakmak benim hakkım çünkü o benim sevgilimin telefonu!

Kyungsoo gelen mesajı okuyunca gülmeye başladı. "Bak bak GirlsAndGirls adındaki kız ne demiş bizimkine... Nini ve ben çıkıyoruz... Kai kimlerle konuşuyor böyle? Kesin ilk kıza yavşadı sonra da kankası oldu bizim salak!"

GirlsAndGirls? Nini? Kai? Yok canım tesadüftür! Jongin yapmaz böyle birşey... Ama okulda popüler olduğunu söylemişti Kai? Bende popülerim kızlar arasında ama kötü anlamda, kızların eteklerini kaldırıyordum... Ama Kyungsoo biraz önce Jongin'e Kai dedi? Ulan Jongin bittin sen! Sana aşık olduğumu bildiğin halde benimle konuştun başka biriymişsin gibi!

Oturduğum sandalyeden sinirle kalktım. "Ben tuvalete gidiyorum!"

Tuvalete girdiğim Jongin ellerini yıkıyordu, kapıyı sertçe kapattığımda korkudan yerinden şıçradı. "Sehun?"

"Jongin? Ah pardon Kai demeliydim sana!"

"Sen.. Nasıl?"

"Benimle oynad.." Jongin aniden bacağıma yapıştı. "Napıyorsun, bırak!"

"Valla bilmiyordum seninle konuştuğumu, yemin ederim! Sen olduğunu anladığımda bana sevdiğin çocuğu anlatıyordun, valla bak! Hatta ben sevdiğin çocuğu Luhan sandım biliyor musun? Sonra seni Luhan'dan kıskandım" Salak benim Luhan'dan hoşlandığımı sanmış ve beni ondan kıskanmış, ben şimdi buna nasıl kızabilirim ki şimdi? "Ben nereden bilebilirdim ki sevdiğim çocuğun, sevdiği kişiyim? Öyle bir anlatıyordun ki ben olabileceğim aklıma bile gelmedi benim... Sana seni sevdiğimi söyledim ama sen ciddiye almadın, depresyona girdim." Sakın gülme Sehun, sakın! Ben buraya ona kızmaya gelmiştim ama ona kızamıyorum, çok tatlı. "Okuldan ayrılmaya bile karar verdim. Temizlik odasında öpüştüğümüzde Nini seni istiyorum demiştin ya hani... Nini'yi Luhan sanıyordum o yüzden gittim, bilseydim ben olduğunu gitmezdim sende beklemek zorunda kalmazdın." Ben şuan mutluluktan ölebilirim sanırım, Jongin'in bana açıklama yapmaları.. Kalbim çok hızlı atıyor. "Özür dilerim, Nini'nin ben olduğumu çok geç anladığım için"

"Nini" Jongin kafasını yukarı kaldırıp bana baktı, şu bakışlara bak yavru köpekler gibi şuan. "Efendim,canım?"

"Kalk" Jongin dediğimi yapıp ayağa kalktı ama yüzüme bakmıyor, ona sarılmak istiyorum. Çenesinden tutup başını kaldırdım. "Ben sana nasıl kızabilirim ki şapşal?"

Sarılmayı siktir et! Ben onu öpmek istiyorum hatta öpücem. Kollarımı boynuna doladım ve  bedenimi bedenine yasladım, sıra dudaklarımızın birleşmesine geldi.

"Siz?"

Lanet olsun, neden şimdi olmak zorunda? Neden hep biz yakınlaşmaya başlayınca birşey olmak zorunda? Duyduğum tanıdık sesle arkama döndüm ve Chanyeol'ün bayıldığını gördüm.

Yine yapamadılar😂 Tamam biliyorum artık 'M' bölümleri görmek istiyorsunuz ama ilk defa yazacağım için yazdığım bölümler içime sinmiyor. Yakında çok yakında o istediğiniz bölümleri okuyacaksınız. Son olarak gifler koysam açıklı saçıklı tiksinir misiniz?

DESTINY/SeKai TextingWhere stories live. Discover now