•31

3.2K 226 96
                                    



Beni sevmiyor... Hayır o Kai'yi sevmediğini söyledi. Peki ya Jongin? Sehun, Jongin'i de sevmiyor. Kaç gündür okula gitmiyorum bir kere bile merak edip aramadı, sevmiyor işte Jongin'i de.Beni annemden ve Kyungsoo'dan başka kimse düşünmüyor. Resmen şuan depresyondayım, okula gitmiyorum ve çikolata yiyip ağlıyorum. İçime hangi kızın ruhu girdiyse çıksın, ben böyle biri değilim, kız gibi ağlayamam. Birde Luhan'ın yarı çıplak resminin yarısını gönderdi bana, benim vücudum onunkinden daha güzel bir kere!

Ah bu çikolata da bitti. "Abla bana çikolata getir!" diye bağırdım odamdan. Çok geçmeden ablamın sesi duyuldu."Bok ye Jongin!"

Ben yedim zaten bir bok abla merak etme, hemde kocaman bir bok yedim. Sanırım o bokun içinde bir erkeğe aşık olma itemi vardı, vurun beni, yaşamak istemiyorum. Hadi aşkta cinsiyet yoktur tamam da aşık olacak başka erkek mi yoktu? Yıllardır gözümün önünde duran Kyungsoo değilde neden başkasına aşık olan bir erkeğe aşık oldum? Acaba geçen gün reddettiğim kız bana beddua mı etti? Yok canım o kızı Sehun'dan hoşlandığımı anladığım için reddetmiştim. Ben Sehun'undan ne zaman hoşlanmaya başladım lan? Kafede? Hayır o gün bir kızı ağıma düşürmeye çalışıyordum. Sexting yaptığımız gün? Belki o gün azıcıkta olsa etkilenmiş olabilirim ama bu aşık olacak derecede değildi, sonuçta ilk defa bir erkekle sexting yapmıştım, normal bence etkilenmem. Sinemaya gittiğimiz gün? Olabilir, o gün zaten Sehun'un dudağına bulaşan ketçabı yalamak istemiştim.

Düşüncelerimi telefonuma mesaj sesi son verdi. Sabahtan beri susmuyor telefonum, okuldaki kızlar 'Jongin-ahh neden okula gelmiyorsun?' gibisinden mesaj atmıştır kesin! Peki ya Sehun? O atmış mıdır bana mesaj? Bir ümitle komidinin üstündeki telefonu alıp mesajlara girdim. Tam tahmin ettiğim gibi mesaj atanların çoğu okulumdaki kızlardan ve Kyungsoo'dan. Kızların attığı mesajları es geçip Kyungsoo'nun attıklarına bakmaya başladım.

Baykuş: Kai, iyi misin? Kaç gündür geliyorum size annen hasta olduğunu söyleyip gönderiyor...

Baykuş: Hasta değilsin dimi? Sen hasta olsanda okula gidersin, bana inek dersin ama sen benden daha ineksindir...

Baykuş: Endişeleniyorum lan iyi olduğuna dair birşey söyle göt!

Baykuş; Kız meselesi mi?

Ne kızı? Erkek meselesi, erkek! Kai'n bir erkeğe aşık oldu baykuşum hem de bu kişi sevgilinin zengin kankası Oh Sehun.

Baykuş: Sehun diyor ki bugün proje ödevini için onlara gidecekmişmisin? Eğer gideceksen saat 7'de evlerine gidersin bu da evilerinin adresi ********

İyi de bunu neden Sehun söylemiyor bana? Numaram vardı onda, Jongin'i de sevmiyor işte! Madem bana mesaj atmıyor bende onlara ödev yapmaya gitmiyorum zaten saat 7'ye çeyrek var gitmek istesem bile yetişemem görev dağılmına falan en iyisi yat uyu Jongin. Bir dakika proje ödevi, Sehun'ların evi, grupça yapılacak. Siktir! O grupta Luhan da var! Bir siktir daha ben Sehun ile sexting yapacaktım! Aman boşver ne bok yerlerse yesinler, depresyondayken bile onu düşünüyorum, lanet olsun!. Hayır yemesinler bok falan! Ya Sehun Luhan'ı öperse? Luhan da piçlik yapıp okulda Sehun'un onu öptüğüne dair dedikodular başlatırsa? Sehun bu dedikodular yüzünden intihar ederse? Olmaz! Olamaz! İzin vermiyorum! Onları başbaşa bırakamam!

Apar topar hazırlanıp Kyungsoo'nun verdiği adrese gittim. Vay be evleri dışarıdan çok gösterişli ve büyük. Dışı böyleyse içi kim bilir nasıldır? Zile bastım çok geçmeden kapı açıldı, hizmetli bana salonun yerini gösterip Sehun'a geldiğimi haber vereceğini söyledi ve gitti. Ben salonu incelerken biri "Oha yakışıklı çocuk!" bağırdı. Sesin geldiği yöne baktığımda bir kızın bana yiyecekmiş gibi baktığını gördüm. Neden korkmaya başladım ki? Ne yapabilir ki bana bu kız?

Olamaz kız bana sarıldı, kusucam galiba."Prensim beni almaya mı geldin? Seni ne kadar çok bekledim haberin var mı?"

Ne diyor lan bu kız? Kim kimi almaya geldi? Ben buraya Sehun ile Luhan'ı başbaşa bırakmamak için geldim, beni başkasıyla mı karıştırdı acaba?

"Sonunda rüyalarımı süsleyen yakışıklı prensimi buldum. Hadi sevgili olalım,hıh?"

Ne rüyası? Ne yakışıklı prensi? Tamam yakışıklıyım da bu kızı da prensesim ilan etmem! Bu kız evin delisi kesin! Kızı ittikçe yapışıyor sülük gibi, biri bana yardım etsin! Sanırım şimdi nefes alamamaktan ölücem ya da kızın çirkinliğinden kusucam!

"Krystal arkadaşımı rahat bırak!" Sehun, kahramanım benim. Ne saçmalıyorum lan ben?

"Evet beni rahat bırak velet, kokun üstüme sinmesin! Sevgilimle aram açılsın istemiyorum!"

Lütfen sevgilimin olduğuna inansın. İçimden yalanıma inanması için dualar erderken kız bana sarılmayı bırakıp yüzüme iğrenç birşeymişim gibi bakmaya başladı, sanırım dualarım kabul oldu gibi.

"Zaten okadar da yakışıklı değilmişsin, hıh!" Sehun'a dönüp"Oppa arkadaşında senin gibi tipsiz!"dedi ve gitti.

"Sen kardeşime bakma ağır bir ergenlik geçiriyor." Neden yüzüme bakmak yerine başka tarafa bakarak söylemişti ki bunları? Üzgün görünüyor, ona sarılmak istiyorum ama yapamam. O Luhan'ın sarılmasını ister benim değil...

"Geç kalmadım dimi?"

"Hayır, ilk sen geldin sayılır. Luhan biraz önce geldi ama eve giremedi Xuimin evi ararken kaybolmuş da onu bulmaya gitti" Sehun zoraki gülümsemesiyle birlikte söylemişti bunları. "Hadi gel odama gidelim"

Merdivenlerden Sehun önde ben arkada çıkarken, birden "Sevgilin mi var?" diye sordu.

"Hayır sadece azgın kardeşini başımdan savmak için yalan söyledim hepsi bu"

"Gerçekten mi?" Yüzünü göremiyordum ama sesi nasıl desem biraz önceki gibi mutsuz değildi aksine mutluydu.

"Evet"

"Kyungsoo hasta olduğunu söyledi, iyi misin?"

Madem Kyungsoo benim ona hasta olduğumu söylemiş bana da yalanı devam ettirmek düşüyor. Yalandan öksürüp "İyileştim sayılır"dedim.

Sehun önümde aniden durunca kafam götüne çarptı. Sinirli bir şekilde bana döndü."Ne demek iyileştim? Öksürüyorsun!" Elini alnıma koydu. "Ateşin var!"

Ateşim hasta olduğum için değil senin yanında olduğum için Sehun!

Elimden tutup beni peşinde süreklemeye başladı. Bir dakika Sehun elimden tuttu! Benim elimi tuttu! Keşke daha önceden hasta numarası yapsaymışım.

Sehun zorla beni yatağına yatırıp ilaç içirdi şimdi de ateşime tekrardan bakıyor. Şuan onu öpmek istiyorum ama bunu da yapamam... Yanağından öpsem? Bence olur, arkadaşlar birbirini yanaklarından öper sonuçta değil mi?. Ben yavaş yavaş ona yanağından öpmek için yaklaşırken birden kafasını çevirince dudaklarımız birbirine değdi.

Kendimi geriye çektim ve "Şey.. Ben..Yalnışlıkla oldu.. Ben sadece teşekkür etmek için şey yapcaktım ama sen kafanı çevirince şey oldu... Ben...özür dilerim"dedim

Sehun gülümseyerek "Özlemişim"dedi

"Anlamadım, neyi özledin?"

"Bana açıklama yapmalarını"

"İstersen ben sana hep açıklama yaparım ki?"

Biz ne ara bu kadar yaklaştık birbirimize? Sehun'un burnu burnuma değiyor, dudakları birkaç santim uzağımda, gözleri gözlerimde ve kalbim çok hızlı atıyor. Ah Sehun bana neler yaptığını bir bilsen, yakıyorsun beni Sehun yakıyor, söndürmen lazım...

"İstiyorum hadi yap"

Sizce saçma bir bölüm mü oldu? Umarım beğenirsiniz, bir sonraki bölümde görüşmek üzere^^

DESTINY/SeKai TextingOù les histoires vivent. Découvrez maintenant