•34

3K 204 136
                                    

SEHUN POV

Jongin çok değişti,hemde çok. Artık yüzüme bile bakmıyor, benimle konuşmuyor, hatta tenefüslerde bizimle takılmak yerine kızlarla takılıyor. Önceden Jongin'in bana olan bakışlarını yakalardım şimdi ise bana bakması için dua ediyorum ama bakmıyor. Kalbim acıyor ve bunu kimseye anlatamıyorum. Kai artık mesajlarıma görüldü bile atmıyor, boşluktayım, kendimden nefret ediyorum bir erkekten hoşlandığım için!

"Al, sabahtan beri hiç birşey yemedin" Gözümün önünde duran hamburgere baktım bir onu uzatan Chanyeol'a.

"İstemiyorum"

"Ya bu hamburgeri yersin ya da sevgilimi üstüne salarım?" Eğer ben bu hamburgeri yemezsem Kyungsoo döve döve yedirirdi. Küçük bir çocuktan dayak yemeyi göze alamam bu yüzden Chanyeol'ün elinde tuttuğu hambergeri alıp kocaman ısırdım, açıkmışım.

"Aferin, doğru seçim" diyip yanıma oturdu. Ağzımdaki lokmayı yutup Chanyeol'a döndüm.

"Kyungsoo nerede?"

"Tipsiz Jongin'in yanında... Ben çok mutluyum lan!"

"Neden, yoksa sevgilin ilk aşkının yanında olduğu için mi mutlusun?"

"Neden mi? Çünkü Jongin başka bir okula siktir olup gidiyor! Sonunda Jongin'den kurtuluyorum!"

Jongin gidiyor mu? Olmaz gidemez, giderse ben ne yaparım? Kalbim acıyor nefes alamıyorum, duvarlar üstüme üstüme geliyor. Yerimden kalkıp pencereyi açtım ve derin derin nefes almaya çalışsam da olmuyor, yapamıyorum, ben artık yarı ölü sayılırım.

Gözlerim bahçede kızlarla konuşan Jongin'in gözleriyle buluştu kısa bir süreliğine ama o sonra karşısında birşeyler anlatan kıza baktı ve güldü. Ben burada gideceği için üzüleyim o kızlarla gülsün? Gülemez benden başkasına gülemez, izin vermiyorum!

JONGİN POV

Kyungsoo başka okula gitmemem konusunda beni ikna etmeye çalışıyordu ama boşuna uğraşıyordu. Kafama koymuştum bu okuldan gitmeyi ve gideceğim de! Daha fazla Sehun'u Luhan ile görmeye dayanamıyorum.   O gün instagramda itiraf edecektim Jongin olduğunu ve onu sevdiğimi ama o ne yaptı? Mesajı ona yalnışla attığımı sandı ve dalga geçti. Üstüne bir de yavşak olduğumu söyledi. Sırf bunu söylediği için saatlerce ağladım!

"Gitmiyorsun o kadar, itiraz kabul etmiyorum!"

"Gidecem nokta!"

Kyungsoo tam bana bağıracaktı ki birkaç kızın yanımıza gelmesiyle kulağıma 'seninle daha sonra görüşeceğiz' diyip gitti. Sanırım bu akşam kapımı kilitleyip uyusam iyi olacak yoksa beni uykumda boğabilir bu çocuk!

Karşımdaki kız ne anlatıyordu böyle? Yanıma geldiğinden beri konudan konuya geçti, kafam karıştı. Kızı dinliyormuş gibi yapıp ilk önce bahçeye sonrada okul binasına baktım, gözlerim bir anlığına Sehun'unkilerke buluştu. Gözlerimi kaçırıp karşımdaki kıza bakıp güldüm. Kız benim ona gülmemle kıpkırmızı oldu. Eminim şuan kalbi çok hızlı atıyordur, benim Sehun'u düşünürken attığı gibi...

Sehun halâ bakıyor mu acaba? Ne saçmalıyorum ben? O bana değil bankta oturan Luhan ile Xuimin'e bakıyordur şuan!

"Jongin!"

Sesin geldiği yöne baktığımda Sehun sinirli bir şekilde buraya geliyordu. Neden sinirli ki, ne yaptım ki ben ona? Gitsin Luhan'a bağırsın!

Sehun, kolumdan tutup "Yürü gidiyoruz!" diyip beni peşinden sürüklemeye başladı.

Elinden kurtulmaya çalışsamda beceremedim, çok güçlüydü. Beni temizlik odasının içine soktu. Pardon sokmadı fırlattı!

"Ne yapıyorsun lan!"

Üstümü düzeltip Sehun'a baktığımda üzgün bir şekilde bana baktığını gördüm.

"Gidecekmişsin?"

Aptal Chanyeol söylemiş olmalı ona bunu, bu çocuğun ağzında bakla da ıslanmıyor!. "Evet gidicem"

"Gitme"

Hayır, Jongin sakın Sehun'u üzgün gördüğün için gitmekten vazgeçme! Vazgeçersen daha çok üzülür geceleri sabahlara kadar ağlarsın, sakın!

"Gidicem!"

"Hayır gitmeyeceksin!"

"Gidicem!!"

"Gitmeyeceksin!!"

Ben bağırdıkça o daha çok bağırıyordu. Yüzü kıpkırmızı olmuş, boynundaki damarlar belirginleşmişti. Onu boynundan öpmek istiyorum. Ne saçmalıyorum ben? Kendine gel Jongin!

"Gidi.." ben lafımı tamamlamadan bana yumruk attı. Ne yapmaya çalışıyor bu çocuk?

Onu yakalarından tutup duvara sert bir şekilde ittirdim.

"Gitme" Yine o üzgün ifadesiyle bana bakıp konuşmuştu.

"Gitmek zorundayım"

"Neden?"

"Söyleyemem."

Ona seni Luhan ile görmeye dayamadığımı, onu sevdiğimi söyleyemem. O beni sevemezdi. Onun kalbi bana ait değil...

"Gitme"

"Bana gitmemem için bir neden söyle"

Öylece yüzüme bakıyor. Tabi söyleyemez. Ben sadece onun sınıf arkad... Dudakları... Dudaklarımın üzerinde... Ve alt dudağımı emiyor... Olamaz kalbim... Göğüs kafesimi delecek sanırım. Ne yapmalıyım? Siktir! Dilini ağzımın içine sokmaya çalıyor! Hayır Jongin sakın karşılı... Siktir siktir siktir karşılık veriyorum. Şuan resmen Sehun ile öpüşüyorum! O biraz önce bacaklarını belime mi doladı?

Penisi penisimin üstünde ve sanırım ben sertleşmeye başladım bile. Onu öpmeyi bırakamıyorum aksine aç bir kurt gibi yiyorum dudaklarını. Kalçasının üstündeki elimle kalçasını sıktığımda ağzımın içine inledi ve beni.. Bir dakika ben elimi ne zaman kalçalarına koydum?

Artık durmalıyım yoksa çok kötü birşey yapacağım. Zor da olsa dudaklarımı dudaklarından çekip alımın alnına dayadım. O da ben de öpüşmemizin yüzünden nefes nefese kalmıştık. Yüzüme vuran nefesi yüzünden onu tekrar öpme isteği uyandırıyordu içimde.

"Seni istiyorum Nini"

Ne? Nini mi? Yoksa beni Luhan'ın yerine koyupta mı öptü? Bende sanmıştım ki... Aptalım ben, aptal! Temizlik odasından çıkıp koşar adım okuldan çıktım ve yürümeye başladım, önümdeki şişkinliği aldırmadan...

DESTINY/SeKai TextingWhere stories live. Discover now