•9

4.5K 269 42
                                    


LOTTO 💰🎰🎲 Suhocuğuma paraları fazla geldi sanırım yakma bana gönder konserine geleyim bebeğim 😂 Texting diye başladım hikaye gibi gidiyor hadi hayırlısı✌🏻️

Jongin hiç ummadığı bir anda dövmeli çocuğu bulduğu için çok mutluydu, sınıfa ıslık çalarak girdi ve Kyungsoo'nun yanına oturdu. Ama Kyungsoo onu farketmedi minik arkadaşı dalgındı ve defterini karalıyordu. Kyungsoo mutlu değildi, Jongin mutluluğunu bir kenara bıraktı.

"Kyungieeee" Kyungsoo cevap vermek yerine 'hım'lamıştı. Jongin minik arkadaşına tekrar "Kyungieee" diye seslendiğinde yine cevap vermek yerine 'hım'lamıştı Kyungsoo.

Jongin arkadaşının dikkatini çekmek için "Benim baykuşum sevgilisi ile kavga ettiği için mi bu halde bakalım?"dedi

"Sevgilim yok ki kavga edeyim gerizekalı!" dedikten sonra Kyungsoo Jongin'in saçından çekti. "Hem ben sana kaç kere diyeceğim bana okulda baykuş deme diye!"

"Aaa saçım! Bırak! Kel kalacağım senin yüzünden bırak!." Jongin Kyungsoo'nun dikkatini dağıtmak için "Şu gelen Çikolatacı çocuk değil mi?" dediğinde Kyungsoo "Hani nerede?"  diyip Jongin saçını bırakıp ayağa kalktı ve kapıya baktı, kimse yoktu,Jongin yine onu kandırmıştı her zaman yaptığı gibi. Tekrar oturdu ve başını sıraya koyup gözlerini kapattı Kyungsoo.

Küçüklüğünden beri birlikteydi Jongin Kyungsoo ile. Neye gülüp neye sinirlenceğini, karanlıktan korkmasını, cinsel tercihini yani kısacası herşeyini çok iyi biliyordu. Jongin yaptığı hatayı anlayıp Kyungsoo'nun saçını okşadı. "Benim baykuşum aşık mı olmuş?" Bu sorunun üzerine Kyungsoo  sadece susmuştu. "Ne oldu, anlatmak ister misin?"

"Söyledim, ona yamuk olduğumu söyledim." demişti Kyungsoo ağlamaklı bir ses tonuyla. "Ama o hiç birşey söylemeden gitti biraz önce, üstelik bakışları" sözünü tamamlayamadan ağlamaya başladı.

Jongin, Kyungsoo'nun ağlamasına dayanamazdı, yüzünü avuçlarının arasına aldı ve gözyaşlarını sildi. "Ağlama, yapma böyle, benide üzüyorsun" Sarıldı minik arkadaşına Jongin. Sırtını sıvazlarken sordu Jongin "Yalnış anlamış olamaz mısın? Belki o da senin gibi yamuktur hıh?"

"Bilmiyorum."

"Öğrenmek ister misin?" Kyungsoo, Jongin'den ayrılıp anlamayan gözlerle baktı. "Diyorum ki çikolatacı çocuğun cinsel tercihini öğrenmek ister misin?" Kyungsoo evet anlamında başını salladı ve tebessüm etti. Jongin arkadaşını biraz olsun gülümsetebilmesine sevindi.

"Hah işte şöyle gül sen" diyip saçlarını karıştırdı Jongin arkadaşının. "Şimdi çikolatacı çocuğa mesaj at okul çıkışında kafede buluşmak istediğini söyle."

Kyungsoo dediğini yapıp mesaj atacağı sırada Jongin aklına gelen fikirle "Dur!" diye bağırdı. "Buluşmak istediğini arkadaşınla tanıştıracağını söyle hatta o da bir arkadaşını getirsin yanında sadece üçümüz olursak saçma olur"

Kyungsoo tamam anlamında başını salladı mesaj yazmaya başladı. Jongin zekasına teşekkür etti, hem arkadaşına yardım edecekti hem de dövmeli çocuğu görebilecekti. Bir taşta iki kuş, umarım kalın sesli çocuk buluşmayı kabul eder.

DESTINY/SeKai TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin