•62

1.3K 119 28
                                    



Otaku: Kyungsoo ameliyattan çıktı...

Aptal Dev: Allah'ım sana sükürler olsun... İyileşecek dimi? Tekrar yanıma gelip bana sarılacak, benden çikolata isteyecek dimi?

Otaku: Bilmiyorum.... Ameliyatı yapan doktor biraz önce birşeyler anlattı ama hiçbir bok anlamadım! Tıbbi terimler kullanan doktorun amk! Anladığım tek şey beynindeki bilmem ne damarlarının zarar görmesi ve... Ameliyat sırasında kalbinin iki defa durmuş olması ve... İlk 48 saatin çok önemliymiş eğer uyanmazsa... Uyanamayabilirmiş... Bitkisel hayat dedi, kendinizi hazırlayın dedi... Yaşama şansı %12 dedi...

Aptal Dev: Kyungsoo bitkileri sevmez ki.. Yaşayamaz ki bitkisel hayatta Kyungsoo, canı sıkılır... Denize gitmek ister, kitap okumak ister ama bitkisel hayatta yaşamak istemez... Şaka yapıyorsun değil mi? Lütfen şaka yaptığını söyle?

Otaku: Ben çok ciddiyim, hemde çok... (Görüldü)

***(1 saat sonra)***

Aptal Dev: Sehun... Ben çok özür dilerim...

Otaku: Benden değil Kyungsoo'dan, annesinden, babasından özür dile!

Aptal Dev: Hastanenin bahçesindeyim...  Biraz önce Jongin'e Kyungsoo'yu aldattığımı söyledim ve...

Otaku: Ve Jongin seni dövdü değil mi? Git acile pansuman falan yapsınlar sana!

Aptal Dev: Hayır dövmedi... Sadece yüzüme baktı, iğrenerek... Bakışları o kadar ağırdı ki canımı çok acıttı, dövseydi bu kadar acımazdı canım... Ve sordu... 'Sehun biliyor muydu?' dedi.. Sustum, konuşamadım, konuşmak istedim ama yapamadım... Çok özür dilerim bilmiyor diyemedim... (Görüldü)

***(10 dakika sonra)***

Otaku: Tebrikler Chanyeol... Jongin'in eli son kez yüzüme değdi ama sevmek için değil vurmak için...Tebrikler beni de düştüğün o bataklığı düşürdün.... Tebrikler ChanSoo çiftini bitirdiğin gibi JongHun çiftini de bitirdin... Tebrikler benim gibi bir arkadaşı kaybettin!

DESTINY/SeKai TextingWhere stories live. Discover now